Datums kiezen

Okinawa Churaumi-aquarium

Okinawa Churaumi-aquarium: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Naha: Sightseeingtour door Noord-Okinawa en Churaumi-aquarium

1. Naha: Sightseeingtour door Noord-Okinawa en Churaumi-aquarium

Deze bustour brengt je in één dag naar de meest populaire plekken in het noordelijke deel van Okinawa. De eerste stop is het Nago Pineapple Park, waar u op een ananaskarretje rijdt en geniet van de tuinen en winkels. De bus brengt je vervolgens over de Kouri-brug naar het eiland Kouri met een prachtig strand en een spectaculair landschap. De volgende stop is het Okinawa Churaumi Aquarium. Het aquarium is een van de grootste ter wereld waar u een grote verscheidenheid aan tropische vissen kunt observeren. Na een bezoek aan het Okinawa Churaumi Aquarium reist u naar Okashigoten. We bieden een breed scala aan lekkernijen gemaakt met fruit uit de prefectuur. Veel winkelplezier. Ten slotte kunt u genieten van de schilderachtige promenade en de beroemde "Olifantensteen" in Manzoma, waar u ook wat tijd zult hebben om te winkelen. Gedurende de dag helpt uw meertalige audiogids u meer te weten te komen over elke plek die u tijdens de tour bezoekt.

Toegangsbewijs Okinawa Churaumi Aquarium

2. Toegangsbewijs Okinawa Churaumi Aquarium

Ontdek de mysteries van de diepblauwe zee in het Okinawa Churaumi Aquarium. Bezoek een van de populaire attracties in Japan en leer meer over de zeedieren van de Okinawa-zee. Stap het uitgestrekte aquarium binnen en sta oog in oog met de majestueuze walvishaai, de grootste vis ter wereld. Laat u betoveren door de verschillende tinten blauw van de oceaan die in schril contrast staan met de levendige tinten van zeeplanten en koralen. Observeer mantaroggen die in harmonie spelen en scholen vissen die door het water glijden. Ontdek meer dan 80 soorten koraalriffen en ander overvloedig zeeleven. Aai zeekomkommers en zeesterren en leg je onvergetelijke ervaring vast in leuke foto's.

Ontdek de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van Okinawa

3. Ontdek de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van Okinawa

08:00 uur - Ophalen bij je hotel in Okinawa. 09:00 uur - Bezoek Kaap Manzamo, een schilderachtig uitkijkpunt aan de westkust van Okinawa, bekend om zijn adembenemende uitzicht op de oceaan en unieke rotsformaties. 11:00 uur - Verken het Okinawa Churaumi Aquarium, een van de grootste aquaria ter wereld. Bewonder de verscheidenheid aan zeeleven die te zien is, waaronder walvishaaien, mantaroggen en zeeschildpadden. 13:00 uur - Geniet van een traditionele Okinawaanse lunch in een lokaal restaurant. Probeer enkele van de unieke gerechten uit de regio, zoals goya champuru (roerbakgerecht met bittere meloen) of Okinawa soba (noedels in een varkensbouillon). 14.30 uur - Bezoek de ruïnes van het kasteel van Nakagusuku, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het kasteel is gebouwd in de 15e eeuw en staat bekend om zijn unieke stenen muren en architectuur. 16:00 uur - Maak een ontspannende wandeling door de winkelstraat Kokusai-dori, een bruisend gebied met winkels, restaurants en straatartiesten. Zoek wat souvenirs of geniet van een koffiepauze voordat je terugkeert naar je hotel. 18:00 uur - Keer terug naar je hotel in Okinawa.

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Okinawa Churaumi-aquarium

Wil je alle activiteiten in Okinawa Churaumi-aquarium bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.