Old Ursuline Convent

Old Ursuline Convent: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Sightseeing-koetsrit in de Franse wijk

1. New Orleans: Sightseeing-koetsrit in de Franse wijk

Ontdek de Franse wijk van New Orleans tijdens een traditionele rit met een muilezel getrokken koets. Bewonder bezienswaardigheden zoals Napoleon House, de Franse markt en Bourbon Street. Hoor over de lokale cultuur en fascinerende historische anekdotes van je gids. Leer de basis van de geschiedenis van New Orleans terwijl je in stijl door de levendige straten reist. Ontdek fascinerende anekdotes over de mensen en plaatsen die hebben bijgedragen aan het echt uniek en onvergetelijk maken van New Orleans door je erkende lokale gids. Bekijk bezienswaardigheden in de Franse wijk, zoals de kathedraal van Saint Louis, Jackson Square, Napoleon House, de Franse markt en Bourbon Street. Rijd door de Faubourg Marigny met zijn unieke architectuur en locaties met livemuziek. Geniet van gemoedsrust wetende dat groepskoetsreizen in een rustig tempo reizen. Kies uit een privé- of gedeelde koetstocht, afhankelijk van de optie die u boekt, terwijl u geniet van een onvergetelijk dagje uit in een paard en wagen.

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

2. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: Haunted French Quarter Carriage Tour 's nachts

3. New Orleans: Haunted French Quarter Carriage Tour 's nachts

Verken de iconische Franse wijk van New Orleans tijdens een nachtelijke koetstocht en maak kennis met de spookachtige overlevering en legendes. Passeer Bourbon Street, Napoleon House en meer terwijl je luistert naar waargebeurde verhalen over geesten, voodoo en vampiers uit je gids. Met zoveel paranormale activiteit in de stad, is de beste manier om deze spookachtige locaties te verkennen 's nachts per koets. Historische verhalen over liefde en tragedie komen tot leven terwijl de professionele gidsen de legendes en overlevering uitleggen, naast historische verhalen over alle belangrijke bezienswaardigheden in de Franse wijk. Verwacht tijdens de spooktocht Voodoo in overvloed en leer hoe Marie Laveau, de Voodoo-koningin, haar magische krachten toepaste om de koers van liefde, geluk en recht in New Orleans te veranderen. Kom meer te weten over de vele spookachtige restaurants, zoals die van Muriel, waar in de loop der jaren talloze seances zijn gehouden. Wees getuige van de plaats van een 19e-eeuws bloedbad, waarvan wordt gezegd dat het nog steeds de geesten van de tragedie bevat. U kunt zelfs ontdekken dat uw hotel spookt, terwijl de koetsrit langs alle meest spookachtige hotels in de Franse wijk rolt. Groepskoetsreizen reizen in een rustig tempo en met kleine groepen van niet meer dan 8 passagiers per rijtuig. Voor een meer exclusieve ervaring kunt u een privérijtuig reserveren met 1 tot 4 passagiers.

New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

4. New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

Deze vijf-in-één tour combineert elementen van de volgende tours: de St. Louis Cemetery Tour, de Franse wijk Ghost en Vampire Tour, de New Orleans History Tour, de geschiedenis en architectuur tour en de "Dark Side" Voodoo, Mystery en paranormaal Tour. Deze wandeling begint in het hart van de Franse wijk. Van daaruit verkennen Louisiana complexe cultuur, de rijke geschiedenis en Voodoo, en ervaar de magische mysterie dat de stad zo onweerstaanbaar maakt! Let op de prachtige architectuur in de hele Franse wijk dat maakt het zo uniek maakt. Deze tour brengt een bezoek aan locaties waar Hollywood-sterren hebben besloten om de Franse wijk naar huis te bellen, samen met locaties waar scènes van de onvergetelijke films zijn gefilmd. Maar wacht er is meer! Heb je je ooit afgevraagd waarom New Orleans wordt beschouwd als de meest spookachtige stad in Amerika? Ontdek de 'Dark Side' van New Orleans geschiedenis op deze tour. Deze tour brengt een bezoek aan meerdere locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden. Hoor echte gedocumenteerde rapporten over vampiers en spoken roaming rond de straten van de Franse wijk en bezoek locaties waar vampiers zogenaamd hielden hun slachtoffers en gevoed off van hen! Meer informatie over New Orleans traditionele begrafenis praktijken en hoe ze anders zijn dan de meeste. De gids zal u uitleggen waarom de gasten New Orleans heeft boven de grond begraafplaats en waarom door de traditie al eeuwenlang hetzelfde gewelven zijn geweest en blijven, gerecycled en over en weer hergebruikt. Deze tour stopt bij vele attracties en National Historic Landmarks die deze stad heeft te bieden! Bezoek meer dan 15 locaties tijdens deze tour, zoals de Kathedraal van St.Louis, Cabildo, Presbytere, Ursuline Convent, Jackson Square, The Sultans Palace en The Lalaurie Mansion bekend als de meest spookhuis in New Orleans zijn!

New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

5. New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

Vanaf het begin geloof heeft deze grote stad regeerde. Voor sommigen is het geruchten van samenzwering, hekserij, en vampiers gecreëerd. Voor anderen, het inspireerde grootheid. Levens zijn verloren en slagvelden getrokken, maar New Orleans 'eclectische overtuigingen hebben een gevoel van acceptatie nergens anders gemaakt. Wist u dat de beroemde voodoo-priesteres, Marie Laveau, was ook een vroom katholiek? Verrassingen in overvloed op deze inspirerende reis. Doe mee aan de meest unieke en interessante wandeling in New Orleans. New Orleans is een warm, vochtig en soms meedogenloze plaats waar in het holst van de zomer de lucht neemt de kwaliteit van een langoesten kook. Het is een lange, uitgesponnen koorts die sijpelt in de bloedbaan en dwingt zelfs de zoetste van kleine stad Amerika te obscene dingen te doen. Dit is de echte New Orleans, die niet netjes past in de categorie van de "Amerikaanse" stad. Het is een zwart water haven, het Caribisch gebied en wetteloos; beslecht door dieven, prostituees, en de andere crimineel afgevoerd. Het is ook katholiek en vroom met Romeinse altaren in orde gemaakt in goud. Het is evenzeer van zwarte magie, voodoo en de gestage kloppen van Afrikaanse drums. New Orleans is seks en belijdenis. Het is zonde en vergeving. Dit is de plaats waar God en de duivel schudden elkaar de hand, zodat het feest kon gaan. New Orleans is een stad voor de zondaar en de heilige. Dit is een tour die u meeneemt door het zweet doordrenkte waanzin van onze beste en slechtste. Krijg verloren in deze vreemde stad en ontdek de duistere verleden, want dit is niet tour je oma's.

New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

6. New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

Ervaar een van de meest spookachtige steden in Amerika tijdens een wandeltocht die de beruchte donkere kant van de Big Easy verkent. Verken en onderzoek gebieden zoals de Franse wijk met paranormale apparatuur naast erkende gidsen, historici en professionele verhalenvertellers. Aan het begin van je tour zal je gids tijdens de tour een EMF-meter of spook / paranormale detector verstrekken. Bezoek meer dan 15 verschillende locaties, waaronder St. Louis Cathedral, St. Anthony's Garden en The Cabildo, de voormalige zetel van de koloniale regering. Ontdek locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden en krijg de feiten over echte, gedocumenteerde rapporten van vampiers en geesten. Zie waar vampiers hun slachtoffers vasthielden en leer over de traditionele begrafenispraktijken van New Orleans. Ga naar The Presbytere om een van de beste voorbeelden van koloniale Spaanse architectuur te bewonderen, bekijk het Old Ursuline Convent, Jackson Square en het Sultan's Palace, waar volgens de legende een massamoord heeft plaatsgevonden. Stop bij veel van de nationale historische monumenten die de stad te bieden heeft. Bekijk het meest spookhuis in New Orleans in het Lalaurie Mansion en leer meer over de zogenaamde Mistress of Death. Terwijl je door de straten van de Franse wijk en andere gebieden dwaalt, stop je onderweg om optioneel drankjes te kopen om tijdens de tour van te genieten (kosten niet inbegrepen).

New Orleans: historisch verkenningsspel voor de Franse wijk

7. New Orleans: historisch verkenningsspel voor de Franse wijk

Verken de geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans en bekijk bezienswaardigheden tijdens het spelen van dit boeiende telefoonspel. Ontdek de kathedraal van St. Louis, Café du Monde, Jackson Square en meer. Start het spel bij Lafitte's Blacksmith Shop Bar. Speel de rol van een bewaker op een missie om een gestolen kunstwerk van de dief terug te krijgen. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Het duurt 2-3 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken.  Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in verschillende kleinere groepen die tegen elkaar strijden voordat je elkaar ontmoet bij de laatste stop van het spel, Central Grocery en Deli.

New Orleans: 1,5 uur durende vampiertocht door de Franse wijk

8. New Orleans: 1,5 uur durende vampiertocht door de Franse wijk

New Orleans is het decor geweest voor beroemde schrijvers zoals Anne Rice, evenals anderen die bloedzuigende fictieve personages hebben gecreëerd. Deze 1,5-uur durende tour neemt je mee naar de donkere en mysterieuze wereld van de ondoden van de stad en vertelt je huiveringwekkende verhalen over schandalige handelingen uit politierapporten, archieven, dagboeken en interviews met kranten. Dit is geen vampierwerk van fictie; dit is het echte werk. Terwijl je door de straten loopt, bezoek je verschillende locaties die verband houden met deze wezens van de nacht, waaronder een reis naar een bekende vampiertaverne. Het is een spannende en huiveringwekkende, maar toch leuke boord, door de vooroorlogse straten van de Franse wijk bij zonsondergang. U kunt vertrouwen op uw deskundige en theatrale gids om u te beschermen tegen de bloeddorstige wezens van de nacht. Maar misschien wilt u wat knoflook meenemen - voor het geval dat.

New Orleans: Geschiedenis van de Crescent City Groepstour

9. New Orleans: Geschiedenis van de Crescent City Groepstour

Luister terwijl je gids je alles vertelt over de wilde geschiedenis van New Orleans. Laat je meevoeren door de tijd terwijl je ervaren verteller een gedetailleerd beeld schetst van hoe het leven was tijdens verschillende tijdperken van de geschiedenis van de Franse wijk. Hoor hoe gele koorts zijn tol eiste van de stad. Laat je gids je verwennen met het verhaal van het beroemde Jackson Square en de oprichting van La Nouvelle Orleans. Word verlicht over hoe tot slaaf gemaakte mensen leefden en hun impact op religie en cultuur. Bespreek wat de architectuur zo ongelooflijk uniek maakt. Bedek de historische rosse buurt met de vroegste tonen van zoete jazz. Lach en huil terwijl je worstelt met alles wat New Orleans heeft doorgemaakt om te komen waar het nu is. Ga op avontuur door de echte, ruige geschiedenis van New Orleans.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Old Ursuline Convent

Wil je alle activiteiten in Old Ursuline Convent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Old Ursuline Convent

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.491 beoordelingen

Ik ging op een doordeweekse dag om 11.00 uur en onze groep was erg klein. Het was perfect omdat we meer vragen konden stellen en een geweldige dialoog konden voeren. De gids James was uiterst deskundig. Ik had niet het gevoel dat de rondleiding slechts een toespraak was die hij ons gaf en waar hij doorheen liep. Hij las de groep heel goed en sprak over dingen die hij verzamelde waarin we geïnteresseerd waren. Ik ging alleen op tournee en was een beetje nerveus omdat ik een eenling was, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

We ontmoetten onze gids op de aangegeven plaats en op het aangegeven tijdstip. De ontmoetingsplaats was naar het oosten te vinden en midden in de activiteiten, dus het paste heel goed in de dag. Onze gids was zeer goed geïnformeerd met een geweldig gevoel voor humor. De plaatsen die hij koos waren geweldige keuzes voor wat we hoopten te zien.