Belevingen in
Oceanarium Explorer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oceanarium Explorer: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Caleta de Fuste: jetski-circuitervaring

1. Caleta de Fuste: jetski-circuitervaring

Maak een spannende jetski-tour om Caleta de Fuste te ontdekken, bekend om zijn prachtige strand en kalme water. Rijd over de baai met een ervaren instructeur terwijl je geniet van het uitzicht op de kust. Voel je adrenaline pompen terwijl je over de zee vaart. Kom aan op het ontmoetingspunt in Puerto Castillo om je instructeur te ontmoeten en je te laten passen voor een reddingsvest. Na een korte veiligheidsbriefing ga je het water op om aan je jetski-rit te beginnen. Deze leuke activiteit is geschikt voor het hele gezin.

...
Caleta de Fuste: waterfietsen met glijbaanverhuur

2. Caleta de Fuste: waterfietsen met glijbaanverhuur

Huur een waterfiets en rijd rond de kalme baai van Caleta de Fuste. Geniet van het uitzicht op het prachtige strand en het kalme water met een ontspannende activiteit die geschikt is voor het hele gezin. Plons in het oceaanwater met de bijgevoegde glijbaan. Of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht terwijl u in een langzaam tempo over de baai peddelt.

...
Caleta de Fuste: elektrische boot in Puerto Castillo

3. Caleta de Fuste: elektrische boot in Puerto Castillo

Geniet 30 minuten in een elektrische boot en ontdek deze prachtige baai. Bij aankomst legt de instructeur de veiligheidsregels uit en hoe alles op de boot werkt. Zwem in het blauwe water of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht. Caleta de Fuste staat bekend om zijn prachtige strand en kalme wateren, geschikt voor het hele gezin.

...
Caleta de Fuste: kajakverhuur van 1 uur

4. Caleta de Fuste: kajakverhuur van 1 uur

Geniet van een rit van een uur op een kajak en ontdek de prachtige baai van Caleta de Fuste. Kies tussen een solo-kajak of een dubbele kajak die u kunt delen met een vriend, familielid of significante andere. Bij aankomst zal je instructeur de veiligheidsregels uitleggen en hoe je de kajak moet gebruiken. Leer meer over efficiënte peddeltechnieken om te voorkomen dat u moe wordt. Vaar vervolgens op de kalme wateren van Caleta de Fuste. U kunt ook stoppen met peddelen om in het blauwe water te zwemmen of gewoon ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht dat u omringt.

...

Sitemap Oceanarium Explorer

Wil je alle activiteiten in Oceanarium Explorer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.