Nord-Pas-de-Calais
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Nord-Pas-de-Calais

Wil je alle activiteiten in Nord-Pas-de-Calais ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nord-Pas-de-Calais

Interessante en leerrijke rondrit met een gemotiveerde chauffeur .

Een eerste stap om Rijsel op zijn best te leren kennen . Volgende keer ga ik gericht bezoeken en ontdekken . Ik ben Vlaming en betreur dat ik als naaste buur niet kan verwelkomd worden in het Nederlands (Vloms) Historisch valt daar wel iets over te zeggen want pas in de 2de helft van de 17de eeuw werd Rijsel - Lille Frans grondgebied . Men wordt wel welkom gegeten in het Duits en het Engels . Nochtans ... 1 woord , welkom , volstaat . Dit is evenwel mijn enige opmerking . Lille is het bezoeken waard ! Met vriendelijke groeten

Enorm handig de combinatie van toeristische attracties en het vervoer om er te komen. En genoeg keuzemogelijkheden. De City-Tour met gids van 2 uur is interessant maar gezien de beperkte tijd kan relatief weinig worden behandeld van wat er ongetwijfeld te zien is.

Interessante tocht, alle highligts even aangestipt, 75 minuten voor 14€ p/p. Wees er wel vroeg bij, anders zit je net als wij helemaal achterin de bus en kun je de chauffeur niet verstaan, die extra info geeft over de omgeving!

Een persoon zit in een rolstoel. Werd keurig geholpen via een plateaulift naar een speciale plaats acherin de bus. Vastzetten van de rolstoel kan beter en veiliger.

Goed vond het alleen lastig dat de plattegrond van de stad en de platt

Vervoer niet overeen kwamen. Ik vond het lastig te bekijken hoe je bij een museum moest komen. Hierdoor veel gelopen! Ook niet erg.