Österreichische Galerie Belvedere
Architectuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Österreichische Galerie Belvedere

Wil je alle activiteiten in Österreichische Galerie Belvedere ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Österreichische Galerie Belvedere

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 14 beoordelingen

Ik ben hier al eens geweest. Ik kwam terug omdat ik graag foto's maak en dingen altijd in een ander daglicht zie. Ik had geen printer en het personeel zei dat ik naar het boekingskantoor (100 meter) moest gaan om de code naar hen te mailen en dan zouden ze een ticket voor me afdrukken. Dit was een ongemak en ik zie hier geen oplossing voor naast het vragen aan Belvedere om het in het scanapparaat op te nemen. Belvedere wordt erg druk na ongeveer 11 en mensen hebben inchecktijden voor binnenkomst. Belvedere is een gigantische kunstgalerij, maar als je van kunst uit de middeleeuwen houdt, ga dan naar Lower Belevede, want dit is een speciale plek voor mij. Een pauze nodig en een kopje Viener Melange - ga dan naar de cafetaria, het is geweldig!

Het paleis en de aanwezige kunstcollectie zijn echt fascinerend maar duidelijk erg druk met toeristen die meer geïnteresseerd zijn om overal foto's te maken in plaats van de schoonheid van de plaats en de schilderijen te waarderen. Persoonlijk zou ik het nemen van foto's van schilderijen verbieden

Gemak van het bezoeken van de Belvedere zonder te wachten. Museum, in de interessante bovenste belvedere en, niet alleen voor de kus van klimt (hoe geweldig ook). We hielden van de tijdelijke tentoonstelling in de Lower Belvedere. In deze tijd van het jaar, kerstmarkt recht tegenover het gebouw.

Vlotte toegang op voorgeschreven tijdstip, geen wachtrij. Prachtig paleis

De belvedere is fantastich voor iedereen die van van cultuur houdt

Klimt en Schiele en als je dan ook nog van Munch houdt, ben je verkocht.