Odeion van Herodes Atticus

Meer dan 100 keer geboekt vorige week

Odeion van Herodes Atticus

Odeion van Herodes Atticus: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: Wandeltour met gids over de Akropolis en het Parthenon

Athene: Wandeltour met gids over de Akropolis en het Parthenon

Geniet van de oude wonderen van Athene. Wandel door met bomen omzoomde straten naar de uitlopers van de Unesco-werelderfgoedlocatie van de Akropolis, een van de meest onthullende archeologische vindplaatsen ter wereld. Overwin de drukte, ga naar de zuidelijke helling van de Akropolis en ga naar binnen om de oude schatten te bekijken. Stop bij het heiligdom van Dionysus, gewijd aan de Griekse god van de wijn en de vruchtbaarheid. Eenmaal binnen op de Akropolis kun je belangrijke bezienswaardigheden van dichtbij bekijken, zoals de Propylaea poort, het Erechtheion, de Tempel van Athena Nike en het Parthenon. Leer de geschiedenis van deze fascinerende ruïnes van je gids. Eenmaal op de top van de heilige heuvel kun je genieten van een weids uitzicht over Athene. Leer meer over de opgravingen en krijg inzicht in de ruïnes van de citadel. Hoor meer over de omliggende monumenten, waaronder Mars Hill en het Odeon van Herodes Atticus. Sluit je tour af op de top van de Akropolis en laat je vrij om de site in je eigen tempo verder te verkennen. Kies uit een rondleiding in de vroege ochtend, ochtend of middag. Voorrangsticket toegang Houd er rekening mee dat zelfs met onze voorrangsticket service, er enige wachttijd nodig kan zijn voor de veiligheidscontroles. Dit komt doordat de bezoekersaantallen op de locaties gedurende de dag onvoorspelbaar kunnen fluctueren. De wachttijd varieert meestal van 0 tot 10 of 30 minuten, maar kan in zeldzame gevallen langer zijn.

Akropolis: Akropolis en Parthenon Wandeltour met gids

Akropolis: Akropolis en Parthenon Wandeltour met gids

Welkom op de Akropolis, een eeuwenoud wonder dat bezoekers al eeuwenlang fascineert. Bereid je voor op een reis terug in de tijd door de fascinerende geschiedenis en architectonische kracht van het oude Athene. Onze Akropolis-tour begint bij het beroemde Oude Theater van Dionysos, de bakermat van het drama en het oudste nog bestaande Griekse theater. Terwijl je tussen de oude stenen stoelen staat, kun je je de theatervoorstellingen voorstellen die ooit duizenden toeschouwers in hun ban hielden. Leer meer over de centrale rol van het theater in de oude Griekse samenleving en de blijvende erfenis ervan in het moderne drama. Loop dan helemaal naar Propylaia Gates, de imposante toegangspoort die meteen indruk op je maakt met zijn grootsheid en symmetrie. Als je door de monumentale poorten stapt, voel je het gewicht van de geschiedenis als je je aansluit bij de oude filosofen, staatslieden en aanbidders die ooit op deze heilige grond rondliepen. Verderop kom je het Erechtheion tegen, een tempel die opvalt door zijn unieke en fascinerende ontwerp. Bewonder de kariatiden, de prachtige vrouwenfiguren die als steunpilaren dienen, elk met een eigen houding en persoonlijkheid. Ontdek de legendes en mythen die verbonden zijn aan dit heilige heiligdom, waaronder de strijd tussen Athena en Poseidon om de bescherming van de stad. Vervolgens naderen we het iconische Parthenon, het kroonjuweel van de Akropolis. Terwijl je naar de prachtige gevel kijkt, zul je versteld staan van de precisie en vaardigheid van de oude Atheense architecten. Leer meer over het doel van het Parthenon als heiligdom voor de godin Athena en zijn rol als symbool van de macht en invloed van Athene over de oude wereld. Neem ten slotte aan het einde van de rondleiding even de tijd om te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over Athene vanaf de Akropolis-heuvel. Bewonder de levendige stad die zich onder je uitspreidt en die de oude wonderen die je net hebt verkend afzet tegen het bruisende moderne leven. Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door de tijd tijdens deze Akropolis-tour, waar de oude geschiedenis tot leven komt in het hart van Athene. Dompel jezelf onder in de verhalen en architectuur die de oude wereld vorm gaven en krijg een dieper begrip en waardering voor de blijvende erfenis van de Griekse beschaving.

Athene: Rondleiding Akropolis, Parthenon & Akropolismuseum

Athene: Rondleiding Akropolis, Parthenon & Akropolismuseum

Meet your licensed tour guide at Porinou 5 street 11742, an experienced archaeologist, and then start your unique combination of a tour. Enter from the south slope of the acropolis and set off on your leisurely walking tour of some of the world's finest monuments. Along the way, listen as your guide shares knowledgeable insight into the citadel's ruins including excavation details. Visit the Theater of Dionysus, an amphitheater that is arguably the birthplace of performing arts. Perch yourself on a stone seat to imagine the sights and sounds experienced by ancient theatergoers who came to watch plays by Greek writers Aeschylus, Sophocles, and Euripides. Also, pass the Odeon of Herodes Atticus; the theater is still used today during the Athens Festival from May to October. Find peace and quiet at an Asclepius, a healing temple that honored the god of medicine Asclepius, before the Parthenon. Wander around the temple to learn about how it was constructed for the goddess Athena. Once you familiarize yourself with the site's classical architecture, head indoors to the New Acropolis Museum for a brief break and refreshments (at your own expense) in the cafe. Ranked one of the top 5 museums in the world, the New Acropolis Museum boasts collections of statues and other relics of everyday life in several galleries. In the Gallery of the Slopes of the Acropolis, the glass floor occasionally reveals an archaeological excavation site.

Athene: Parthenon, Akropolis en Museum Tour in kleine groep

Athene: Parthenon, Akropolis en Museum Tour in kleine groep

Geniet van een rondleiding op de Akropolis, het Parthenon en het Akropolismuseum met vooraf gereserveerde toegangstickets. Reis terug in de tijd naar het oude Athene en leer de rijke geschiedenis en mythologie van een deskundige en gediplomeerde gids. Beklim met een kleine groep de iconische Akropolisheuvel om je tour te beginnen. Ontmoet opmerkelijke monumenten die getuigen van de culturele erfenis van het oude Griekenland. Aanschouw de grootsheid van het Dionysus Theater, waar iconische drama's en tragedies voor het eerst werden opgevoerd. Dwaal door het fascinerende Odeon van Herodes Atticus en het heilige heiligdom van de genezende god Asclepius. Op de top aangekomen, richt je je blik op het Parthenon, een blijvend symbool van democratie en westerse beschaving. Bekijk de architectonische wonderen van de Propylea Tempel van Nike en de Erechtheion Tempel. Ga eenmaal beneden de heuvel het beroemde Akropolis Museum binnen en ervaar de pracht van de originele meesterwerken die uit de Akropolis tempels zijn geborgen, vakkundig tentoongesteld in natuurlijk licht. Bewonder de fascinerende opgravingen die onder glazen vloeren en loopbruggen zijn blootgelegd en een blik werpen op oude schatten. Geniet van het ontzagwekkende uitzicht op de Akropolis en bewonder het originele en buitengewone fries van het Parthenon onder leiding van je deskundige gids.

Athene: Begeleide wandeltocht Akropolis & Plaka in de vroege ochtend

Athene: Begeleide wandeltocht Akropolis & Plaka in de vroege ochtend

Ga mee met deze wandeltocht om de op de UNESCO-lijst opgenomen Akropolis van Athene te verkennen met skip-the-line toegangskaartjes. Begin vroeg om de drukte te vermijden en bekijk de hoogtepunten zoals het Parthenon, het Erechtheion en het Akropolismuseum. Wandel door de smalle geplaveide straatjes van Plaka, de oude binnenstad van Athene. Ontmoet je gids vroeg in de ochtend en begin je rondleiding over de Akropolis voordat de hitte van de dag komt opzetten. Bewonder het Theater van Dionysos op de zuidelijke helling van de Akropolis terwijl je de heuvel oploopt om de oude bouwwerken daar te bekijken. Bewonder het Parthenon, het Erechtheion, de Propylaea, de Tempel van Athena Nike en het Voetstuk van Agrippa terwijl je gids je de fascinerende geschiedenis van deze oude plek vertelt. Als je voor de wandeltour naar Plaka hebt gekozen, daal je vervolgens af en bewonder je tijdens je wandeling het uitzicht op de Oude Agora en het Nationaal Observatorium van Athene. Verken de geplaveide straten van Plaka en ontdek geheimen die zelfs de plaatselijke bewoners niet kennen. Geniet van de rust van dit dorp in de stad terwijl je de vele smalle doorgangen verkent en verborgen juweeltjes ontdekt. Bekijk het Badhuis van de Winden, het Forum Romanum, het Moskeemuseum van Fethiye en de Bibliotheek van Hadrianus terwijl je op weg bent naar het Monastiraki Plein waar je rondleiding eindigt.

Athene: rondleiding in de vroege ochtend naar de Akropolis en het museum

Athene: rondleiding in de vroege ochtend naar de Akropolis en het museum

Neem deel aan deze wandeltocht om de Akropolis van Athene, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, te bezoeken bij het eerste licht van de zon en de drukte te vermijden. Ontmoet je professionele gids vroeg in de ochtend en begin je tour met toegang tot de Acropolis-heuvel. Laat de expert in het vertellen van verhalen je terug in de tijd reizen door een reis door geschiedenis, mythologie en anekdotische verhalen. Ga naar binnen via de zuidhelling van de Akropolis, bewonder het Dionysus-heiligdom en het Dionysus-theater en leer over oud drama. Aangekomen op de top van de heuvel, zullen we de Propylea zien, de oude poort die de ingang van de Akropolis omlijst en de tempel van Athena Nike tegenkomt, gewijd aan de godin van wijsheid en oorlog. Bewonder het beroemde Parthenon en hoor over zijn toewijding aan de godin Athena. Kijk vanaf de top van de heuvel naar het prachtige uitzicht over de stad en houd je camera klaar voor het maken van panoramische foto's. Vervolg je rondleiding in het Akropolismuseum, dat is gerangschikt als een van de beste musea ter wereld, met vier verschillende galerijen, om kunstvoorwerpen te bewonderen die zijn teruggevonden op de hellingen van de Akropolis, waaronder archeologische schatten die dateren uit de prehistorie. Alle originele overgebleven meesterwerken van de tempels van de Akropolis worden weergegeven met natuurlijk licht. Ook onder glazen vloeren en looppaden zijn opgravingen zichtbaar. Tot het einde van deze tour zul je echt de hele geschiedenis, mythen en legendes van het oude Athene hebben geleerd.

Athene: Akropolis Tour met gediplomeerde gids

Athene: Akropolis Tour met gediplomeerde gids

Geniet van voorrangstoegang en ontdek de wieg van de westerse beschaving tijdens een bezichtiging met gids op de Akropolis. Aan het begin van de rondleiding ontmoet je je gids bij een hotspot voor traditionele Griekse delicatessen, waar ook toiletten zijn en je water of snacks kunt kopen. Dompel jezelf onder in de Griekse geschiedenis tijdens een tour naar de wereldberoemde Akropolis in Athene. Bewonder de prachtige architectuur van de Parthenon Tempel, leer het belang van de Erechtheion Tempel en hoor mythen en verhalen over het oude Athene. Je gids neemt je mee via een andere route door de zij-ingang, zodat je ook het altaar van Asclepius en het Theater van Dionysus, de bakermat van het theaterdrama, ziet. Voorrangsticket voorrangstoegang Houd er rekening mee dat zelfs met onze voorrangsticket service er enige wachttijd kan zijn voor veiligheidscontroles. Dit komt doordat de bezoekersaantallen op de locaties gedurende de dag onvoorspelbaar kunnen fluctueren. De wachttijd varieert meestal van 0 tot 10 of 30 minuten, maar kan in zeldzame gevallen langer zijn.

Athene: Stadsrondleiding met gids per elektrische scooter of E-bike

Athene: Stadsrondleiding met gids per elektrische scooter of E-bike

Verken de oude beschaving van Athene op deze begeleide e scooter e bike fietstour. Stop bij de bezienswaardigheden van de Akropolis en leer meer over de geschiedenis van je deskundige gids. Ontmoet het Wheelz team in de winkel achter het Akropolis Museum en krijg je training voordat we beginnen. Zodra je klaar bent beginnen we met een reis van duizenden jaren terug in de geschiedenis op een comfortabele en stille Eco-vriendelijke e-scooter, e-bike, fiets We stoppen bij het Odeon van Herodes Atticus, de hoofdingang van de Akropolis, Areopagus Heuvel, Pnyx, Nationaal Observatorium, Kerk van Agia Marina, passeren Thiseio en de Tempel van Hephaestus. Voel de geest van de Democratie op de plek waar deze werd geboren. Begin te denken als Sokrates, Aristoteles en Plato! Rijd vervolgens door naar de neoklassieke wijk Thissio. Ontdek de prachtige restaurants en cafés in de buurt en krijg aanbevelingen voor plekken die je tijdens je verblijf kunt proberen. . Tot slot ga je naar de Tempel van Hephaestus en drink je een sapje om af te koelen voordat je terugkeert naar het beginpunt.

Historisch Athene: Elektrische fietstour in kleine groep

Historisch Athene: Elektrische fietstour in kleine groep

Begeef je op een elektrische fietstocht door Athene die de oude en moderne bezienswaardigheden van de stad combineert, en geniet onderweg van panoramische uitzichten, pittoreske straatjes en bekende archeologische bezienswaardigheden. Na een korte briefing en proefrit op het centraal gelegen ontmoetingspunt, rijd je door een park om vertrouwd te raken met de fiets voordat je aan je eigenlijke tour begint. Glijd moeiteloos de heuvel op naar Pnyka en Filoppappou, waar tijd is om de uitzichten te bewonderen en panoramische foto's te maken. Ga naar het Odeon van Herodes Atticus en de Areios Pagos (Hooggerechtshof) op de hellingen van de Akropolis, voordat je naar de Tempel van Zeus en de Boog van Hadrianus gaat. Ontdek onderweg enkele van de modernere monumenten van de stad en bekijk de Evzones (bewakers) die in hun kleurrijke tunieken voor het parlementsgebouw staan. Reis door de Nationale Tuinen om bij het Panatheense Stadion te komen, de locatie van de allereerste Olympische Spelen. Fiets vervolgens terug door de smalle straatjes van Plaka en ontdek een pittoreske wijk op slechts een steenworp afstand van de Akropolis. Stop even om naar de Tower of Winds te kijken en ontdek de Romeinse en oude markten voordat je terugkeert.

Athene: de rondleiding door de Akropolis in het Spaans zonder kaartjes

Athene: de rondleiding door de Akropolis in het Spaans zonder kaartjes

Ga op een twee uur durende rondleiding door een van de meest herkenbare bezienswaardigheden in Athene, de Akropolis. Haal het meeste uit uw bezoek met een Spaanstalige gediplomeerde gids die klaar staat om de meest opmerkelijke details van dit oude wonder te delen. Verken het interieur van het 2500 jaar oude complex en de geschiedenis die het tot zo'n belangrijk onderdeel van de Atheense identiteit heeft gemaakt. Begin met het oude theater van Dionysius voordat je door de galerij van Eumenes gaat en loop tussen de overblijfselen terwijl je het belang van de Akropolis wordt uitgelegd. Ga vervolgens naar de tempel van Asclepius, de god van de geneeskunde, gevolgd door het conservatorium van Herodes Atticus, een locatie die nog steeds wordt gebruikt voor de belangrijkste concerten en uitvoeringen van Athene. Het hoogtepunt van uw bezoek is het zien van de Athena Nike-tempel voordat u naar het Parthenon gaat en het adembenemende uitzicht over Athene.

99 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Odeion van Herodes Atticus: topattracties in de buurt

Odeion van Herodes Atticus: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: Wandeltour met gids over de Akropolis en het Parthenon

Athene: Wandeltour met gids over de Akropolis en het Parthenon

Geniet van de oude wonderen van Athene. Wandel door met bomen omzoomde straten naar de uitlopers van de Unesco-werelderfgoedlocatie van de Akropolis, een van de meest onthullende archeologische vindplaatsen ter wereld. Overwin de drukte, ga naar de zuidelijke helling van de Akropolis en ga naar binnen om de oude schatten te bekijken. Stop bij het heiligdom van Dionysus, gewijd aan de Griekse god van de wijn en de vruchtbaarheid. Eenmaal binnen op de Akropolis kun je belangrijke bezienswaardigheden van dichtbij bekijken, zoals de Propylaea poort, het Erechtheion, de Tempel van Athena Nike en het Parthenon. Leer de geschiedenis van deze fascinerende ruïnes van je gids. Eenmaal op de top van de heilige heuvel kun je genieten van een weids uitzicht over Athene. Leer meer over de opgravingen en krijg inzicht in de ruïnes van de citadel. Hoor meer over de omliggende monumenten, waaronder Mars Hill en het Odeon van Herodes Atticus. Sluit je tour af op de top van de Akropolis en laat je vrij om de site in je eigen tempo verder te verkennen. Kies uit een rondleiding in de vroege ochtend, ochtend of middag. Voorrangsticket toegang Houd er rekening mee dat zelfs met onze voorrangsticket service, er enige wachttijd nodig kan zijn voor de veiligheidscontroles. Dit komt doordat de bezoekersaantallen op de locaties gedurende de dag onvoorspelbaar kunnen fluctueren. De wachttijd varieert meestal van 0 tot 10 of 30 minuten, maar kan in zeldzame gevallen langer zijn.

Akropolis: Akropolis en Parthenon Wandeltour met gids

Akropolis: Akropolis en Parthenon Wandeltour met gids

Welkom op de Akropolis, een eeuwenoud wonder dat bezoekers al eeuwenlang fascineert. Bereid je voor op een reis terug in de tijd door de fascinerende geschiedenis en architectonische kracht van het oude Athene. Onze Akropolis-tour begint bij het beroemde Oude Theater van Dionysos, de bakermat van het drama en het oudste nog bestaande Griekse theater. Terwijl je tussen de oude stenen stoelen staat, kun je je de theatervoorstellingen voorstellen die ooit duizenden toeschouwers in hun ban hielden. Leer meer over de centrale rol van het theater in de oude Griekse samenleving en de blijvende erfenis ervan in het moderne drama. Loop dan helemaal naar Propylaia Gates, de imposante toegangspoort die meteen indruk op je maakt met zijn grootsheid en symmetrie. Als je door de monumentale poorten stapt, voel je het gewicht van de geschiedenis als je je aansluit bij de oude filosofen, staatslieden en aanbidders die ooit op deze heilige grond rondliepen. Verderop kom je het Erechtheion tegen, een tempel die opvalt door zijn unieke en fascinerende ontwerp. Bewonder de kariatiden, de prachtige vrouwenfiguren die als steunpilaren dienen, elk met een eigen houding en persoonlijkheid. Ontdek de legendes en mythen die verbonden zijn aan dit heilige heiligdom, waaronder de strijd tussen Athena en Poseidon om de bescherming van de stad. Vervolgens naderen we het iconische Parthenon, het kroonjuweel van de Akropolis. Terwijl je naar de prachtige gevel kijkt, zul je versteld staan van de precisie en vaardigheid van de oude Atheense architecten. Leer meer over het doel van het Parthenon als heiligdom voor de godin Athena en zijn rol als symbool van de macht en invloed van Athene over de oude wereld. Neem ten slotte aan het einde van de rondleiding even de tijd om te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over Athene vanaf de Akropolis-heuvel. Bewonder de levendige stad die zich onder je uitspreidt en die de oude wonderen die je net hebt verkend afzet tegen het bruisende moderne leven. Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door de tijd tijdens deze Akropolis-tour, waar de oude geschiedenis tot leven komt in het hart van Athene. Dompel jezelf onder in de verhalen en architectuur die de oude wereld vorm gaven en krijg een dieper begrip en waardering voor de blijvende erfenis van de Griekse beschaving.

Athene: Rondleiding Akropolis, Parthenon & Akropolismuseum

Athene: Rondleiding Akropolis, Parthenon & Akropolismuseum

Meet your licensed tour guide at Porinou 5 street 11742, an experienced archaeologist, and then start your unique combination of a tour. Enter from the south slope of the acropolis and set off on your leisurely walking tour of some of the world's finest monuments. Along the way, listen as your guide shares knowledgeable insight into the citadel's ruins including excavation details. Visit the Theater of Dionysus, an amphitheater that is arguably the birthplace of performing arts. Perch yourself on a stone seat to imagine the sights and sounds experienced by ancient theatergoers who came to watch plays by Greek writers Aeschylus, Sophocles, and Euripides. Also, pass the Odeon of Herodes Atticus; the theater is still used today during the Athens Festival from May to October. Find peace and quiet at an Asclepius, a healing temple that honored the god of medicine Asclepius, before the Parthenon. Wander around the temple to learn about how it was constructed for the goddess Athena. Once you familiarize yourself with the site's classical architecture, head indoors to the New Acropolis Museum for a brief break and refreshments (at your own expense) in the cafe. Ranked one of the top 5 museums in the world, the New Acropolis Museum boasts collections of statues and other relics of everyday life in several galleries. In the Gallery of the Slopes of the Acropolis, the glass floor occasionally reveals an archaeological excavation site.

Athene: Parthenon, Akropolis en Museum Tour in kleine groep

Athene: Parthenon, Akropolis en Museum Tour in kleine groep

Geniet van een rondleiding op de Akropolis, het Parthenon en het Akropolismuseum met vooraf gereserveerde toegangstickets. Reis terug in de tijd naar het oude Athene en leer de rijke geschiedenis en mythologie van een deskundige en gediplomeerde gids. Beklim met een kleine groep de iconische Akropolisheuvel om je tour te beginnen. Ontmoet opmerkelijke monumenten die getuigen van de culturele erfenis van het oude Griekenland. Aanschouw de grootsheid van het Dionysus Theater, waar iconische drama's en tragedies voor het eerst werden opgevoerd. Dwaal door het fascinerende Odeon van Herodes Atticus en het heilige heiligdom van de genezende god Asclepius. Op de top aangekomen, richt je je blik op het Parthenon, een blijvend symbool van democratie en westerse beschaving. Bekijk de architectonische wonderen van de Propylea Tempel van Nike en de Erechtheion Tempel. Ga eenmaal beneden de heuvel het beroemde Akropolis Museum binnen en ervaar de pracht van de originele meesterwerken die uit de Akropolis tempels zijn geborgen, vakkundig tentoongesteld in natuurlijk licht. Bewonder de fascinerende opgravingen die onder glazen vloeren en loopbruggen zijn blootgelegd en een blik werpen op oude schatten. Geniet van het ontzagwekkende uitzicht op de Akropolis en bewonder het originele en buitengewone fries van het Parthenon onder leiding van je deskundige gids.

Athene: Begeleide wandeltocht Akropolis & Plaka in de vroege ochtend

Athene: Begeleide wandeltocht Akropolis & Plaka in de vroege ochtend

Ga mee met deze wandeltocht om de op de UNESCO-lijst opgenomen Akropolis van Athene te verkennen met skip-the-line toegangskaartjes. Begin vroeg om de drukte te vermijden en bekijk de hoogtepunten zoals het Parthenon, het Erechtheion en het Akropolismuseum. Wandel door de smalle geplaveide straatjes van Plaka, de oude binnenstad van Athene. Ontmoet je gids vroeg in de ochtend en begin je rondleiding over de Akropolis voordat de hitte van de dag komt opzetten. Bewonder het Theater van Dionysos op de zuidelijke helling van de Akropolis terwijl je de heuvel oploopt om de oude bouwwerken daar te bekijken. Bewonder het Parthenon, het Erechtheion, de Propylaea, de Tempel van Athena Nike en het Voetstuk van Agrippa terwijl je gids je de fascinerende geschiedenis van deze oude plek vertelt. Als je voor de wandeltour naar Plaka hebt gekozen, daal je vervolgens af en bewonder je tijdens je wandeling het uitzicht op de Oude Agora en het Nationaal Observatorium van Athene. Verken de geplaveide straten van Plaka en ontdek geheimen die zelfs de plaatselijke bewoners niet kennen. Geniet van de rust van dit dorp in de stad terwijl je de vele smalle doorgangen verkent en verborgen juweeltjes ontdekt. Bekijk het Badhuis van de Winden, het Forum Romanum, het Moskeemuseum van Fethiye en de Bibliotheek van Hadrianus terwijl je op weg bent naar het Monastiraki Plein waar je rondleiding eindigt.

Athene: rondleiding in de vroege ochtend naar de Akropolis en het museum

Athene: rondleiding in de vroege ochtend naar de Akropolis en het museum

Neem deel aan deze wandeltocht om de Akropolis van Athene, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, te bezoeken bij het eerste licht van de zon en de drukte te vermijden. Ontmoet je professionele gids vroeg in de ochtend en begin je tour met toegang tot de Acropolis-heuvel. Laat de expert in het vertellen van verhalen je terug in de tijd reizen door een reis door geschiedenis, mythologie en anekdotische verhalen. Ga naar binnen via de zuidhelling van de Akropolis, bewonder het Dionysus-heiligdom en het Dionysus-theater en leer over oud drama. Aangekomen op de top van de heuvel, zullen we de Propylea zien, de oude poort die de ingang van de Akropolis omlijst en de tempel van Athena Nike tegenkomt, gewijd aan de godin van wijsheid en oorlog. Bewonder het beroemde Parthenon en hoor over zijn toewijding aan de godin Athena. Kijk vanaf de top van de heuvel naar het prachtige uitzicht over de stad en houd je camera klaar voor het maken van panoramische foto's. Vervolg je rondleiding in het Akropolismuseum, dat is gerangschikt als een van de beste musea ter wereld, met vier verschillende galerijen, om kunstvoorwerpen te bewonderen die zijn teruggevonden op de hellingen van de Akropolis, waaronder archeologische schatten die dateren uit de prehistorie. Alle originele overgebleven meesterwerken van de tempels van de Akropolis worden weergegeven met natuurlijk licht. Ook onder glazen vloeren en looppaden zijn opgravingen zichtbaar. Tot het einde van deze tour zul je echt de hele geschiedenis, mythen en legendes van het oude Athene hebben geleerd.

Athene: Akropolis Tour met gediplomeerde gids

Athene: Akropolis Tour met gediplomeerde gids

Geniet van voorrangstoegang en ontdek de wieg van de westerse beschaving tijdens een bezichtiging met gids op de Akropolis. Aan het begin van de rondleiding ontmoet je je gids bij een hotspot voor traditionele Griekse delicatessen, waar ook toiletten zijn en je water of snacks kunt kopen. Dompel jezelf onder in de Griekse geschiedenis tijdens een tour naar de wereldberoemde Akropolis in Athene. Bewonder de prachtige architectuur van de Parthenon Tempel, leer het belang van de Erechtheion Tempel en hoor mythen en verhalen over het oude Athene. Je gids neemt je mee via een andere route door de zij-ingang, zodat je ook het altaar van Asclepius en het Theater van Dionysus, de bakermat van het theaterdrama, ziet. Voorrangsticket voorrangstoegang Houd er rekening mee dat zelfs met onze voorrangsticket service er enige wachttijd kan zijn voor veiligheidscontroles. Dit komt doordat de bezoekersaantallen op de locaties gedurende de dag onvoorspelbaar kunnen fluctueren. De wachttijd varieert meestal van 0 tot 10 of 30 minuten, maar kan in zeldzame gevallen langer zijn.

Athene: Stadsrondleiding met gids per elektrische scooter of E-bike

Athene: Stadsrondleiding met gids per elektrische scooter of E-bike

Verken de oude beschaving van Athene op deze begeleide e scooter e bike fietstour. Stop bij de bezienswaardigheden van de Akropolis en leer meer over de geschiedenis van je deskundige gids. Ontmoet het Wheelz team in de winkel achter het Akropolis Museum en krijg je training voordat we beginnen. Zodra je klaar bent beginnen we met een reis van duizenden jaren terug in de geschiedenis op een comfortabele en stille Eco-vriendelijke e-scooter, e-bike, fiets We stoppen bij het Odeon van Herodes Atticus, de hoofdingang van de Akropolis, Areopagus Heuvel, Pnyx, Nationaal Observatorium, Kerk van Agia Marina, passeren Thiseio en de Tempel van Hephaestus. Voel de geest van de Democratie op de plek waar deze werd geboren. Begin te denken als Sokrates, Aristoteles en Plato! Rijd vervolgens door naar de neoklassieke wijk Thissio. Ontdek de prachtige restaurants en cafés in de buurt en krijg aanbevelingen voor plekken die je tijdens je verblijf kunt proberen. . Tot slot ga je naar de Tempel van Hephaestus en drink je een sapje om af te koelen voordat je terugkeert naar het beginpunt.

Historisch Athene: Elektrische fietstour in kleine groep

Historisch Athene: Elektrische fietstour in kleine groep

Begeef je op een elektrische fietstocht door Athene die de oude en moderne bezienswaardigheden van de stad combineert, en geniet onderweg van panoramische uitzichten, pittoreske straatjes en bekende archeologische bezienswaardigheden. Na een korte briefing en proefrit op het centraal gelegen ontmoetingspunt, rijd je door een park om vertrouwd te raken met de fiets voordat je aan je eigenlijke tour begint. Glijd moeiteloos de heuvel op naar Pnyka en Filoppappou, waar tijd is om de uitzichten te bewonderen en panoramische foto's te maken. Ga naar het Odeon van Herodes Atticus en de Areios Pagos (Hooggerechtshof) op de hellingen van de Akropolis, voordat je naar de Tempel van Zeus en de Boog van Hadrianus gaat. Ontdek onderweg enkele van de modernere monumenten van de stad en bekijk de Evzones (bewakers) die in hun kleurrijke tunieken voor het parlementsgebouw staan. Reis door de Nationale Tuinen om bij het Panatheense Stadion te komen, de locatie van de allereerste Olympische Spelen. Fiets vervolgens terug door de smalle straatjes van Plaka en ontdek een pittoreske wijk op slechts een steenworp afstand van de Akropolis. Stop even om naar de Tower of Winds te kijken en ontdek de Romeinse en oude markten voordat je terugkeert.

Athene: de rondleiding door de Akropolis in het Spaans zonder kaartjes

Athene: de rondleiding door de Akropolis in het Spaans zonder kaartjes

Ga op een twee uur durende rondleiding door een van de meest herkenbare bezienswaardigheden in Athene, de Akropolis. Haal het meeste uit uw bezoek met een Spaanstalige gediplomeerde gids die klaar staat om de meest opmerkelijke details van dit oude wonder te delen. Verken het interieur van het 2500 jaar oude complex en de geschiedenis die het tot zo'n belangrijk onderdeel van de Atheense identiteit heeft gemaakt. Begin met het oude theater van Dionysius voordat je door de galerij van Eumenes gaat en loop tussen de overblijfselen terwijl je het belang van de Akropolis wordt uitgelegd. Ga vervolgens naar de tempel van Asclepius, de god van de geneeskunde, gevolgd door het conservatorium van Herodes Atticus, een locatie die nog steeds wordt gebruikt voor de belangrijkste concerten en uitvoeringen van Athene. Het hoogtepunt van uw bezoek is het zien van de Athena Nike-tempel voordat u naar het Parthenon gaat en het adembenemende uitzicht over Athene.

De topbezienswaardigheden in Athene

Activiteiten in Odeion van Herodes Atticus

Rondleidingen in Griekenland

Wat te doen in Griekenland

Andere activiteiten in Odeion van Herodes Atticus

Wil je alle activiteiten in Odeion van Herodes Atticus bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Odeion van Herodes Atticus

Gemiddelde beoordeling

4.7
(4.598 beoordelingen)

Pan was gids. Ze heeft zoveel Griekse kennis. Zo blij dat we besloten om een rondleiding te volgen, anders denk ik dat we zoveel informatie hadden gemist. Wist niet dat onze tour geen toegang tot het museum omvatte, maar Pan was zo vriendelijk om op ons te wachten zodat we onze kaartjes konden kopen. Over het algemeen geweldige dag, zelfs met de hitte en de drukte van 8.30 uur.

wij hadden een rondleiding met Jessica. het was echt fantastisch, We hadden zelfs een privé rondleiding. Jessica vertelde echt met enorm veel enthousiasme en ze wist heel veel te vertellen. onze dochter van 16 vond het ook fantastisch en we hebben veel geleerd over de geschiedenis van Akropolis. dikke aanrader en Jessica bedankt.

onze gids, Katharina, vertelde duidelijk en uitgebreid. Ze was vriendelijk en correct. Helaas was de wachtrij bij het museum lang en en hebben we daardoor weinig tijd met gids in het museum. zeker een aanrader als je alles wilt zien en veel uitleg wilt krijgen

Fantastisch met super fijne fietsen en gids in eigen taal, de manier om de stad te verkennen

Alles was perfect Georges, onze gids was geweldig (we kozen in het Engels)