Normandië
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Normandië

Wil je alle activiteiten in Normandië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Normandië

Alles gaat goed. Bedankt voor de rit. Een heel mooi dorp. En het museum is het huis van Monet. Mooie tuin. En de sfeer. Ik kreeg veel indrukken en emoties. Ik raad het iedereen aan. De schoonheid van de natuur en bloemen. De tuin en vijver zijn prachtig! De sfeer in het museum is geweldig. Een prachtig huis met prachtige meubels, schilderijen, sculpturen. Ramen. Woonkamers. Borden. Fauteuils. Banken. gordijnen. Veel kamers. Er is een souvenirwinkel op het terrein. Er is een restaurant. Straten en huizen. Ze zijn overal betoverend. De vijver waaruit Monet zijn schilderijen schilderde. En de brug. En lelies. En ik weet niet meer wat ik moet schrijven. Er zijn nog 425 tekens over. Je kunt niet eisen. Van bezoekers om zulke lange recensies te schrijven. Links. 340 tekens.

Zeer informatieve en diepgaande rondleiding door de belangrijkste gevechtspunten. Stephan was een geweldige gids en was erg flexibel in het stoppen wanneer we een bunker interessant vonden EN bracht ons nog steeds op tijd naar het kerkhof voor tikken. Absoluut de moeite waard om ten volle van dit historische monument te genieten. SUGGESTIE: Ik hou persoonlijk van kleine verhalen, dus als je er tijdens de tour meer zou opnemen, zou het nog adembenemender en persoonlijker worden. Al met al een geweldige reis door een geweldige gids!

De tour was goed gepland, uitgebreid en gaf een redelijke hoeveelheid tijd om vertrouwd te raken met de sites. Het was een heel krachtige ervaring.

Het bezoek aan pointe-du-hoc + veel nieuwe informatie over D-day. Het bezoek aan de Amerikaanse begraafplaats is indrukwekkend.

Gids was deskundig en vriendelijk. Gaf ons tijd om dingen zelf te controleren