Odeion van Herodes Atticus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Odeion van Herodes Atticus

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.940 beoordelingen

Een geweldige aanrader om de stad te verkennen !

De activiteit was heel goed geregeld via Getyourgide. Alles werd heel duidelijk weergegeven (ook het pick-up point werd goed aangegeven). We hadden een geweldige Nederlandstalige gids Jan die met heel veel passie verteld heeft over het mooie Athene. Heel aangenaam om met een elektrische fiets door de stad van Athene te rijden. Dit is helemaal niet fysiek zwaar of vermoeiend. Bovendien is het heel fijn om door Athene te rijden met de fiets aangezien er weinig auto`s rijden in het historische stadscentrum. De gids neemt je mee op plaatsjes waar je anders niet zou komen(bv.de Pnyx heuvel). Daar heb je een prachtig zicht op de Akropolis. Je stopt samen met de gids aan de belangrijkste bezienswaardigheden. Er is ook voldoende tijd om foto`s te nemen. Je komt heel wat te weten over de hoofdstad van Griekenland. Tip: doe deze activiteit aan het begin van jouw vakantie. De e-biketour is een ideale verkenning van Athene ! De gids geeft ook verdere info die nuttig is voor jouw verdere verblijf

Leuke gids, ontspannend tochtje langs de bezienswaardigheden Athene

We genoten van een ontspannend fietstochtje (elektrisch gaat alles makkelijker ) langs de Akropolis, nimfenberg, Syntagma, Evzonen - wissel vd wacht - paleis, park, olympisch stadium maar ook doorheen wijken als toeristisch Plaka, druk Monastiraki, opkomend Psyri met zijn graffiti en nog veel meer. Erg leuk om met Sap, onze gids wat te kletsen over het wel en wee vd Grleken en het leven in de hoofdstad en ook leuke resto tips kregen we mee. Maw een aanrader als je Athene wil ontdekken op een andere manier (fietsen zijn nog een uitzondering in de stad)

Leuke kennismaking met Athene, in één ochtend!

Doe dit op de eerste dag dat je aankomt! Super aardige gids, je hebt snel door hoe je je weg moet vinden rondom de Akropolis en je krijgt wat achtergronden over verleden èn hedendaags leven van de Grieken. Op de perfecte elektrische fietsen is de verkoelende wind heerlijk en je verplaatsen in het heuvelachtige Athene was nog nooit zo gemakkelijk.

Lekker comfortabel op een goede elektrische fiets door het mooie Athene. Iris leidde ons veilig naar de meest fantastische uitzichten en de mooiste plekjes, waarbij ze interessante achtergrondinformatie gaf.

Organisatie was perfect. Gids Artemis deed dat heel inspirerend. Gezien het een zondag was en het toegangsticket blijkbaar gratis was, heb ik spontaan 10 euro teruggekregen van de organisatie.