De populairste activiteiten van Norheimsund

Vanuit Norheimsund: Hardangerfjord & Fyksesund RIB Fjord Tour

1. Vanuit Norheimsund: Hardangerfjord & Fyksesund RIB Fjord Tour

Ervaar de verbluffende schoonheid van de Hardangerfjord en de Fyksesund-fjordtak op onze spannende 90 minuten durende fjordsafari met RIB vanuit Norheimsund! Spring aan boord van onze krachtige RIB-speedboot en bereid je voor op een opwindend avontuur terwijl we over het heldere water van de op een na langste fjord van Noorwegen scheuren, omringd door adembenemende landschappen. Onze ervaren gids neemt je mee op een reis om zowel het brede als het smalle landschap van de fjord, steile berghellingen, watervallen en ongerepte baaien te verkennen. Terwijl we door de fjordtak van Fyksesund navigeren, moet u erop voorbereid zijn om onder de indruk te zijn van de adembenemende landschappen die ons omringen, en koesteren in de vrede en rust van dit afgelegen, ongerepte paradijs. Dus kom en ga met ons mee op deze onvergetelijke ontdekkingsreis, terwijl we je meenemen op een 90 minuten durende fjordsafari met RIB vanuit Norheimsund, en je laten kennismaken met de opmerkelijke schoonheid van de fjordtak Hardangerfjord en Fyksesund. Boek vandaag nog uw plaats en dompel uzelf onder in de natuur zoals u nooit voor mogelijk had gehouden!

4-daagse flexibele tour in fjord Oslo Bergen Ålesund Stavanger

2. 4-daagse flexibele tour in fjord Oslo Bergen Ålesund Stavanger

Ik leid de privétour voor mensen die in Zuid-Noorwegen reizen. Afhankelijk van uw tijd en vereisten, kan ik een goed reisplan voor de fjord met 4 dagen ontwerpen. De route kan verschillende activiteiten omvatten, zoals wandelen, vissen, kajakken, fietsen of gletsjerwandelingen. U kunt gewoon een dag boeken en mij een bericht sturen, uw vluchtgegevens doorgeven, hoeveel dagen u gaat reizen, de plaatsen waar u heen wilt en uw mogelijkheden voor buitenactiviteiten, en dan kan ik een meerdaags plan maken voor U kunt voor meer dagen boeken. Over het algemeen is het zeer flexibel en ontworpen volgens uw behoeften. de belangrijkste bezienswaardigheden zijn als volgt: Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund en Kristiansund. Sognefjord, Hardangerfjord, Geriangerfjord, Lysefjorden, Flåm, Voss, gudvangen, Odda, Eidfjord, Ulvik, steinsdalsfossen, vøringsfossen, tolltunga, preikstolen, kjeragbolten, Loen, stryn, Hellesylt, førde, Nigardsbreen-gletsjer, Trollstigen, Åndalsnes, Rampestreken, Molde, The Atlantische Weg, Måløy, Kannesteinen. Voor 1-4 personen kan ik een Toyota Corolla verzorgen, 5-8 blikken Toyota Van. We hebben ook Mercedes-Benz, maar we moeten over de prijs onderhandelen. De online vermelde prijs is dus slechts voor één dag. Kinderen zijn meer dan welkom. Laat me na het boeken weten hoeveel bagage je hebt, de leeftijd en lengte van de kinderen. We zijn in Bergen, dus als je een tour boekt vanuit Trondheim, ålesund, Oslo Stavanger, moet je minimaal een driedaagse tour boeken, dan is het voor ons de moeite waard om te rennen. Wij maken een volledig reisplan voor u, als u er uiteindelijk niet mee akkoord gaat, kunt u deze annuleren. Stuur mij alstublieft een bericht in plaats van mij rechtstreeks te bellen. Aangezien ik het grootste deel van de tijd aan het rijden ben en u niet kan antwoorden, stuur ik u het bericht terug nadat ik op de bestemming ben aangekomen.

goedkope oplossing Trip design in Noorwegen voor mensen die niet kunnen rijden

3. goedkope oplossing Trip design in Noorwegen voor mensen die niet kunnen rijden

Fjordday As is een toerismebedrijf dat probeert je de beste oplossing te bieden voor reizen in Noorwegen. Met dit product helpen we je bij het ontwerpen van de reis voor transportoplossingen. Op basis van jouw wensen kunnen we een gedetailleerd plan voor je maken om Noorwegen op een efficiënte en flexibele manier te verkennen. In onze service kunnen we je laten zien naar welke attracties je moet gaan en waar je een hotel moet boeken. Voor mensen die niet kunnen rijden maar toch flexibel willen reizen hebben we een oplossing. Als je dit product koopt, stuur ons dan een bericht, vertel ons met hoeveel personen je bent en naar welke attracties je wilt gaan, en wij kunnen proberen een gedetailleerd reisschema te maken. Het gebied kan heel Noorwegen omvatten. Let op: 1 als je zelf kunt rijden dan hoef je dit niet te boeken. 2 als je er niet tevreden mee bent, kun je het op elk moment annuleren. Bijvoorbeeld, hoe reis je van Lofoten naar Tromsø, of het vervoer van Bergen naar Ålesund dat ook geriangerfjord moet omvatten?

Andere activiteiten in Norheimsund

Wil je alle activiteiten in Norheimsund bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.