Ocean Drive

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Miami Beach

Sitemap Ocean Drive

Wil je alle activiteiten in Ocean Drive ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ocean Drive

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.059 beoordelingen

Alles was geweldig! Beste manier om Miami Beach te zien

Het verhuurstation was gemakkelijk te vinden, de dame was super aardig en voorzag ons ook van flessen gekoeld water. Miami Beach is gewoon geweldig om per fiets te verkennen. Je kunt op elk moment stoppen, het is niet zo inspannend als lopen. De fietssloten waren super praktisch, dus we konden zonder fiets naar de pier. We huurden 2 uur, wat ik een goede minimumtijd vond zonder te winkelen en / of naar het strand te gaan.

Aura onze gids was geweldig. Eerst lieten ze ons zien hoe we op de segways in de showroom moesten rijden totdat we ons op ons gemak voelden. De tour was geweldig en ze stopten en gaven ons wat ocean drive hotelgeschiedenis. We hebben een geweldige tijd gehad. Het was veel leuker dan ik had verwacht. We zullen nu segwaytours doen waar we ook zijn.

Gewoon geweldig

De verhuurder was super aardig en gaf ons zelfs koud water tijdens de tour. Het zou geen probleem zijn geweest als we een half uur langer hadden gereden. De fietsen waren in goede staat en de tour kan alleen worden aanbevolen omdat de verhuur bijna direct aan het strand is!

Gastvrije mensen, scherpe tarieven, mooie winkel, heerlijke en trendy fietsen op een gunstig gelegen locatie en tevens geen lange wachtrijen. Top!

Keurige fietsen en zeer vriendelijke mensen

Jammer dat er geen plattegrond bij zat of een leuke route.