Kies data

NXT Museum

NXT Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: ticket Nxt Museum voor digitale kunst

1. Amsterdam: ticket Nxt Museum voor digitale kunst

Nxt Museum is de thuisbasis van nieuwe mediakunst in Nederland, gevestigd in Amsterdam Noord. Het Nxt Museum is gevestigd in een voormalige tv-studio, en is een permanente locatie voor grootschalige, multi-zintuiglijke installaties waarin technologie en artistieke expressie met elkaar worden gecombineerd. Het Nxt Museum wil een plek zijn waar progressieve kunstvormen kunnen groeien, bloeien en evolueren. Met een obsessie voor de toekomst zoeken, tonen en vragen ze zich af wat de toekomst te bieden heeft. Wat is er mogelijk voorbij de vaste grenzen van de fysieke wereld? Hoe vindt de verandering van de virtuele naar de fysieke wereld plaats? De tentoonstelling UFO - Unidentified Fluid Other onderzoekt de opkomst van digitale identiteiten, en houdt zich bezig met hoe de digitale wereld samensmelt met onze fysieke werkelijkheid.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in NXT Museum

Wil je alle activiteiten in NXT Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over NXT Museum

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 122 beoordelingen

Een beetje uit de weg, maar toch goed bereikbaar, deze locatie heeft het juiste formaat voor veel kunstwerken. Hoewel ik veel van dit soort tentoonstellingen heb bezocht, was de NxT iets bijzonders. Hier kun je niet alleen geweldige foto's maken en je Instagram-account ermee vullen, er is ook veel om in te verdwalen. Je moet wat tijd plannen.

Ik keek uit naar mijn bezoek en werd niet teleurgesteld. Makkelijk te vinden, zelfs voor een oude Engelsman zoals ik. Werd hartelijk begroet en genoten van mijn ervaring. Geen spoilers, helaas. Geef jezelf voldoende tijd om jezelf onder te dompelen. Zou zeker terugkeren. Innovatief, inspirerend, uitdagend en tot nadenken stemmend. Bedankt!

Alles was uitstekend, het is het waard, ik kom zeker terug, het enige probleem was dat ze de virtual reality-bril niet beschikbaar hadden, verre van dat, alles was erg goed.

Een zeer goed uitgevoerde show. De kunstenaar legt stap voor stap uit wat hij met zijn voorstelling wil zeggen.

uitzonderlijk. de hele Expo is consistent. echt interessant, zelfs met een 8-jarige?