Datums kiezen

Oasiria

Oasiria: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Marrakesh: toegangsticket Oasiria waterpark

1. Marrakesh: toegangsticket Oasiria waterpark

Sla de wachtrij over en ga rechtstreeks naar het Oasiria Water Park. Geniet van volledige toegang tot de zwembaden van het park en de slangenrivier. Het park bevat meerdere glijbanen voor alle leeftijden, een wildwaterbaan en het grootste golfslagbad van Afrika. Bestel een hapje in een van de restaurants op het terrein. De golven kunnen daar een adembenemende hoogte van 150 meter bereiken. Voor de kinderen is er de Piratenlagune en tal van kleinere glijbanen, allemaal onder toeziend oog van een team strandwachten. Uw ticket geeft u toegang tot acht binnen- en buitenzwembaden, een rivier van 600 meter lang en in totaal 10 hectare ontspannende tuinen, bomen en olijfgaarden. Als je toe bent aan een snack, ga dan naar een van de restaurants of cafés op het terrein waar je iets te eten kunt kopen.

Vanuit Marrakesh: Oasiria Water Park met vervoer

2. Vanuit Marrakesh: Oasiria Water Park met vervoer

Ontsnap aan de hitte van Marrakesh en breng met vrienden, familie of kinderen een leuke en verfrissende dag door in een waterpark. Geniet van het grootste golfslagbad van Afrika, zoef van glijbanen en luier op grote zwembanden. Ontmoet je professionele chauffeur bij je accommodatie en geniet van een comfortabele rit naar het waterpark inclusief airconditioning. Snuif eenmaal buiten de stad de frissere lucht op terwijl je op weg bent naar het waterpark. Ga dan in het park in, vol met waterattracties die geschikt zijn voor het gehele gezin, inclusief een speelgedeelte voor kinderen. Duik in de golven, zoef van glijbanen, speel in het zwembaden en ga lekker liggen op een zwemband. Ontdek de prachtige omgeving van het park met maar liefst 10 hectare aan rijke vegetatie, bloembedden, olijfbomen, groen gras en houten vlotten. Smul in een van de vele restaurants en luister naar live muziek. Je kunt heerlijk ontspannen, aangezien je weet dat je kinderen veilig in het park spelen. Na je verfrissende bezoek wordt je teruggebracht door je chauffeur. 

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Oasiria

Wil je alle activiteiten in Oasiria bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oasiria

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 240 beoordelingen

Met dank aan GetYourGuide die mij toestond deze activiteit te organiseren. Mijn 5-jarige zoon genoot zo veel dat hij 's avonds bij zijn terugkeer in het hotel KO was!!!!mdrrrr Onvergetelijke momenten!!!Zelfs ik, zijn moeder, ik ging terug naar de kindertijd!!!gewoon ongelooflijk. Proficiat aan al het parkpersoneel dat zich inzet voor de veiligheid van kinderen. groots!!!

We hebben wat geknoeid om bij het ophaalpunt te komen, omdat ze het ophaalpunt moesten veranderen omdat het transport de geselecteerde niet kon bereiken. De chauffeur verliet de minibus met de rest van de inzittenden en kwam ons tegemoet. Het was een geweldig detail en het meest professionele omdat het uur al voorbij was en we er niet duidelijk over waren.

ONGELOOFLIJK. ZEER GOEDE WAAR VOOR GELD. UITSTEKEND VERVOER. EEN PARK OM MET VRIENDEN, FAMILIE OF PAAR TE DOEN. GOEDKOOP. VOL ACTIVITEITEN, SHOW, DIA'S, RESTAURANT. ECHT TE DOEN

onze chauffeur Youness was echt geweldig en altijd op tijd en het zwembad is geweldig, raad ik aan met gesloten ogen?