Rivier de Cetina: Rafting avontuur van 3 uur

Rivier de Cetina: Rafting avontuur van 3 uur

Vanaf $32,61 per persoon

Reis naar de Cetina rivier en geniet van 3 uur adrenaline-opwekkend raftavontuur. Navigeer met je gids 12 kilometer door stroomversnellingen van niveau 2 en 3. Onderweg geniet je van de schoonheid van de Kroatische wildernis.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 - 4.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Bosnisch, Kroatisch, Tsjechisch, Engels, Duits, Italiaans, Pools, Servisch, Servo-Kroatisch
Ophaalservice optioneel
Split

Belevenis

Highlights
 • Ga raften op de Cetina rivier
 • Vaar door niveau 2 en 3 stroomversnellingen
 • Bewonder de schoonheid van de Kroatische natuur
Volledige beschrijving
Breng wat tijd door op de Cetina rivier in het zuiden van  Kroatië met een rafting avontuur van 3 uur. Reis 12 kilometer waarbij je 47 meter afdaalt en geniet van de omgeving van de meest waterrijke rivier in Dalmatië. Voor dit avontuur word je bij je accommodatie opgehaald en naar de rivier gebracht. Na een veiligheidsinstructie krijg je de benodigde apparatuur, zoals zwemvesten, helmen, peddels en indien nodig neopreenpakken. Daarna ga je het water op. Het eerste deel van je reis beslaat 5 km in stroomversnellingen van level 2. De rest van de reis is in level 3 stroomversnellingen. Dit maakt de reis veilig voor iedereen van 5 jaar of ouder, zolang minderjarigen begeleid worden door hun ouders of verzorgers. Aan het einde van je tocht word je teruggebracht naar je hotel.
Inbegrepen
 • Retourvervoer
 • Uitrusting (zwemvesten, helmen, peddels, neopreenpakken)
 • Gids
 • Vervoer vanuit andere locaties naar Omiš
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Renka Šperca 13, 21310 Omiš. Zoek naar het oude gele huis aan het einde van de straat, vlakbij de rivieroever.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Extra set kleding
 • Slippers
 • Waterschoenen

Goed om te weten

 • Breng schoenen mee die nat mogen worden. Neem ook extra droge kleren mee om je te kunnen omkleden na het raften.
 • De lokale operator neemt alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je reis zowel veilig en plezierig zal zijn. Alle gasten zijn gedekt met een beperkte verzekering. Echter, avontuurlijke activiteiten zijn niet volledig vrij van risico's en kunnen ook niet volledig vrij van risico's worden gemaakt zonder de essentiële elementen van de activiteit teniet te doen. Je zal worden voorzien van alle veiligheidsuitrusting en een ervaren gids, maar de operator kan de verantwoordelijkheid voor het verlies van of schade aan persoonlijke eigendommen of persoonlijk letsel niet aannemen. 
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 260 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.9/5
 • Vervoer
  4.7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,8/5
Sorteren op

Sorteren op

Bij aankomst eerst in een comfortabele bus door smalle wegen naar de raft locatie gereden. Vervolgens ging je in groepen van ongeveer 7 en een instructeur de boot in. De instructeur gaf duidelijke instructies. 3 keer een korte stop gehad. 1 keer om te zwemmen, 1 keer om van een rots te springen en 1 keer omdat je een stukje moest lopen omdat het water op dat punt te gevaarlijk was. Neem waterschoenen mee! Zonder is niet te doen. De omgeving was erg mooi, de instructeur heel aardig en maakte grapjes. Wel iets meer/spannendere stroomversnellingen verwacht. Maar al met al heel geslaagd!

Verder lezen

20 juli 2020

Geweldige ervaring met een verscheidenheid aan activiteiten

Afgezien van de intense ervaring van raften, gaan we zwemmen, klif springen en zelfs een korte tijd wandelen. Er was een vriendelijke race met andere vlotten (ze speelden vies) en we kregen een lied om echt in de groove te komen. Onze vlotgids - Filip - maakte de ervaring nog beter door verhalen over raften, de Centina-rivier te delen en ervoor te zorgen dat we van de ervaring genoten.

Verder lezen

9 september 2019

Super leuke excursie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Leuke excursie leider en goede communicatie voordat de excursie plaatsvond. Al met al. Een dikke 10 waard.

17 augustus 2019

Georganiseerd door

Product ID: 35592