Ólafsvík

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ólafsvík: De beste dingen die je niet wil missen

 • Vanuit Reykjavik: daguitstap naar schiereiland Snæfellsnes

  1. Vanuit Reykjavik: daguitstap naar schiereiland Snæfellsnes

  Vertrek vanuit Reykjavik en ga naar het schiereiland Snæfellsnes om de veelzijdige IJslandse natuur in één enkel gebied te beleven. Bewonder het imposante landschap vol vulkanische pieken, zeekliffen, gouden stranden en sprankelende fjorden. Je bezoekt charmante vissersdorpen, zoals Grundarfjordur, Arnarstapi en  Hellnar. Bewonder de spectaculaire bergen en vulkanische kraters, waaronder Kirkjufell en Ljósufjöll. Laat je blik over het zwarte zandstrand glijden bij  Djúpalónssandur en bekijk de indrukwekkende gletsjer Snæfellsjökull. Neem de tijd en beleef de imposante omgeving van het schiereiland op je gemak. De excursie van 10 uur bevat een verscheidenheid aan landschappen in een overzichtelijk gebied dat vereeuwigd is in het boek 'Naar het middelpunt der aarde' van Jules Verne. 

  This tour sure brings you along some nice places. The tour guide is very informative and tells about the day planning very well. We loved it!

 • Schiereiland Snaefellsnes en tour met kleine groepen in Kirkjufell

  2. Schiereiland Snaefellsnes en tour met kleine groepen in Kirkjufell

  Bekijk kleurrijke dieren in het wild tijdens je 12-uur durende tour op het schiereiland Snæfellsnes. Bekijk de pittoreske Kirkjufell-berg, die 463 meter uit de zee oprijst. Stop bij het charmante dorpje Arnarstapi om de adembenemende klifformaties te zien. Bezoek het zwarte kiezelstrand van Djúpalónssandur in Nationaal Park Snæfellsnes. Luister naar interessante verhalen van je gids over scheepswrakken en avonturen. Reis langs indrukwekkende landschappen op weg naar de noordkant van het schiereiland. Geniet van het uitzicht op het natuurerfgoed Gerðuberg en het dramatische lavaveld van Berserkjahraun. Stop bij de pittoreske zwarte kerk, Búðakirkja

 • Van Reykjavik: privédagtrip naar Snæfellsnes

  3. Van Reykjavik: privédagtrip naar Snæfellsnes

  Ontdek de ruige schoonheid van het Snæfellsjökull National Park tijdens deze dagtrip vanuit Reykjavik. Nadat je 's ochtends bent opgehaald bij je hotel, reis je door de regio Snæfellsnes. Geniet van een panoramisch uitzicht op de glooiende kliffen, lavavelden en bergen van het gebied. Bij aankomst bij uw eerste stop, Ólafsvík, kunt u genieten van een wandeling door de straten van het oudste marktstadje van IJsland en stoppen voor de lunch in een heerlijk lokaal restaurant. Ga vervolgens verder naar Stykkishólmur en geniet van een adembenemend uitzicht op Breiðarfjarðarflói. Ga later naar de Snæfellsjökull-gletsjer. Luister naar de verhalen van je lokale gids over de elfen en trollen die hier zouden wonen en leer meer over de mythische geschiedenis van de gletsjer voordat je terugkeert naar Reykjavik.

Sitemap Ólafsvík

Wil je alle activiteiten in Ólafsvík ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ólafsvík

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 752 beoordelingen

Echt een hele leuke dag gehad. Onze tourguide Howser was ge-wel-dig! Hij wist veel te vertellen over het land, de dieren, de volksverhalen en nog veel meer. Hij maakte veel leuke grappen en verzinsels en we konden zelfs nog suggesties doen voor extra tussenstops. Hij heeft echt de dag gemaakt, ondanks dat het weer niet optimaal was. Zeker doen!

Mooie stoelen en voorbereide gids. Te veel pauzes op weg naar buiten, zeker afgesproken met de exposanten, ik zou ze hebben vermeden omdat er te veel tijd verloren ging die aan bezoeken had kunnen worden besteed

prima dagtocht, heel veel gezien en belangstellende gids

prima prijs kwaliteit verhouding. Heel veel stops met mooi uitzicht. Jammer dat we niet bij vulkaan krater stopten (was niet op programma maar we reden er wel langs)

gewwldig verrassende tour. veel extra secret stops en top gids.

De passie van de gids was duidelijk merkbaar! ronduit geweldig!