Ölüdeniz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ölüdeniz: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Blue Lagoon Ölüdeniz Tandem-paragliding vanuit Fethiye

1. Blue Lagoon Ölüdeniz Tandem-paragliding vanuit Fethiye

Je wordt opgewacht in je hotel in Fethiye, Calis Beach of Ovacik en vertrekt in 40 minuten rijden naar de top van Baba Dag, 1800 meter boven zeeniveau. Reis met de comfortabele en moderne safaritruck van de machinist terwijl je aan je paraglidingavontuur van 3 uur begint. Vluchten zijn 5 keer per dag beschikbaar. De eerste is om 08:30 uur, met het ochtendlicht en de zeer heldere lucht die de beste gelegenheid biedt voor prachtige foto's. Je zult meer dan 200 vierkante kilometer van het prachtige landschap van Fethiye kunnen zien. Als u de tweede vlucht van de dag kiest, om 11:00 uur, is deze waarschijnlijk de langste vanwege de thermische activiteit. Je stijgt op vanaf 6.500 voet en zou een hoogte van 9.000-10.000 voet boven zee kunnen bereiken, als je wilt. De vlucht duurt ongeveer 40 minuten. De derde vlucht is om 13:30 uur en duurt iets langer vanwege de sterkere omstandigheden. Met wazig, mistig weer zijn de omstandigheden niet zo goed voor fotografie, maar het opstijgen en landen is gemakkelijker. Om 15.30 uur, met de vierde vlucht, is de thermische activiteit zwakker, wat een vlottere vlucht betekent. Midden in de zomer kan het echter een beetje warm zijn. De laatste vlucht van de dag, of zonsondergangvlucht, vertrekt om 17:45 uur. Met de zon laag achter het eiland Rhodos, zorgen de omstandigheden voor prachtige zonsondergangfotografie en een soepele en aangename vlucht. Je krijgt een briefing van de instructeur over wat je wel en niet moet doen, en je ontvangt de juiste laarzen en helm, en een vliegpak als het weer koel is. Meestal vlieg je zij aan zij en dicht bij elkaar, wat zorgt voor betere foto's van jou en je groep in de lucht.

...
Oludeniz: Tandem 30 minuten durende paraglidingvlucht

2. Oludeniz: Tandem 30 minuten durende paraglidingvlucht

Je paraglidingstour begint vanuit Oludeniz, vanwaar je met de bus naar de berg reist. Geniet onderweg van het voorbijgaande landschap terwijl je door lokale cederbossen loopt. Na een briefing van 5 minuten van je professionele piloten op de top van de 1.970 meter hoge Babadağ, ben je klaar om je torenhoge ervaring te beginnen. Als je eenmaal van de berg bent gesprongen, geniet je van het unieke uitzicht op Oludeniz terwijl je ongeveer 30 minuten vrij door de lucht vliegt over de mooiste stranden van de regio. Nadat je de grond hebt geraakt aan het einde van je opwindende en wereldvreemde vlucht, ga je terug naar de startlocatie van je tour waar je ervaring eindigt.

...
Fethiye: professioneel duiken met lunch

3. Fethiye: professioneel duiken met lunch

De wateren van Fethiye bieden uitstekende mogelijkheden voor een onderwateravontuur. Tijdens deze tour geniet je van 2 duiken inclusief lunch. Deze duiken stellen zowel beginners als ervaren duikers in staat om het heldere water van Fethiye en Oludeniz te verkennen. Het is een ideale plek om te duiken, aangezien het water helder en warm is en er strikte wetten voor onderwateractiviteiten zijn. Voordat u uw eerste duik maakt, krijgt u uitleg over de technische details van duiken in de wateren van Side. Je zult gemakkelijk leren hoe je je onderwaterduikuitrusting kunt gebruiken en een aantal fascinerende grotten kunt verkennen terwijl je met exotische vissen zwemt. Een duikservice van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je veilig blijft en een onvergetelijke ervaring hebt tijdens de activiteit. Na een paar proefduiken en vaardigheidstests kun je verder komen om de verbazingwekkende en kleurrijke onderwaterwereld te ervaren.

...
Van Fethiye: quad-avontuur met transfers

4. Van Fethiye: quad-avontuur met transfers

De ervaring begint met het ophalen van je hotel in Fethiye of Oludeniz en gaat naar het omliggende berglandschap waar avontuur wacht. Bij aankomst in het quad-basiskamp luister je naar een korte veiligheidsbriefing en kleed je je aan met de nodige rijkleding. Als je klaar bent, volg je je gids langs het schilderachtige pad naar het Fethiye-gebergte en spring je op je quad. Voel de spanning van adrenaline door je heen razen terwijl je door een scala aan landschappen rijdt, waaronder dennenbossen, droog en rotsachtig terrein en kabbelende beekjes. Na een epische rit van 1,5 uur keer je terug naar het basiskamp waar je chauffeur wacht op je terugreis.

...
Volledige dag boottocht Ontdek Oludeniz

5. Volledige dag boottocht Ontdek Oludeniz

Deze tour begint bij Tondee's Tavern, een van Savannah's Best Restaurants. Tondee's Tavern bevindt zich op 7 East Bay Street, een blok verwijderd van de rivier in de historische wijk van Savannah. Wanneer je aankomt bij Tondee's Tavern, ga je gewoon naar binnen naar de bar. Hier wacht je gids op je.

...
Paragliden in Fethiye

6. Paragliden in Fethiye

Oludeniz is een bekende paragliding-hotspot waar ook twee keer per jaar festivals worden gehouden met piloten van over de hele wereld die hun beste vaardigheden laten zien. Ontdek het plezier van paragliden met de schoonheid van de Turkse kust onder je. Nadat je bent opgehaald bij je hotels, rijd je naar Oludeniz. Houd een korte vergadering en spring in de vrachtwagens om naar het hoogste punt van de berg te rijden. Ontvang een veiligheidsinductie en doe je parachute, harnas en helm om terwijl je je voorbereidt op de vlucht van je leven. Uw reis duurt ongeveer 25 tot 45 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Geniet van het gevoel van vliegen en het prachtige uitzicht beneden terwijl je terug naar het land vaart. Herinnerend aan de adrenaline wordt teruggedreven naar Fethiye en afgezet bij je hotel.

...
Luxe transfer van de luchthaven van Dalaman naar het gebied van Fethiye

7. Luxe transfer van de luchthaven van Dalaman naar het gebied van Fethiye

Neem een ontspannende transfer rechtstreeks van de luchthaven naar uw hotel. Geniet van een reis zonder stress in een comfortabele auto met uw ervaren Engels sprekende chauffeur. Deze service biedt privévervoer met hooggekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Auto's hebben airconditioning en gratis WiFi. Alle auto's worden tussen 2017 en 2019 aan u geleverd. Geniet van privacy tijdens deze service. Uw chauffeur ontmoet u op de luchthaven met een bordje met uw naam erop en brengt u rechtstreeks naar uw hotel.

...
Van Fethiye: Paragliding Tour

8. Van Fethiye: Paragliding Tour

Haal je adrenaline op deze tandem paraglide avontuur in de regio Oludeniz van het zuidwesten van Turkije. Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel, neem een 45-minuten truck safari naar de top van Babadag (vader berg). De rit is een ervaring op zich, maar de echte pret gaat beginnen! Zodra u de take-off point hebben bereikt, zal u volledig worden geïnformeerd door een zeer ervaren piloot, met behulp van de meest up-to-date apparatuur. Dit alles zorgt ervoor dat je een dag om te herinneren, waar uw veiligheid altijd voorop. Nu is het tijd om de lucht te raken! Laat u verrassen door de prachtige luchtfoto uitzicht als je glijden gedurende 30 tot 45 minuten, afhankelijk van de omstandigheden van de dag. Experience ondenkbare hoogten, en durf jezelf om een opwindende spiraal te proberen, of gewoon zweven zachtjes als een vogel. Geniet van overweldigende uitzicht op de Blue Lagoon en de omliggende flora. Uw uiteindelijke landing gaat u terug naar Oludeniz Beach, waar uw vrienden en familie zullen zijn nerveus te wachten, klaar om al uw reis van je leven hoor!

...
Luxe luchthaventransfer van Fethiye naar de luchthaven van Dalaman

9. Luxe luchthaventransfer van Fethiye naar de luchthaven van Dalaman

Neem op tijd voor uw vlucht een ontspannende transfer rechtstreeks van uw hotel naar de luchthaven van Dalaman. Geniet van een reis zonder stress in een comfortabele auto met uw ervaren Engels sprekende chauffeur. Deze service biedt privévervoer met hooggekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Auto's hebben airconditioning en gratis WiFi. Alle auto's worden tussen 2017 en 2019 aan u geleverd. Geniet van privacy tijdens deze service. Uw chauffeur ontmoet u op het ontmoetingspunt van uw keuze.

...

Sitemap Ölüdeniz

Wil je alle activiteiten in Ölüdeniz ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.