Oia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oia: de beste attracties

Other Sightseeing Options in Oia

Want to discover all there is to do in Oia? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Oia

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.336 beoordelingen

Fantastische bustour, echt de moeite waard!

De gids was een sympathieke vrouw, die zowel Engels sprak, maar ook Spaans voor twee extra mensen apart. Ze was zeer vriendelijk en duidelijk en dit maakte de bustour nog beter. De leukste plekjes gezien van Santorini en speciaal een extraatje gehad van een prachtig uitzicht omdat we zo vriendelijk waren naar haar toe en met een kleine groep. Ook sympathieke buschauffeur gehad, die af en toe wel eens een grapje maakte. Zowel veel met de gids gedaan als vrije tijd gekregen om je eigen ding te doen. Wij waren enorm onder indruk en hebben een fantastische dag gehad!

Door de recensies ging ik ervan uit dat het een chaotische reis zou worden. Dit was echter niet het geval. Het was prima geregeld en echt een hele leuke boottrip met een grappige reisleider (Dada van boot 49). De vulkaan was ook geweldig om te zien. Het was wel zo’n 30 minuten naar boven lopen op onverharde paden. Dus als je slecht te been bent, is dit geen aanrader. Wij hadden gelukkig een bewolkte dag, waardoor dit prima te doen was en wij nauwelijks last hadden van de hitte. Echt een heerlijk dagje gehad.

Great experience. We had Stavros as our tour guide who was knowledgeable and friendly. Cool places he showed us and some cool wines. 1 wine really amazed, it was exceptionally good: Hatzidakis Vinsantos 2004.

Het was super leuk! Hele gezellige en leuke bemanning! Leuke muziek! Leuke stops om te zwemmen! Heel lekker eten een echte aanrader! Zeker dubbel en dwars het geld waard !

Mooie tocht door de Caldera van Santorini. Een enthousiaste gids die af en toe iets vertelde. Al met al een leuke gevarieerde dag op het water.