Noord-IJsland
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Noord-IJsland: tours & tickets

akureyri 2 uur walvisspotten met rib speedboat
Milieucertificaat

Akureyri: 2 uur walvisspotten met RIB speedboat

Duur: 2 uur
Kleine groep
38 Beoordelingen
38

Je ervaart de nabijheid van de ongelooflijke bultruggen van de Eyjafjord, een plek vol serene schoonheid, vol zeeleven en omlijst door massieve,…

Noord-IJsland: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Noord-IJsland

Het was een leuke vaartocht en we hebben inderdaad walvissen gezien. Het waren er 2 die aan de andere kant van de baai zaten. Ongeveer een uurtje hebben we deze gevolgd zodat iedereen zeker de kans kreeg om, op het moment dat ze boven water komen, ze even te bewonderen. De prachtige foto's van flips en volledig boven water komende walvissen was wel niet aan de orde.

Vanuit Húsavík: traditioneel walvissen spotten Beoordeeld door Ann, 06-08-2019

Goed georganiseerd, duidelijke uitleg en veel bultrugwalvissen gezien.

De walvissen werden met respect benaderd en er werd een gepaste afstand gehouden. Zelfs de motor van de boot werd soms uitgezet om de dieren niet te storen in hun natuurlijke omgeving. En toch konden we de walvissen van redelijk dichtbij zien! Geweldig! Wij hebben enorm genoten van deze ‘gentle giants’!

Húsavík: 3 uur walvissen spotten Beoordeeld door Wim, 14-06-2019

4 walvissen gezien op 10 meter afstand. Fascinerend. Er waren hoge golven maar vooraf kon je pillen krijgen tegen zeeziekte en de gids hield onderweg iedereen goed in de gaten en gaf zeer praktische tips om niet misselijk te worden

Vanuit Húsavík: traditioneel walvissen spotten Beoordeeld door Peter, 19-08-2019

In Akureyri hebben we helaas geen walvis gezien, maar we kregen een gratis voucher om het in Reykjavik nog eens te proberen en daar lukte het uiteindelijk wel.

Akureyri: 3-uur walvisspotten Beoordeeld door Karen, 04-08-2019

Een beetje wilde zee, even zoeken naar de walvissen, maar wel gevonden. Prachtige ervaring om deze enorme beesten van dichtbij te zien.

Húsavík: 3 uur walvissen spotten Beoordeeld door Rob, 10-09-2019