Oklahoma

Wat anderen zeggen over Oklahoma

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 16 beoordelingen

Aanrader! Voor wie meer wilt weten, en meer wilt zien.

Marion was een fantastische gids en zeer sympathiek! Ze vertelde ook verhalen over de wat minder bekende werken, en kon antwoord geven op elke vraag. Ik maak sinds een paar jaar gebruik van gidsen tijdens mijn bezoeken aan de grotere musea, en doe eigenlijk niet anders meer. Het extra geld dat je betaald vind ik het wel waard, doordat ik zoveel meer te weten kom. Mijn dochter van 10 vind een museumbezoek ook veel fijner met een gids. Ik moet misschien één en ander vertalen, maar dat houdt de interesse niet tegen. Heb een geweldig indruk van het Louvre gekregen!

Gids met veel kennis van zaken en veel geleerd

Wat een fijne gids en wat een immense kennis over alle kunstcollecties in t Louvre getoond. Een aanrader. Minpuntje is dat je wel in je "vakantiemail" goed moet kijken waar het ontmoetingspunt is. Nu ging ik met mijn elektronische vouchers blind het museum in. Even bovenaan de bevestigingsmail hiermee beginnen voordat je enthousiast je ticket probeert ergens veilig te stellen en niet meer verder leest.

fijne persoonlijke rondleiding, heel informatief en betrokken, Prima!

Soms iets te lang bij 1 onderwerp gebleven, had liever nog meer onderwerpen of schilderijen willen zien, maar desondanks een hele goede presentatie van de high lights van het Louvre binnen de tijd die er was, Prima gids!

onze gids wist veel over de onderdelen die zij ons liet zien, ook was ze vriendelijk en behulpzaam en gaf ons genoeg tijd om vragen te stellen en de kunst goed te bekijken

Great that the guide led us see the most spectacular items of the Louvre and also told us something about the history of the (original) palace.