Normandië
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Normandië

Wil je alle activiteiten in Normandië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Normandië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

Zeer informatieve en diepgaande rondleiding door de belangrijkste gevechtspunten. Stephan was een geweldige gids en was erg flexibel in het stoppen wanneer we een bunker interessant vonden EN bracht ons nog steeds op tijd naar het kerkhof voor tikken. Absoluut de moeite waard om ten volle van dit historische monument te genieten. SUGGESTIE: Ik hou persoonlijk van kleine verhalen, dus als je er tijdens de tour meer zou opnemen, zou het nog adembenemender en persoonlijker worden. Al met al een geweldige reis door een geweldige gids!

Het was geweldig! Onze gids, Stéphanie, was erg aardig, blij en liet ons tot in detail rond Honfleur zien. Mijn familie en ik hielden van dit bezoek en deze heel erg mooie stad?

Audrey was deskundig en veel plezier. Ze was buitengewoon knap en boeiend. Ik kreeg een geweldige geschiedenis en culturele les over Honfleur en Normandië.

De tour was goed gepland, uitgebreid en gaf een redelijke hoeveelheid tijd om vertrouwd te raken met de sites. Het was een heel krachtige ervaring.

Gids was deskundig en vriendelijk. Gaf ons tijd om dingen zelf te controleren