Oberbaumbrücke

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Oberbaumbrücke

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.555 beoordelingen

Erg leuk; een aanrader. Bijzonder om met een Trabant ook deels door voormalig Oost-Berlijn te kunnen rijden. Grappig ook dat tientallen mensen een foto van “jou” maken. Voordat je gaat rijden moet je even in/aan de simulator de versnellingen (aan het stuur) onder de knie krijgen. Leuk verzonnen maar het is super simpel. Je rijdt in een colonne van 4 a 5 auto’s met een gids voorop (die elektrisch rijdt). Daarbij is het wel zaak om enige afstand te houden want de remmen zijn beroerd. Het is dan ook niet te vergelijken met auto’s van nu.

Bijzondere ervaring om met een orginele trabant rond te rijden. Nu het nog kan met de oude techniek. Goed uitgezette route die je later nog zelf kan lopen of rijden met je eigen auto. Leuke uitleg over gebouwen en een gids met wel humor. Sommigen deelnemers moeten wel een beetje door rijden die volgen slecht of gaan niet snel genoeg , ( zelf maar ingehaald ) ivm steeds met die slome voor ons voor een rood licht te komen staan. Dus toekomstige deelnemers hop hop gas dr op

The tour was amazing. I loved it. Rogier the guide gave us so much interesting information, ‘outside of the box’. It’s the next best thing to do here in Berlin, if you want do dive deeper, in a fun way. Enjoy!

Onwijs leuke activiteit. 75 minuten is precies goed qua duur. Aardige gids. Leuk om zelf in een Trabant door Berlijn te rijden. We hebben ons goed vermaakt. Absoluut een aanrader!

it was a really fun tour! the cars are a little bit difficult to work with at first but you het the hang of it! our tour guide was really friendly as well