Olhão

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Olhão: de beste attracties

Olhão : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Olhão a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Olhão

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 675 beoordelingen

Een bijzonder leuke tocht naar 3 eilanden met twee stops. We hebben een keer tijd gehad om lang te wandelen of te lunchen en bij de tweede stop was er tijd voor een kortere wandeling door het dorpje. Vooral de gids Marco was heel enthousiast en heeft ons veel verteld over de visserij en de bevolking op Ria Formosa. Ook Rui, de schipper, was heel enthousiast over de eilanden.

Erg commercieel, maar wel een hele ervaring.

Je betaalt een flink bedrag om in het water te liggen met de dolfijnen. Zeer goed georganiseerd. Eerst omkleden, dan uitleg en dan het water in. Fantastische beesten, maar de tijd dat je daadwerkelijk met de dieren “ zwemt” is beperkt. Wel mooie foto’s gemaakt door organisatie, maar ook hier moest je wederom veel voor betalen.

Een indrukwekkende ervaring om een groep dolfijnen bijna een half uur naast en voor onze boot te zien zwemmen en spelen. De gidsen wisten vrijwel direct op open water een groep te spotten en de boottocht was comfortabel. Een schitterende ervaring voor ons hele gezin.

Het is beslist geen natuur tocht maar het brengt je naar en op een paar verrassende eilanden met schattige en verrassende dorpjes. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een aanfader maar niet voor de natuur.

je krijgt alle tijd om met de dolfijnen te zwemmen. Er wordt veel uitleg gegeven. vooraf wel de boeking bevestigen met zoo marine om een tijd af te spreken