De populairste activiteiten van Nørrebro

Van Kopenhagen: Rondreis van 2 nachten naar Oslo

1. Van Kopenhagen: Rondreis van 2 nachten naar Oslo

Maak een cruise van Kopenhagen naar Oslo en terug met avondentertainmentfaciliteiten aan boord van onze moderne veerboten. Kies voor een verblijf in een economy, standaard of superior hut, die allemaal zijn voorzien van een eigen en-suite badkamer. Geniet van maaltijden in een selectie van restaurants en laat u daarna verwennen in de wijnbar of club. Uw cruise vertrekt vanaf de DFDS-terminal in Dampfærgevej in Kopenhagen en vaart door Kattegar en Skagerrak. In de late avond is er een instapstop bij Frederikshavn. Geniet tijdens uw reis van het uitzicht op de omringende zee en het zonlicht gedurende de dag. Ga naar de Sea Shop voor belastingvrij shoppen van merkkleding en -accessoires, kwaliteitswijnen en sterke dranken, en Scandinavische zoetigheden en huishoudelijke artikelen. Kinderen kunnen genieten van tal van activiteiten op de veerboot, waaronder een kinderclub met maritiem entertainment. Er is ook een zwembad en een bubbelbad beschikbaar tegen een toeslag. Zodra de avond aanbreekt, kunt u kiezen uit een scala aan eetgelegenheden. Het Italiaanse restaurant Little Italy serveert eenvoudige en heerlijke pizza's en pasta's, terwijl Coffee Crew een selectie koude en warme dranken biedt, evenals gebak en sandwiches. Explorers Bistro biedt à la carte een mix van Scandinavische en internationale gerechten, terwijl Explorers Steakhouse perfect bereide steaks en ribs biedt. Neem na het diner een drankje in de wijnbar, luister naar livemuziek in de pub of dans de hele nacht door in de nachtclub op de Ferry Crown. Overnacht aan boord en daarna 5 uur aan land in Oslo voordat je terugkeert naar Kopenhagen. Aankomsttijd in Oslo om 10:00 uur. Vertrek uit Oslo om 15:00 uur

Kopenhagen: kroegentocht in een alternatief nachtleven

2. Kopenhagen: kroegentocht in een alternatief nachtleven

Ontdek het alternatieve nachtleven van Kopenhagen. Tijdens deze kroegentocht bezoeken we 5 enorm verschillende bars, variërend van een ambachtelijke bierbar, een jazz-/cocktailbar en een arcadebar waar je games kunt spelen die variëren van de ouderwetse Mortal Kombat– tot Pac-Man. Uiteindelijk eindigen we bij een van de grootste en beste nachtclubs van Kopenhagen met gratis toegang, garderobe en een dragshow. De 5 uur durende kroegentocht is inclusief foto's en een feestgids, evenals gamecredits en 3 gratis shots. Houd er rekening mee dat op vrijdag de dragqueens samen met ons feesten en daarna een DJ vanaf 01.30 uur. Op zaterdag beginnen de dragshows om 01.00 uur, met kleine shows elk uur tot 03.00 uur. De dragqueens zijn er om te entertainen en te entertainen, maar wees gerust: je kunt zeker tot 04.00 uur hard feesten!

Kopenhagen: interactief stadsverkenningsspel in Nørrebro

3. Kopenhagen: interactief stadsverkenningsspel in Nørrebro

Neem deel aan een interactieve stadsontdekkingservaring in de wijk Nørrebro in Kopenhagen. Los 8 raadsels op via een web-app in de browser van je telefoon die je van de ene locatie naar de andere brengt, zonder dat je naar een gids hoeft te luisteren, zodat je in je eigen tempo van je ontdekkingen kunt genieten. Ontgrendel lokale aanbevelingen en leuke feiten, evenals de geschiedenis van de stad en ontdek plekken in Nørrebro die de meeste inwoners niet eens kennen. Bekijk populaire bezienswaardigheden vanuit een andere hoek en verken de straten van een van de meest diverse buurten van Kopenhagen. Geniet van wat quality time met familie of vrienden terwijl je creatief wordt om de geheimen van de stad te ontrafelen. Nieuwsgierige feiten: Kom meer te weten over de stad, ontdek de geheimen van de belangrijkste bezienswaardigheden en leer over merkwaardige feiten die je nergens anders zult lezen. Vind monumenten en verborgen geheimen: Onze lokale maker creëerde een interactieve wandeling door de stad. Cryptische aanwijzingen laten je door de straten van de stad kronkelen en nodigen je uit om op details te letten die je normaal gesproken niet opmerkt. Zodra je bij de volgende halte bent aangekomen, moet je een vraag oplossen: open je ogen en geest en gebruik je locatie om het juiste antwoord te vinden! Genieten: Tijdens deze ontdekkingstocht leer je de stad van een andere kant kennen. Zelfs de lokale bevolking ontdekt nieuwe feiten terwijl ze geheime stadspaden volgen! Op deze route dwaal je langs belangrijke plekken op het gebied van cultuur, duurzaamheid en gemeenschapsvorming, waarbij je korte verhalen en lokale tips ontgrendelt terwijl je elk raadsel oplost. Ontdek hoogtepunten zoals de beroemde Dronning Louises Bro, de prachtige tuinen in Assistens Kirkegaard, het coole gebied rond Superkilen en tal van verborgen cafés.

Kopenhagen: buurtrondleiding Nørrebro

4. Kopenhagen: buurtrondleiding Nørrebro

Liefdevol de bijnaam ‘NørreBronx’ vanwege zijn reputatie als ruig district in het verleden, is Nørrebro nu een van de coolste en dichtstbevolkte gebieden van Denemarken. De alternatieve cultuur is de thuisbasis van artiesten, foodies en een groot aantal eigenzinnige start-ups en gedijt hier tussen de 55 nationaliteiten die Nørrebro hun thuis noemen. Nadat we je hebben ontmoet, lopen we naar Nørrebro om onze weg te banen naar een van de meest diverse parken ter wereld. Het park lijkt op een mini-'Wereldtentoonstelling' en doet fantastisch werk door de diversiteit van de lokale bevolking te vieren, door kunstwerken en kunstvoorwerpen tentoon te stellen die zijn geïnspireerd door landen over de hele wereld. Het is inspirerend dat veel van de tentoongestelde voorwerpen door de gemeenschap van Nørrebro zijn gekozen als symbolen van hun erfgoed. We nemen de tijd om een neergestort vliegtuig te verkennen en een poging te wagen op de beroemde Japanse octopusglijbaan terwijl we speeltuinen, groene ruimtes en tal van fietspaden doorkruisen om een voorproefje te krijgen van hoe de Denen plezier hebben! Kopenhagenaren houden van fietsen en waarom niet? De stad is gebouwd voor fietsers, met honderden kilometers aan fietspaden en een verkeerslichtsysteem dat de voorkeur geeft aan twee wielen. Nørrebro is heerlijk verkeersvrij en we krijgen een idee van de trotse fietscultuur van de stad terwijl we door de verkeersvrije straten van de wijk lopen. Geen enkele tour in Kopenhagen is compleet zonder een knipoog naar de glorieus opwindende en vooruitstrevende foodscene. We willen de verrassing niet bederven, maar maken een stop voor een heel bijzondere traktatie, om het energieniveau hoog te houden. Kortom, zorg ervoor dat u zin heeft in avontuur terwijl we ons overgeven aan deze culturele verkenning. We beloven dat er genoeg mogelijkheden zijn om het hippe, het bijzondere en het ongewone te zien en te vinden. Of je nu een souvenir koopt in een van de vele eigenzinnige conceptstores of op zoek bent naar inspirerende en iconische kunstwerken tussen de stadsuitbreiding, Nørrebro heeft het voor je. Nadat we de coole innovatie en veelzijdige vindingrijkheid van de Denen hebben bewonderd, eindigt onze tour met een historische noot op de aantrekkelijke Assistens-begraafplaats, de thuisbasis van een van de beroemdste zonen van Denemarken, Hans Christian Andersen, schrijver van je favoriete sprookjes. Kopenhagen is een stad van contrasten; ervaar ze door de ogen van een local en haal het meeste uit uw verblijf in deze opwindende stad.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Nørrebro

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Nørrebro

Wil je alle activiteiten in Nørrebro bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.