Belevingen in
Ollantaytambo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Ollantaytambo: De beste dingen die je niet wil missen

Cuzco: kleine groepstour naar Machu Picchu met tickets

1. Cuzco: kleine groepstour naar Machu Picchu met tickets

Tijdens deze 1-daagse excursie bezoek je de belangrijkste archeologische en culturele schat van Peru. De dag begint met ophaalservice bij je hotel en transfer naar het treinstation in Ollantaytambo. Een vroeg vertrek om 05:05 uur betekent dat je ruim de tijd hebt om Machu Picchu te verkennen. Je bewondert de schoonheid van de valleien tijdens de treinreis naar Aguas Calientes. Vanaf dit punt is het slechts 30 minuten met de bus naar het heiligdom van Machu Picchu. Verken het Inca-complex met een deskundige gids. Je ziet de Tempel van de Zon, de Intihuatana, de Tempel van de 3 Vensters, het mausoleum en meer. Je hebt vrije tijd om foto's te maken en zelf rond te lopen. Bezoek Plaza de Armas in de stad en zie wat voor handwerk er wordt aangeboden. Keer terug naar Ollantaytambo met de trein waarna je wordt teruggebracht naar Cuzco.

...
Cusco: dagexcursie naar Machu Picchu met optioneel wandelen

2. Cusco: dagexcursie naar Machu Picchu met optioneel wandelen

Ervaar een tour die ideaal is voor degenen die weinig tijd hebben, maar Machu Picchu niet willen missen, een van de meest magische plekken ter wereld. Krijg een rondleiding door de archeologische vindplaats en je kiest voor optionele wandelingen naar Huayna Picchu of Machu Picchu Mountain. Begin je reis met een pick-up om 04:00 uur bij hotels en hostels in het centrum van Cusco en ga naar Ollantaytambo om aan boord te gaan van de trein naar de stad Machu Picchu. De treinrit van 2 uur is zonder gids. Bij aankomst wacht de gids met de namen van elke reiziger. Volg je gids naar het busstation om aan boord van de bus naar de citadel te gaan. De reis duurt ongeveer 25 minuten. Begin een rondleiding van 2 uur door het historische heiligdom van Machu Picchu. Na je rondleiding heb je vrije tijd om de site zelf te verkennen. Er zijn gebieden beschikbaar die niet bij de tour zijn inbegrepen, zoals de Inca-brug, en je kunt je gids altijd om suggesties vragen om meer te ontdekken in je vrije tijd. Als je een van de wandelopties kiest, krijg je de kans om de beroemde bergen rondom Machu Picchu te beklimmen om een prachtig uitzicht op de Inca-citadel te zien. Later op de middag neem ik de bus terug naar Aguas Calientes, waar je de trein terug naar Ollantaytambo neemt om uiteindelijk je laatste busreis naar Cusco te maken, die in totaal ongeveer 4 uur duurt. De geschatte aankomst in Cusco is rond 22.30 uur.

...
Cusco: 2-daagse heilige vallei en rondleiding door Machu Picchu

3. Cusco: 2-daagse heilige vallei en rondleiding door Machu Picchu

De reis begint met het ophalen van je hotel in Cusco om 07:40 uur. Verken de Heilige Vallei van de Inca's en bezoek de pittoreske stadjes Pisaq en Ollantaytambo. De lunch wordt verzorgd in de stad Urubamba (inbegrepen). Na de tour in de heilige vallei, neem je de trein naar Aguas Calientes. Bij aankomst in Aguas Calientes wordt u naar uw accommodatie gebracht. Geniet van een vrije middag in Aguas Calientes. 'S Nachts neemt de gids contact met je op in je hotel om alle instructies te geven voor de tour naar Machu Picchu de volgende dag. Vroeg opstaan voor een transfer van 7:00 uur van Aguas Calientes naar de Inca-citadel van Machu Picchu met de bus. Geniet bij aankomst van een rondleiding van twee uur door Machu Picchu. Leer met je deskundige gids alles over de oude Inca-stad en bezoek de verschillende locaties, waaronder tuinen, heiligdommen, waterkanalen, gevangenissen en meer. Na de rondleiding heb je vrije tijd om de Inca-citadel op eigen gelegenheid te verkennen. Je wordt dan teruggebracht naar de stad Aguas Calientes, waar je tijd hebt voor de lunch voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Ten slotte zal de touroperator je met de bus naar de stad Cusco brengen.

...
Van Cusco: Dagtrip naar de Heilige Vallei, Pisac, Maras en Moray

4. Van Cusco: Dagtrip naar de Heilige Vallei, Pisac, Maras en Moray

Tijdens deze Sacred Valley-dagtour ga je naar de must-visit-locaties van Cusco en maak je kans op traditioneel Incan-bier. Je wordt opgehaald bij je hotel in het centrum van Cuzco en gaat naar je eerste stop, Mirador Taray. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Andes en de heilige vallei om je voor te bereiden op je ontdekkingsdag. Ga door naar de stad Pisac, de locatie van een populaire markt. Zie hoe de lokale bevolking alpaca wol verft met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats en bekijk de terrassen, Inca-begraafplaatsen en koninklijke gebouwen. Ga daarna verder naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en verwonder je over hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over de geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3000 zoutvijvers die in de Heilige Vallei terechtkomen. Ga vanaf hier naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Je avontuur in de vallei gaat verder met een rit langs de Urubamba-rivier naar de stad Ollantaytambo om de ruïnes te bezoeken. Bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur gebouwd tijdens de bloeitijd van het Inca-rijk. Zie naast de ruïnes een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god van Wiracocha vertegenwoordigt. Na je tijd bij de ruïnes, kies je ervoor om terug te keren naar Cusco met je gids of om in Ollantaytambo te blijven, zodat je je persoonlijke reizen naar Machu Picchu kunt voortzetten.

...
Van Cusco: Maras, Moray & Machu Picchu 2-daagse trip

5. Van Cusco: Maras, Moray & Machu Picchu 2-daagse trip

Verken de verloren stad Machu Picchu, de meest vooraanstaande archeologische vindplaats van Peru en een UNESCO-werelderfgoed. Dompel jezelf onder in de verbazingwekkende locaties en cultuur van de Urubamba-vallei gedurende 2 dagen. Profiteer van vervoer heen en terug vanaf uw hotel in Cusco, accommodatie en maaltijden. DAG 1: CUSCO – CHINCHERO – MORAY - SALINERAS – OLLANTAYTAMBO – AGUAS CALIENTES Begin met het ophalen van een hotel in Cusco om 8:00 uur. Laat u naar Chinchero rijden. Verken de archeologische vindplaats en de koloniale kerk. Bezoek de ambachtelijke markt. Neem vervolgens plaats voor een rit van 1 uur naar Moray. Zie kringlooplandbouwterrassen en de stad Maras. Stop bij een lokaal restaurant voor de lunch terwijl u geniet van het uitzicht op de bergen. Bezoek na de lunch Salineras, waar de lokale bevolking al sinds de Inca-tijd zout wint. Rijd later naar Ollantaytambo om de stad en de archeologische vindplaats te verkennen. Geniet van een diner in een lokaal restaurant. Neem vervolgens de trein naar Aguas Calientes en overnacht in een driesterrenhotel. DAG 2: MACHU PICCHU – CUSCO Op de laatste dag begin je vroeg met een ontbijt in het hotel. Neem de eerste bus naar Machu Picchu. Neem bij aankomst deel aan een rondleiding door de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Sunagte- of Inca-brug, tempels, paleizen en pleinen. Geniet na een rondleiding van 3 uur van vrije tijd om de citadel te verkennen. Neem vervolgens de bus naar Aguas Calientes en lunch. Stap ten slotte op de Visatdoem-trein terug naar Cusco. Kom rond 19.30 uur terug in uw hotel.

...
Machu Picchu: retourticket voor reis met de expeditietrein

6. Machu Picchu: retourticket voor reis met de expeditietrein

Ervaar een comfortabele en betaalbare reis van en naar Machu Picchu met de PeruRail-expeditietrein. Begin je tour naar de Inca-stad Machu Picchu met een reis in Inca-stijl aan boord van de PeruRail-expeditietrein. Bewonder het adembenemende landschap tijdens de treinreis en geniet van het panoramische uitzicht vanuit het raam. Profiteer van de service door een eersteklas en goed opgeleide bemanning aan boord. Optioneel kun je jezelf versterken en verfrissen met snacks en drankjes in de restauratiewagen, die een brede selectie kwaliteitsproducten biedt. Gebruik van gratis Wi-Fi is exclusief beschikbaar voor passagiers op treinstations in Poroy (Cusco), Ollantaytambo en Machu Picchu.

...
Machu Picchu: privétour van een hele dag met middagopgang

7. Machu Picchu: privétour van een hele dag met middagopgang

Een privéauto en een professionele chauffeur halen u 's ochtends op bij uw hotel in Cusco of de Heilige Vallei. Op de 1,5 uur durende rit wordt u betoverd door de verandering in omgeving. Terwijl je afdaalt in hoogte, word je omringd door bergachtig terrein en traditionele Peruaanse landbouwlandschappen. De chauffeur zet je af bij het Ollantaytambo treinstation, waar je aan boord van de trein naar Aguas Calientes gaat. Bewonder de weelderige omgeving die het gebied in de buurt van Machu Picchu vormt. Aangekomen in Aguas Calientes, het kleine dorpje aan de voet van de beroemde Inca-site, staat een medewerker klaar om je naar het busstation te brengen. Na het instappen in de bus voor de korte rit naar de heilige citadel, zal een privégids je ontmoeten om aan je avontuur te beginnen. Je maakt een reis door de straten van de oude stad met je privégids. Na de rondleiding neemt u de tijd om het complex in uw eigen tempo te verkennen, een paar foto's te maken en uit te gaan met de plaatselijke lama's. Als je klaar bent, stap je weer in de bus en begeef je je terug naar Aguas Calientes. Na aankomst lunchen of een wandeling maken door de markten voordat je aan boord gaat van de trein terug naar Ollantaytambo. Eenmaal in Ollantaytambo vervoert uw privéauto en chauffeur u terug naar uw hotel in Cusco.

...
Heilige Vallei: Ollantaytambo, Chinchero en Yucay met lunch

8. Heilige Vallei: Ollantaytambo, Chinchero en Yucay met lunch

'S Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel en de heuvels in gedreven naar de traditionele stad Chinchero, waar u een adembenemend uitzicht op de vallei beneden kunt bewonderen. Ontdek de ambachtelijke tradities die liefdevol zijn bewaard door de inwoners van dit gebied en leer over de overgeërfde kennis van de Inca's. Verken archeologische overblijfselen en een prachtige 17e-eeuwse kerk. Daarna wordt u overgebracht naar het Living Museum of Yucay, een kleurrijk centrum van de Andes-traditie. Reis terug in de tijd naar de oudheid door authentieke demonstraties van textielwerk, adobe, aardewerk en zilverwerk. Als je eenmaal je culturele verlangens hebt vervuld, geniet je van lunch en vrije tijd in het prachtige dorp Ollantaytambo. Bezoek de archeologische vindplaats, onaangeroerd sinds de Inca-tijden, en beklim het iconische fort dat naast een berg is gebouwd. Nadat u klaar bent met het kijken naar de majestueuze schoonheid van de vallei, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

...
Sacred Valley Tour: Ollantaytambo, Chinchero en Yucay

9. Sacred Valley Tour: Ollantaytambo, Chinchero en Yucay

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Cusco om de stad Chinchero te bezoeken, een traditionele nederzetting met een prachtig uitzicht op de vallei. De bewoners van het gebied behouden de ambachtelijke tradities en de geërfde kennis van de Inca's. Je leert over hun tradities van je professionele gids en kunt archeologische overblijfselen en een prachtige zeventiende-eeuwse kerk bezoeken. Vanuit Chinchero wordt u naar het Levend Museum van Yucay gebracht, een centrum voor de Andes-traditie. Hier kun je demonstraties van textielwerk, adobe, aardewerk en zilverwerk zien die op dezelfde manier worden uitgevoerd als in de 13e eeuw. Transfer naar Ollantaytambo waar je vrije tijd hebt voor de lunch. Daarna kunt u de stad en de plaatselijke archeologische vindplaats bezoeken en het iconische fort beklimmen. * Bezoeken op zondag zijn inclusief een rondleiding naar de Chinchero-markt.

...
Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

10. Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

Het Cusco Tourist Ticket is een must-have als je Cusco en Cusco Region in Sacred Valley bezoekt. Kies tussen verschillende circuits voor een toegang van 1, 2 of 10 dagen tot de belangrijkste toeristische attracties, verdeeld tussen: Circuit I, 1-daagse pas: Ticket bevat toegang in de volgende archeologische vindplaatsen in Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken. Circuit II, 2-daagse pas: Ticket bevat toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Circuit III, 10-daagse pas: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket geniet u van toegang tot het Archeologisch Park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca-monument, Qosqo Native Art Center, Museum van Hedendaagse Kunst, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Populair Kunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 dagen waarin je alle genoemde attracties kunt bezoeken.

...

Sitemap Ollantaytambo

Wil je alle activiteiten in Ollantaytambo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ollantaytambo

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 184 beoordelingen

Allemaal goed. Carla werd gecommuniceerd door WhatsApp met vragen! De tour ontwikkelde zich zeer goed. Dario, een privéchauffeur bracht ons naar het treinstation, daarna bracht een andere gids ons in warm water naar de bus en boven wachtte de gids op ons om binnen te komen. Op de terugweg reizen we Aguas Calientes naar de uitgang van de trein. Dit was het enige probleem, PeruRail had een eenheid kapot en het duurde 1 1/2 uur. Zonder een mobiele telefoon, want er is GEEN plaats om mobiele telefoons op te laden op dat treinstation, gelukkig reizen de mensen bij het raam met de naam Wilka en zij zorgden voor het repareren van onze terugkeer! Dezelfde chauffeur wachtte tot 00:30 uur op ons station. Een genie !!!

Uitstekende service! Meer dan Britse stiptheid in de zoekservice, met goed georganiseerde tickets. In Ollantaytambo wachtten ze me op bij de uitgang en vergezelden me naar de ingang van de bus. In Machu Picchu hetzelfde, hij begeleidt onmiddellijk klaar en met grote kennis, zonder haast om de klus te klaren. Op de terugweg lukte het me om op mijn trein te anticiperen (het enige dat ik dacht dat ze konden veranderen, was dat de tijd dat ze me erin stopten te laat was, lang in Águas Caliented blijven). In contact met het bureau kregen ze een chauffeur om me eerder op te halen. Service van hoge kwaliteit ... Ik raad iedereen aan !!!

Toen ik het pakket kocht, was het voor het gemak van iemand om alles te organiseren en de beveiliging dat er niets mis zou gaan en het bureau WillkaTraveL (vooral de operator Kedi en de gids Beatriz) zorgden ervoor dat we een unieke ervaring hebben weten te behalen om al mijn verwachtingen voor de service te overtreffen , organisatie, toewijding en liefde voor wat wordt aangetoond. Gefeliciteerd !!!

Adembenemende treinreis (de 360 graden trein is het waard). Over het algemeen goed georganiseerd, werden we onmiddellijk verwelkomd door de gidsen en chauffeurs. Een beetje verwarring de dag ervoor omdat de lokale touroperator de tickets niet in het hotel deponeerde zoals meegedeeld; maar werd opgelost door de bestuurder.

Alles is perfect georganiseerd en dichtgeknoopt! Een onvergetelijke ervaring!