Omiš

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Omiš

Want to discover all there is to do in Omiš? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Omiš

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 631 beoordelingen

Bij aankomst eerst in een comfortabele bus door smalle wegen naar de raft locatie gereden. Vervolgens ging je in groepen van ongeveer 7 en een instructeur de boot in. De instructeur gaf duidelijke instructies. 3 keer een korte stop gehad. 1 keer om te zwemmen, 1 keer om van een rots te springen en 1 keer omdat je een stukje moest lopen omdat het water op dat punt te gevaarlijk was. Neem waterschoenen mee! Zonder is niet te doen. De omgeving was erg mooi, de instructeur heel aardig en maakte grapjes. Wel iets meer/spannendere stroomversnellingen verwacht. Maar al met al heel geslaagd!

Het raften was heel erg leuk, het was helemaal niet te moeilijk of te zwaar maar juist precies goed. We mochten tussendoor ook zwemmen en van een rots afspringen, en er werden veel foto's gemaakt. Onze gids was ook heel gezellig en deed enthousiast mee.

Geweldig! Echt een onwijs leuke activiteit in een hele mooie omgeving. Mijn kinderen en ik vonden het geweldig. Gezellige tourguide ook op de raft. Bedankt Jake voor de leuke middag!

Fantastische ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Enkel het trefpunt is moeilijk te vinden. Is gewoon een huis zonder verwijzing van Croatië Rafting en in de buurt niet gekend. Maar het raften zelf en de begeleiding is fantastisch!

Super leuke excursie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Leuke excursie leider en goede communicatie voordat de excursie plaatsvond. Al met al. Een dikke 10 waard.