Ondergronds Colosseum

Ondergronds Colosseum

Ondergronds Colosseum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour

1. Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour

Explore the monumental amphitheater in the heart of Rome, which stands as a testament to the greatness of ancient Roman engineering. Your guide will tell you about the spectacular gladiator combats, sea battles, wild animal hunts, and other events which could last up to 100 days! Through their stories, you'll get a glimpse into the Roman Empire's displays of power and entertainment. During this tour, you will also visit the Palatine Hill and the Roman Forum (most people's favorite part of the tour), an open-air museum of Rome's ancient political, commercial, and religious center. The Palatine Hill and Roman Forum offer an unparallel journey through time, where the founding legends of Rome lived and left their mark in history. Despite centuries of natural disasters and looting, the Colosseum and Roman Forum remain iconic symbols of Rome's eternal attraction, hosting millions of visitors every year.

Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel

2. Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel

Ga het Colosseum binnen via een speciale groepsingang. Treed in de voetsporen van de gladiatoren en bekijk het monument vanuit een 360° panoramisch uitkijkpunt. Stel je met behulp van je gids voor hoe het was om 50.000 bloeddorstige toeschouwers te zien. Bezoek het Forum en loop langs verschillende belangrijke oude Romeinse overheidsgebouwen. Zet een stap in het verleden op het Forum Magnum, dat ooit een bruisende marktplaats was. Leer meer over de oude Romeinse cultuur en stel je voor hoe ze leefden. Beklim de Palatijnse Heuvel, een van de zeven heuvels van Rome. Ervaar de oudste plek van de stad, 40 meter boven het Forum Romanum. Bewonder het uitzicht op het Circus Maximus.

Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

3. Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Verken het beroemdste amfitheater ter wereld tijdens deze rondleiding. Ga het Colosseum binnen met voorrangstickets en leer over de ongelooflijke geschiedenis. Wandel met jouw gids over de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum om de meest iconische monumenten van het oude Rome te zien. Begin de rondleiding met het bewonderen van de buitenkant van het Colosseum. Luister terwijl je gids de geschiedenis van het monument door de eeuwen heen uitlegt. Ga het amfitheater door een veiligheidscontrole binnen en ontdek de spectaculaire activiteiten die er plaatsvonden. Bezoek vervolgens de eerste verdieping en bewonder het interieur.  Neem even de tijd om te stoppen voor de imposante Boog van Constantijn terwijl jouw gids de geschiedenis en belangrijkste kenmerken beschrijft. Wandel over de oude Via Sacra om bij de ingang van de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum te komen. Bewonder na de veiligheidscontrole de Boog van Titus van dichtbij. Ga verder met de rondleiding over de Palatijnse Heuvel, waar de overblijfselen van de oudste nederzetting van de stad zijn. Bezoek enkele van de belangrijkste keizerlijke residenties: het Palatijnse Stadion, de Domus Augustana en de Domus Flavia. Daal vervolgens af naar de vallei waar het Forum Romanum zich bevindt. Ontdek langs de Via Sacra de pracht van de Basiliek van Maxentius, de bronzen deur van de Tempel van Romulus, de merkwaardige hangende deur van de Tempel van Antoninus en Faustina, de Tempel en het Huis van de Vestaalse Maagden. Uiteindelijk kom je aan in het centrale gedeelte van het Forum Romanum, dat door de eeuwen heen het politieke, religieuze, economische en juridische centrum en plein van de oude stad is geworden. Bewonder en leer meer over de Curia, de Boog van Septimius Severus, het Tabularium, de Tempel van Saturnus en nog veel meer.

Rome: Colosseum Roman Forum Experience met multimediavideo

4. Rome: Colosseum Roman Forum Experience met multimediavideo

De gekozen tijd van je boeking verwijst naar de tijd bij het VVV-kantoor, Piazza D'Ara Coeli 16. Op het kantoor krijg je inleidende informatie van een multimediavideo en dan ga je te voet op pad om eerst het Forum, de Palatijnse Heuvel en aan het eind het Colosseum te bekijken. Begin je belevenis bij het kantoor van de activiteitenaanbieder, waar je al je tickets voor de belevenis ophaalt en geniet van een multimediavideo over het oude Rome. Ontdek vervolgens het Archeologisch Park: Romeins Forum, Palatijnse Heuvel en het Colosseum. Bekijk het Forum Romanum, waar de alledaagse Romeinse burgers woonden, bekijk het graf van keizer Julius Caesar en verken de oude ruïnes op je eigen tempo. Vervolg je bezoek met de Palatijnse Heuvel, de plek waar Rome werd gesticht en waar de belangrijkste huizen van keizers en koningen stonden. Het ligt op een steenworp afstand van het Forum Romanum en Circus Maximum. Aan het einde stap je een van de beroemdste monumenten ter wereld binnen: het Colosseum. De toegang tot het Colosseum is ongeveer 2 uur na de tijd van het trefpunt. Verken het immense amfitheater - het grootste ooit gebouwd door het Romeinse Rijk. Maak je ervaring compleet met een engelse rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome - ideaal om je kennis te laten maken met de geschiedenis van de stad. Let op: de ervaring is inclusief: 18€ toegangsbewijs met reservering + bijkomende diensten.

Rome: Colosseum Tour met toegang tot de Gladiator Arena

5. Rome: Colosseum Tour met toegang tot de Gladiator Arena

Bezoek een van de meest iconische attracties van Rome tijdens een rondleiding door het Colosseum. Leer meer over de rijke geschiedenis van deze plek, hoor verhalen over de spelen die hier plaatsvonden en ga via de gladiatorenpoort naar binnen om toegang te krijgen tot de arenavloer. Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtstreeks de arenavloer op via de poort vernoemd naar Libitina, de godin van de begrafenissen. Loopvlak waar ooit dode gladiatoren en dieren werden weggevoerd. Voel de majesteit van het oude Rome onder je voeding terwijl je over de trappen wandelt van degenen die hebben gevochten in gladiatorengevechten. Geniet van een verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar de ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien er een beperkt aantal bezoekers gedurende een bepaalde tijd aanwezig kan zijn. Verken het algemene toegangsgedeelte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met verbluffende uitzichten over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Stap op het podium gereserveerd voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld schetsen van het verleden met boeiende verhalen en legendes. Dit is een rondleiding door het Colosseum met speciale toegang tot de Gladiator's Arena-verdieping. Nadat u de rondleiding heeft voltooid, kunt u nog 30 minuten de tijd nemen om het Colosseum in te gaan en daarna wordt u begeleid naar het Forum Romanum en de Palatijn, waar u zelf wordt begeleid (geen rondleiding).

Rome: Rondleiding door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn

6. Rome: Rondleiding door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn

Ontdek het Colosseum van Rome, het Forum en de Palatijn en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad. Sla de wachtrijen over en bezoek de eerste en tweede verdieping van het Colosseum. Bekijk de Boog van Titus en de plaats waar Julius Caesar werd begraven. Begin je tour door het antieke Rome met voorrangstoegang bij het Colosseum. Luister naar een inleiding over het Colosseum en kom meer te weten over de ongelofelijke constructie van het gebouw, en waarom het tot op de dag van vandaag als een technisch wonder wordt beschouwd. Let op de Romeinse cijfers boven elke boog als je binnenkomt. Verken de eerste en tweede verdieping van het Colosseum terwijl je gids verhalen vertelt over de keizers, gladiatoren en beroemde gevechten, die het Colosseum tot het meest gevierde antieke monument in Rome maakten. Met je nieuw verworven expertise over de oude Romeinen, loop je door het Forum Romanum en de Palatijn. Loop langs de triomfboog van Constantijn en luister naar het verhaal van de geboorte van Rome en de legendarische tweeling Romulus en Remus. Eenmaal op het Forum Romanum passeer je de Boog van Titus, het Huis van de Vestaalse Maagden en de begraafplaats van Julius Caesar - alles op wat ooit een uitgestrekt moerasgebied was. Dan ga je verder naar de Palatijn, waar je de ruïnes van de keizerlijke paleizen ziet, het uitgestrekte terrein van waaruit de keizers over de stad regeerden.

Roma Pass: 48 of 72-uurs citycard met vervoer

7. Roma Pass: 48 of 72-uurs citycard met vervoer

Het netwerk van de Roma Pass omvat meer dan 45 monumenten, musea en archeologische vindplaatsen, waaronder het Colosseum, de Romeinse en Keizerlijke Forums, de Capitolijnse Musea, Ara Pacis, de Markt van Trajanus, de Nationale Romeinse Musea, de Baden van Caracalla, de Borghese Galerij, Circo Massimo, het Archeologisch Park van Appia Antica en Castel Sant'Angelo. Met de city card heb je bij het eerste museum of de eerste bezienswaardigheid gratis skip-the-line toegang. Daarnaast krijg je korting op de toegang tot alle andere musea en archeologische vindplaatsen die je daarna bezoekt. Je krijgt ook korting bij andere deelnemende aanbieders van diensten en activiteiten. Verken de stad terwijl je gratis met het openbaar vervoer van Rome reist. Hier is een lijst van musea, archeologische vindplaatsen en ervaringen die inbegrepen zijn: - Accademia Nazionale di San Luca- Circo Massimo- Circo Massimo Experience- Forum Pass Super (Romeins Forum, Casino Nobile- Musei di Villa Torlonia - Serra Moresca- Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese- Museo Civico di Zoologia- Museo dell'Ara Pacis- Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina- Museo delle Mura- Museo di Casal de' Pazzi- Museo di Roma- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Scultura. Antica Giovanni Barracco- Museo Napoleonico- Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (alleen met gereduceerd tarief)- Museo Nazionale di Castel Sant'Angelo- Museo Nazionale di Palazzo Venezia (dienst met Roma Pass tijdelijk opgeschort)- Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia- Museo Nazionale Romano- Museo Nazionale Romano - Museo di Roma in Trastevere- Museo Nazionale Romano - Museo di Roma in Trastevere- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Scultura- Museo di Scultura. Crypta Balbi- Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps- Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo- Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano- Museo Pietro Canonica a Villa Borghese- Museum der Beschavingen- Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini"- Museum der Beschavingen - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini"- Museum der Beschavingen. Museo Nazionale dell'Alto Medioevo- Museum van Beschavingen- Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari- Museum van Beschavingen- Museo Nazionale d'Arte Orientale- Palazzo Valentini- Archeologisch Gebied van de Domus Romane- Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio)- Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano- Parco Archeologico dell'Appia Antica- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Archeologico dell'Appia Antica. Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova- Parco Archeologico di Ostia Antica- Terme di Caracalla- Villa di Massenzio & Mausoleo di Romolo

Rome: Colosseum en Romeins Forum Experience & audiogids App

8. Rome: Colosseum en Romeins Forum Experience & audiogids App

Kruip onder de huid van het oude Rome met skip-the-line-toegang en een audiogids voor het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel. Bezoek deze legendarische bezienswaardigheden op je gemak en bewonder het vernuft van de Romeinse architectuur en techniek. Ga voorbij de lange rijen en betreed het legendarische Colosseum, een oud amfitheater met een rijke geschiedenis. Proef de unieke sfeer in de arena die ooit getuige was van gladiatorengevechten en exotische dierenspektakels. Ga vervolgens op reis door het Forum, waar verhalen over politieke intriges en triomfen zich ontvouwen. Verken de overblijfselen van dit bloeiende centrum, dat een kijkje biedt in het dagelijks leven van een van de grootste beschavingen uit de geschiedenis. Waag je ten slotte op de Palatijnse Heuvel, de mythische geboorteplaats van Rome door Romulus. Bewonder de grandeur van de weelderige residenties en de keizerlijke verblijven. Wandel door de ontzagwekkende ruïnes en het panoramische uitzicht van het Circus Maximus.

Rome: Colosseum Arenavloer en rondleiding door het Oude Rome

9. Rome: Colosseum Arenavloer en rondleiding door het Oude Rome

Bespaar kostbare tijd en sla de lange rijen voor het Colosseum over als je 's werelds beroemdste amfitheater betreedt. Bekijk een gedeeltelijk gereconstrueerd gedeelte van de arenavloer om je voor te stellen hoe het gebouw eruit zag tijdens het Romeinse Rijk. Volg je gids op een spannende reis door de geschiedenis van het monument en bekijk de senatorzetels en het luik waar wilde dieren werden vrijgelaten voor bloeddorstig vermaak van dichtbij. Vanaf de rand van de arenavloer kun je naar beneden kijken in het ondergrondse gebied om de kamer te zien die deze wilde dieren vasthield en de paden die door de gladiatoren werden genomen. Ga door de gladiatorenpoort naar binnen, ga op de arenavloer staan en zie de Boog van Constantijn. Leer hoe het gebouw tot leven is gebracht. Hoor over de veldslagen die daar in de loop van de tijd hebben plaatsgevonden. Herbeleef de ervaring van de gladiatoren vanuit een exclusief perspectief. Ga dan naar het Forum Romanum om het centrum van het politieke en sociale leven in het oude Rome te ontdekken.

Rome: Voorrangstoegang Colosseum Arena, Forum & Palatijn Tour

10. Rome: Voorrangstoegang Colosseum Arena, Forum & Palatijn Tour

Verken de bezienswaardigheden van Rome tijdens een unieke wandeltocht met een bezoek aan het Colosseum en de arenavloer, het Forum Romanum en de Palatijn. Ontdek ongeziene onderdelen van deze beroemde Italiaanse monumenten en kom meer te weten over de rijke geschiedenis dankzij de verhalen van een lokale gids. Geniet van een bezoek met gids aan het Forum Romanum. Bekijk de overblijfselen van openbare gebouwen, tempels, de heilige woning van de Vestaalse maagden en meer in het Forum - het politieke, sociale en religieuze hart van de stad. Luister naar de verhalen over de politieke drama's die zich hier hebben afgespeeld en de levens van mensen die meer dan 2.000 jaar geleden op deze plek leefden. Dwaal over de Palatijnse Heuvel, waar Romulus zijn nieuwe stad stichtte die tijdens de Republiek een thuis voor de rijken en machtigen werd. Ga terug in de tijd met een bezoek aan het iconische Colosseum. Tijdens deze tour krijg je via de poort van de gladiatoren toegang tot de arenavloer, en kun je je proberen voor te stellen wat zij hebben meegemaakt terwijl ze onder het toeziend oog van duizenden luidruchtige toeschouwers de arena betraden. Vanuit de arena kun je naar beneden kijken in de kerkers waar de gladiatoren zich van tevoren voorbereidden, en waar de wilde dieren verbleven.

150 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ondergronds Colosseum: topattracties in de buurt

Ondergronds Colosseum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour

Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour

Explore the monumental amphitheater in the heart of Rome, which stands as a testament to the greatness of ancient Roman engineering. Your guide will tell you about the spectacular gladiator combats, sea battles, wild animal hunts, and other events which could last up to 100 days! Through their stories, you'll get a glimpse into the Roman Empire's displays of power and entertainment. During this tour, you will also visit the Palatine Hill and the Roman Forum (most people's favorite part of the tour), an open-air museum of Rome's ancient political, commercial, and religious center. The Palatine Hill and Roman Forum offer an unparallel journey through time, where the founding legends of Rome lived and left their mark in history. Despite centuries of natural disasters and looting, the Colosseum and Roman Forum remain iconic symbols of Rome's eternal attraction, hosting millions of visitors every year.

Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel

Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel

Ga het Colosseum binnen via een speciale groepsingang. Treed in de voetsporen van de gladiatoren en bekijk het monument vanuit een 360° panoramisch uitkijkpunt. Stel je met behulp van je gids voor hoe het was om 50.000 bloeddorstige toeschouwers te zien. Bezoek het Forum en loop langs verschillende belangrijke oude Romeinse overheidsgebouwen. Zet een stap in het verleden op het Forum Magnum, dat ooit een bruisende marktplaats was. Leer meer over de oude Romeinse cultuur en stel je voor hoe ze leefden. Beklim de Palatijnse Heuvel, een van de zeven heuvels van Rome. Ervaar de oudste plek van de stad, 40 meter boven het Forum Romanum. Bewonder het uitzicht op het Circus Maximus.

Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Verken het beroemdste amfitheater ter wereld tijdens deze rondleiding. Ga het Colosseum binnen met voorrangstickets en leer over de ongelooflijke geschiedenis. Wandel met jouw gids over de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum om de meest iconische monumenten van het oude Rome te zien. Begin de rondleiding met het bewonderen van de buitenkant van het Colosseum. Luister terwijl je gids de geschiedenis van het monument door de eeuwen heen uitlegt. Ga het amfitheater door een veiligheidscontrole binnen en ontdek de spectaculaire activiteiten die er plaatsvonden. Bezoek vervolgens de eerste verdieping en bewonder het interieur.  Neem even de tijd om te stoppen voor de imposante Boog van Constantijn terwijl jouw gids de geschiedenis en belangrijkste kenmerken beschrijft. Wandel over de oude Via Sacra om bij de ingang van de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum te komen. Bewonder na de veiligheidscontrole de Boog van Titus van dichtbij. Ga verder met de rondleiding over de Palatijnse Heuvel, waar de overblijfselen van de oudste nederzetting van de stad zijn. Bezoek enkele van de belangrijkste keizerlijke residenties: het Palatijnse Stadion, de Domus Augustana en de Domus Flavia. Daal vervolgens af naar de vallei waar het Forum Romanum zich bevindt. Ontdek langs de Via Sacra de pracht van de Basiliek van Maxentius, de bronzen deur van de Tempel van Romulus, de merkwaardige hangende deur van de Tempel van Antoninus en Faustina, de Tempel en het Huis van de Vestaalse Maagden. Uiteindelijk kom je aan in het centrale gedeelte van het Forum Romanum, dat door de eeuwen heen het politieke, religieuze, economische en juridische centrum en plein van de oude stad is geworden. Bewonder en leer meer over de Curia, de Boog van Septimius Severus, het Tabularium, de Tempel van Saturnus en nog veel meer.

Rome: Colosseum Roman Forum Experience met multimediavideo

Rome: Colosseum Roman Forum Experience met multimediavideo

De gekozen tijd van je boeking verwijst naar de tijd bij het VVV-kantoor, Piazza D'Ara Coeli 16. Op het kantoor krijg je inleidende informatie van een multimediavideo en dan ga je te voet op pad om eerst het Forum, de Palatijnse Heuvel en aan het eind het Colosseum te bekijken. Begin je belevenis bij het kantoor van de activiteitenaanbieder, waar je al je tickets voor de belevenis ophaalt en geniet van een multimediavideo over het oude Rome. Ontdek vervolgens het Archeologisch Park: Romeins Forum, Palatijnse Heuvel en het Colosseum. Bekijk het Forum Romanum, waar de alledaagse Romeinse burgers woonden, bekijk het graf van keizer Julius Caesar en verken de oude ruïnes op je eigen tempo. Vervolg je bezoek met de Palatijnse Heuvel, de plek waar Rome werd gesticht en waar de belangrijkste huizen van keizers en koningen stonden. Het ligt op een steenworp afstand van het Forum Romanum en Circus Maximum. Aan het einde stap je een van de beroemdste monumenten ter wereld binnen: het Colosseum. De toegang tot het Colosseum is ongeveer 2 uur na de tijd van het trefpunt. Verken het immense amfitheater - het grootste ooit gebouwd door het Romeinse Rijk. Maak je ervaring compleet met een engelse rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome - ideaal om je kennis te laten maken met de geschiedenis van de stad. Let op: de ervaring is inclusief: 18€ toegangsbewijs met reservering + bijkomende diensten.

Rome: Colosseum Tour met toegang tot de Gladiator Arena

Rome: Colosseum Tour met toegang tot de Gladiator Arena

Bezoek een van de meest iconische attracties van Rome tijdens een rondleiding door het Colosseum. Leer meer over de rijke geschiedenis van deze plek, hoor verhalen over de spelen die hier plaatsvonden en ga via de gladiatorenpoort naar binnen om toegang te krijgen tot de arenavloer. Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtstreeks de arenavloer op via de poort vernoemd naar Libitina, de godin van de begrafenissen. Loopvlak waar ooit dode gladiatoren en dieren werden weggevoerd. Voel de majesteit van het oude Rome onder je voeding terwijl je over de trappen wandelt van degenen die hebben gevochten in gladiatorengevechten. Geniet van een verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar de ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien er een beperkt aantal bezoekers gedurende een bepaalde tijd aanwezig kan zijn. Verken het algemene toegangsgedeelte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met verbluffende uitzichten over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Stap op het podium gereserveerd voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld schetsen van het verleden met boeiende verhalen en legendes. Dit is een rondleiding door het Colosseum met speciale toegang tot de Gladiator's Arena-verdieping. Nadat u de rondleiding heeft voltooid, kunt u nog 30 minuten de tijd nemen om het Colosseum in te gaan en daarna wordt u begeleid naar het Forum Romanum en de Palatijn, waar u zelf wordt begeleid (geen rondleiding).

Rome: Rondleiding door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn

Rome: Rondleiding door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn

Ontdek het Colosseum van Rome, het Forum en de Palatijn en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad. Sla de wachtrijen over en bezoek de eerste en tweede verdieping van het Colosseum. Bekijk de Boog van Titus en de plaats waar Julius Caesar werd begraven. Begin je tour door het antieke Rome met voorrangstoegang bij het Colosseum. Luister naar een inleiding over het Colosseum en kom meer te weten over de ongelofelijke constructie van het gebouw, en waarom het tot op de dag van vandaag als een technisch wonder wordt beschouwd. Let op de Romeinse cijfers boven elke boog als je binnenkomt. Verken de eerste en tweede verdieping van het Colosseum terwijl je gids verhalen vertelt over de keizers, gladiatoren en beroemde gevechten, die het Colosseum tot het meest gevierde antieke monument in Rome maakten. Met je nieuw verworven expertise over de oude Romeinen, loop je door het Forum Romanum en de Palatijn. Loop langs de triomfboog van Constantijn en luister naar het verhaal van de geboorte van Rome en de legendarische tweeling Romulus en Remus. Eenmaal op het Forum Romanum passeer je de Boog van Titus, het Huis van de Vestaalse Maagden en de begraafplaats van Julius Caesar - alles op wat ooit een uitgestrekt moerasgebied was. Dan ga je verder naar de Palatijn, waar je de ruïnes van de keizerlijke paleizen ziet, het uitgestrekte terrein van waaruit de keizers over de stad regeerden.

Roma Pass: 48 of 72-uurs citycard met vervoer

Roma Pass: 48 of 72-uurs citycard met vervoer

Het netwerk van de Roma Pass omvat meer dan 45 monumenten, musea en archeologische vindplaatsen, waaronder het Colosseum, de Romeinse en Keizerlijke Forums, de Capitolijnse Musea, Ara Pacis, de Markt van Trajanus, de Nationale Romeinse Musea, de Baden van Caracalla, de Borghese Galerij, Circo Massimo, het Archeologisch Park van Appia Antica en Castel Sant'Angelo. Met de city card heb je bij het eerste museum of de eerste bezienswaardigheid gratis skip-the-line toegang. Daarnaast krijg je korting op de toegang tot alle andere musea en archeologische vindplaatsen die je daarna bezoekt. Je krijgt ook korting bij andere deelnemende aanbieders van diensten en activiteiten. Verken de stad terwijl je gratis met het openbaar vervoer van Rome reist. Hier is een lijst van musea, archeologische vindplaatsen en ervaringen die inbegrepen zijn: - Accademia Nazionale di San Luca- Circo Massimo- Circo Massimo Experience- Forum Pass Super (Romeins Forum, Casino Nobile- Musei di Villa Torlonia - Serra Moresca- Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese- Museo Civico di Zoologia- Museo dell'Ara Pacis- Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina- Museo delle Mura- Museo di Casal de' Pazzi- Museo di Roma- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Scultura. Antica Giovanni Barracco- Museo Napoleonico- Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (alleen met gereduceerd tarief)- Museo Nazionale di Castel Sant'Angelo- Museo Nazionale di Palazzo Venezia (dienst met Roma Pass tijdelijk opgeschort)- Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia- Museo Nazionale Romano- Museo Nazionale Romano - Museo di Roma in Trastevere- Museo Nazionale Romano - Museo di Roma in Trastevere- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Roma in Trastevere- Museo di Scultura- Museo di Scultura. Crypta Balbi- Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps- Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo- Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano- Museo Pietro Canonica a Villa Borghese- Museum der Beschavingen- Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini"- Museum der Beschavingen - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini"- Museum der Beschavingen. Museo Nazionale dell'Alto Medioevo- Museum van Beschavingen- Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari- Museum van Beschavingen- Museo Nazionale d'Arte Orientale- Palazzo Valentini- Archeologisch Gebied van de Domus Romane- Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio)- Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano- Parco Archeologico dell'Appia Antica- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Archeologico dell'Appia Antica. Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina- Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova- Parco Archeologico di Ostia Antica- Terme di Caracalla- Villa di Massenzio & Mausoleo di Romolo

Rome: Colosseum en Romeins Forum Experience & audiogids App

Rome: Colosseum en Romeins Forum Experience & audiogids App

Kruip onder de huid van het oude Rome met skip-the-line-toegang en een audiogids voor het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel. Bezoek deze legendarische bezienswaardigheden op je gemak en bewonder het vernuft van de Romeinse architectuur en techniek. Ga voorbij de lange rijen en betreed het legendarische Colosseum, een oud amfitheater met een rijke geschiedenis. Proef de unieke sfeer in de arena die ooit getuige was van gladiatorengevechten en exotische dierenspektakels. Ga vervolgens op reis door het Forum, waar verhalen over politieke intriges en triomfen zich ontvouwen. Verken de overblijfselen van dit bloeiende centrum, dat een kijkje biedt in het dagelijks leven van een van de grootste beschavingen uit de geschiedenis. Waag je ten slotte op de Palatijnse Heuvel, de mythische geboorteplaats van Rome door Romulus. Bewonder de grandeur van de weelderige residenties en de keizerlijke verblijven. Wandel door de ontzagwekkende ruïnes en het panoramische uitzicht van het Circus Maximus.

Rome: Colosseum Arenavloer en rondleiding door het Oude Rome

Rome: Colosseum Arenavloer en rondleiding door het Oude Rome

Bespaar kostbare tijd en sla de lange rijen voor het Colosseum over als je 's werelds beroemdste amfitheater betreedt. Bekijk een gedeeltelijk gereconstrueerd gedeelte van de arenavloer om je voor te stellen hoe het gebouw eruit zag tijdens het Romeinse Rijk. Volg je gids op een spannende reis door de geschiedenis van het monument en bekijk de senatorzetels en het luik waar wilde dieren werden vrijgelaten voor bloeddorstig vermaak van dichtbij. Vanaf de rand van de arenavloer kun je naar beneden kijken in het ondergrondse gebied om de kamer te zien die deze wilde dieren vasthield en de paden die door de gladiatoren werden genomen. Ga door de gladiatorenpoort naar binnen, ga op de arenavloer staan en zie de Boog van Constantijn. Leer hoe het gebouw tot leven is gebracht. Hoor over de veldslagen die daar in de loop van de tijd hebben plaatsgevonden. Herbeleef de ervaring van de gladiatoren vanuit een exclusief perspectief. Ga dan naar het Forum Romanum om het centrum van het politieke en sociale leven in het oude Rome te ontdekken.

Rome: Voorrangstoegang Colosseum Arena, Forum & Palatijn Tour

Rome: Voorrangstoegang Colosseum Arena, Forum & Palatijn Tour

Verken de bezienswaardigheden van Rome tijdens een unieke wandeltocht met een bezoek aan het Colosseum en de arenavloer, het Forum Romanum en de Palatijn. Ontdek ongeziene onderdelen van deze beroemde Italiaanse monumenten en kom meer te weten over de rijke geschiedenis dankzij de verhalen van een lokale gids. Geniet van een bezoek met gids aan het Forum Romanum. Bekijk de overblijfselen van openbare gebouwen, tempels, de heilige woning van de Vestaalse maagden en meer in het Forum - het politieke, sociale en religieuze hart van de stad. Luister naar de verhalen over de politieke drama's die zich hier hebben afgespeeld en de levens van mensen die meer dan 2.000 jaar geleden op deze plek leefden. Dwaal over de Palatijnse Heuvel, waar Romulus zijn nieuwe stad stichtte die tijdens de Republiek een thuis voor de rijken en machtigen werd. Ga terug in de tijd met een bezoek aan het iconische Colosseum. Tijdens deze tour krijg je via de poort van de gladiatoren toegang tot de arenavloer, en kun je je proberen voor te stellen wat zij hebben meegemaakt terwijl ze onder het toeziend oog van duizenden luidruchtige toeschouwers de arena betraden. Vanuit de arena kun je naar beneden kijken in de kerkers waar de gladiatoren zich van tevoren voorbereidden, en waar de wilde dieren verbleven.

De topbezienswaardigheden in Rome

Activiteiten in Ondergronds Colosseum

Steden in Italië

Andere activiteiten in Ondergronds Colosseum

Wil je alle activiteiten in Ondergronds Colosseum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ondergronds Colosseum

Gemiddelde beoordeling

4.5
(31.574 beoordelingen)

Wat een prachtige stad is Rome en wat een cultuur. Onze gids kwam bijna tijd tekort om alles te delen. De tour zou 2,5 uur duren maar nam veel meer tijd in beslag (bijna 3,5 uur). Onze gids sprak Engels met een Italiaans accent en daardoor soms moeilijk te volgen voor ons Nederlanders (ondanks dat we goed Engels kunnen)!

Mooie verhalen over de geschiedenis, en met humor en liefde voor het land en de geschiedenis verteld. We hebben veel geleerd en zijn onder de indruk van de verhalen.

ILARIA onze gids was geweldig. Ze heeft het ons goed uitgelegd. Het was erg interessant voor degenen die fans zijn van het oude Rome. ik raad aan

We vonden de tour erg interessant, de man die ons rondleiden wist echt heel veel te vertellen en we hebben er erg van genoten!

Alexandra hadden we als gids. Ze deed het enorm leuk met veel humor!