Oia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oia: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Oia

Sitemap Oia

Wil je alle activiteiten in Oia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oia

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.899 beoordelingen

Ik heb voorafgaand aan de Tour wat moeite gehad met het bepalen van de ophaallocatie. Ze waren lastig te bereiken (ook het hulpcentrum van get your guide kon ze niet namens mij bereiken). Uiteindelijk is het gelukkig opgelost. De Tour zelf was fantastisch! Het was geweldig mooi en erg interessant. Het tempo lag best hoog, wat voor mij geen probleem was, maar ik kan me voorstellen dat als je slecht te been bent dat het wat snel kan gaan. De gids was ook erg aardig en gaf ons goede tips die ook na de Tour nog van pas kwamen! Echt een aanrader.

We had the most amazing day on the Sunset Oia catamaran. We have experienced Santorini in a different, beautiful way. The boat tour was a lot of fun, the hosts on board were super friendly, the food and drinks were good and with a transfer from and back to our hotel, the service is complete. I would recommend everyone visiting Santorini to book this tour. We had the best day and watching the sunset from the water is magical!

Goed verzorgde trip met de Catamaran. Van het begin tot het eind was alles goed geregeld, en op tijd. De Souvlaki was de lekkerste die ik in heel Santorini heb gegeten.

Hele leuke dag gehad! Hele leuke en aardige crew aan boord die onze dag helemaal geweldig hebben gemaakt. Zeker een aanrader!

Lilly was een gedreven gids met veel kennis. Duidelijke uitleg in het engels. Vriendelijk en behulpzaam.