Ondergronds Colosseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ondergronds Colosseum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

1. Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

Ga op een ongelooflijke tocht naar het hart van het oude Rome en verken de meest iconische monumenten van het rijk, waaronder het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Leer interessante feiten en verhalen van je gecertificeerde gids terwijl je door elke bezienswaardigheid loopt. Een ervaren tourgids neemt jou en je groep mee terug naar de tijd van de gladiatorengevechten in het Colosseum. Je gids onthult ook de geheimen van het Forum Romanum, dat het politieke en economische centrum van de stad was. Geen rondleiding over dit gebied zou compleet zijn zonder het verkennen van de Palatijn. Dit was het Beverly Hills van het oude Rome, waar keizers en edelen woonden, hoog boven het gewone volk dat lager woonde. Verwonder je aan het eind van de tour over alles wat je hebt geleerd en ontdekt over het oude Rome.

...
Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

2. Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtdoor de arenavloer op door de poort vernoemd naar Libitina, de godin van begrafenissen. Loop waar dode gladiatoren en dieren ooit werden weggevoerd. Voel de grootsheid van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien maar een beperkt aantal bezoekers er voor een bepaalde tijd kan zijn. Verken de algemene toegangsruimte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbluffend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Betreed het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld van het verleden schetsen met boeiende verhalen en legendes.

...
Colosseum: tour met ondergrond & arenavloer met ticket voor Forum Romanum en de Palatijn

3. Colosseum: tour met ondergrond & arenavloer met ticket voor Forum Romanum en de Palatijn

Zie 3 iconische Romeinse attracties met een uitgebreide rondleiding door het Colosseum en toegangstickets voor het Forum Romanum en de Palatijn. Waag je in de ondergrondse van het Colosseum en verken vervolgens het Forum Romanum en de Palatijn in je eigen tempo. Benut je tijd in het Colosseum optimaal met een gids die je de attractie laat zien. Ga het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk binnen en ga dan naar beneden naar het doorgaans ontoegankelijke ondergrondse stelsel. Sla dan de kassarijen van het Forum Romanum en de Palatijn over om beide locaties in je eigen tempo te verkennen. Zie het thuis van het politieke, sociale en religieuze leven van Rome bij het Forum Romanum, waar je ruïnes als de tempel van Caesar vindt. Krijg onbelemmerd uitzicht over Rome vanaf de Palatijn, het centrum van de 7 heuvels van Rome en een uniek Kodakmoment.

...
Rome: Het beste van Rome met een all-access pasje

4. Rome: Het beste van Rome met een all-access pasje

Ontdek de "Eeuwige Stad" in je eigen tempo met een all-access pasje voor de belangrijkste monumenten van Rome. Bespaar tijd en krijg gereserveerde toegang tot de Sint-Pieterbasiliek, het Romeinse Forum en meer. Neem de stress uit je bezoek met begeleide toegang tot elke attractie. Ervaar meesterwerken uit de kunstgeschiedenis in de gangen, binnenplaatsen en galerijen van de Vaticaanse Musea. Zie fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en eer de voormalige pausen op de plek van hun graven. Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk met een fast-track toegang tot het Colosseum en het Romeinse Forum. Treed in de voetsporen van Romeinse burgers aan de Via Sacra en ontdek waar de stad werd gesticht op de heuvel Palatijn.

...
Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

5. Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

Dit is de ultieme ervaring in het Colosseum met beperkte beschikbaarheid en de starttijden kunnen variëren. Nadat je je gids hebt ontmoet, kun je een aantal prachtige groothoek- en panoramische foto's maken van het Colosseum en de omliggende gebieden voordat de tour begint. Als een van de meest bezochte monumenten ter wereld, zul je regelmatig een lange ticketlijn aantreffen bij het Colosseum. Door deel te nemen aan deze Colosseum Underground-tour, krijg je skip-the-line toegangskaarten, zodat de groep rechtstreeks naar binnen kan gaan en geen tijd verspilt met rondhangen in de ticketlijnen. Als je het Colosseum binnenloopt, begin je de omvang te voelen van waar je bent. Deze tour geeft je ook toegang tot de Colosseum-arena met een prachtig uitzicht over het ondergrondse niveau. Je bezoekt ook de ondergrondse kamers en hoort verhalen over gladiatoren en wilde dieren die daar werden gehouden. Bij het verkennen van de begane grond en tot aan het tweede niveau, zal je gids het verleden herscheppen met verhalen over epische veldslagen, foto's in je hoofd schilderen en de muren om je heen tot leven brengen. Leer meer over de soorten spellen en woeste veldslagen waar de Romeinen het meest van genoten. Zie waar de keizer zou worden neergestreken, hoog boven de arenavloer, klaar om het lot van een andere gladiator te beslissen terwijl hij voor een brullende Romeinse menigte stond. Naast het verstrekken van deskundige kennis, zal uw gids u ook wijzen op de beste plaatsen om die perfecte foto te maken tijdens uw tour, terwijl u door de omtrek van het Colosseum reist.

...
Rome: Skip-the-Line begeleide Colosseum-tour en toegang tot de Arena

6. Rome: Skip-the-Line begeleide Colosseum-tour en toegang tot de Arena

Veel plezier met het ontdekken van het oude Rome met een skip-the-line geleid bezoek aan het Colosseum. Verken dit oude stadion en krijg toegang tot het beperkte arenagebied. Dompel jezelf onder in de geschiedenis terwijl je de belangrijkste hoogtepunten van het Colosseum verkent. Geniet van skip-the-line tickets voor het Romeinse amfitheater als onderdeel van je boeking en ervaar meer van het rijke verleden van de stad.

...
Rome: Colosseum Express-tour met voorrangstickets

7. Rome: Colosseum Express-tour met voorrangstickets

Dompel jezelf onder in het oude verleden van Rome tijdens een snelle Colosseum-tour met handige skip-the-line tickets. Volg je gids naar de twee hoofdniveaus van het Colosseum om zijn fascinerende geheimen te ontdekken. Heb de vrijheid om door het Colosseum, Forum en Palatijn te dwalen. Ontmoet je gids buiten het Colosseum en observeer de façade van het Colosseum. Luister naar hoe het monument werd gebouwd en hoe het er oorspronkelijk uitzag. Baan je een weg naar binnen waar je maar even hoeft te stoppen voor een veiligheidscontrole. Als je eenmaal binnen bent, laat je gids je de twee hoofdniveaus zien. Ontdek hoe de spelen werden georganiseerd en hoe de toeschouwers werden verdeeld over de zitplaatsen volgens hun sociale klasse. Kijk waar de keizer ooit zat. Luister naar anekdotes en curiosa over de games. Kom meer te weten over de gladiatoren- en navelgevechten die ooit op deze locatie plaatsvonden. Laat je vragen over de spellen beantwoorden door je gids. Maak adembenemende foto's om te delen met je vrienden en familie door tips te krijgen over welke hoeken je kunt gebruiken in je gids. Verlaat het Colosseum na je rondleiding of blijf hangen om nog wat rond te kijken. Gebruik uw ticket om de ruïnes van verschillende belangrijke oude overheidsgebouwen op het Forum Romanum te bezoeken. Ontdek meer ruïnes met je ticket bij de overblijfselen van het oudste deel van Rome op de Palatijn.

...
Avondtour Colosseum, inclusief ondergronds

8. Avondtour Colosseum, inclusief ondergronds

Ontdek het beroemdste amfitheater van het Romeinse Rijk tijdens een rondleiding met gids op het rustigste moment van de dag: 's avonds. Betreed het amfitheater en luister als hoe je gids het verleden van de arena tot leven brengt. Stel je voor hoe het publiek op de tribunes hun favoriete gladiator toejuichte.  Ga verder naar de ondergrondse kamers en gangen, die normaal gesproken slechts beperkt toegankelijk zijn voor het publiek. Zie waar de wilde dieren en gladiatoren voor de strijd verbleven en bekijk de vele liften die de beesten de arena in hebben gehesen. Laat je gids de geschiedenis van het Colosseum tot leven brengen zonder de drukte, maar met verhalen over de gladiatoren die hier vochten en over hoe het leven in de arena eruit zag. Ontdek ook de technische hoogstandjes die het Colosseum zo opmerkelijk maakten. Geniet van het voordeel van een bezoek 's avonds, wanneer de drukte is verdwenen en het monument verlicht is, en krijg een andere kijk op dit iconische amfitheater. 

...
Rome: Go City Explorer Pass - Kies 2 tot 7 attracties

9. Rome: Go City Explorer Pass - Kies 2 tot 7 attracties

Verken Rome in je eigen tempo met de Go City Rome Explorer Pass. Kies uit 2 tot 7 attracties en tours uit een lijst van meer dan 35 activiteiten, waaronder het Colosseum, een hop-on hop-off bustour, de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en meer. Bezoek het Forum Romanum en de Palatijn, neem deel aan een proeverij om van te watertanden, geniet van een avond in de Opera, ga fietsen tussen oude Romeinse ruïnes of eet als een local met een authentiek Italiaans lunchmenu - de keuze is aan jou. Bespaar tot 35% korting in vergelijking met het kopen van individuele tickets en geniet van een gratis digitale audiogids boordevol informatie over attracties en instructies voor het boeken van uw bezoeken. Geniet van het gemak van een volledig digitale pas met maximale flexibiliteit. Je hebt 2 jaar vanaf je aankoopdatum om je pas te gebruiken en daarna 60 dagen nadat je je eerste attractie of tour hebt ingewisseld. Kies activiteiten terwijl u bezig bent: het is niet nodig om attracties vooraf te selecteren (voor sommige van de meest populaire activiteiten is mogelijk reservering vereist). Om deze in te wisselen, hoeft u alleen uw pas op uw mobiele apparaat te tonen of thuis af te drukken.

...
Rome: Colosseum Gladiator Tour voor kinderen en gezinnen

10. Rome: Colosseum Gladiator Tour voor kinderen en gezinnen

Geef uw hele gezin de kans om een nieuwe manier van een bezoek aan het Colosseum te ervaren. Krijg prioriteitstoegang om de chaos en de lange wachtrijen te vermijden. Eenmaal binnen ontdek je op een leuke manier de geschiedenis en geniet je samen met je kinderen van deze unieke ervaring. Leer van je officiële gids alles over de glorieuze daden van de Gladiatoren in dit majestueuze amfitheater. De rondleiding zal dynamisch en interactief zijn en zal zeker een langdurige en leerzame herinnering blijven voor uw kinderen. Het hele gezin wordt op een interactieve manier en met een quiz in etappes geboeid door het levensverhaal van Flavius Attilius. De kinderen worden betrokken en actief betrokken bij het beantwoorden van de vragen door het gebruik van smartphones die ze van hun ouders hebben gekregen.

...

Sitemap Ondergronds Colosseum

Wil je alle activiteiten in Ondergronds Colosseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ondergronds Colosseum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.288 beoordelingen

Catalina was een zeer deskundig en ervaren gids. Catalina nam de tijd om uitleg te geven en om vragen te beantwoorden, geen vraag was teveel. Zij heeft ons alles verteld over het Colosseum en nam goed de tijd ons alles te laten zien (ook bij het forum en pall). Meetingpoint is makkelijk te vinden en verliep vlekkeloos. Aanrader voor iedereen die graag het Colosseum wil bezoeken en meer over de plaats, Rome en Romeinen te weten wil komen.

Wij hebben de full experience gedaan. Onze gids maakte er ook werkelijk een beleving van; ondanks dat de rondgang bijna 3u duurde, wist hij ons er iedere minuut van te boeien. Echt fantastisch wat voor een weetjes hij ons kon vertellen en waar we moesten kijken.

Hartelijk dank aan Danielle die ons alles over de geschiedenis van het Colosseum met grote professionaliteit heeft geleerd. Het bezoek van deze site lijkt me gewoon essentieel met een gids om je echt onder te dompelen in de geschiedenis van Rome!

Rondleiding ten zeerste aanbevolen, we hebben gekozen voor het bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. We waren onze gids voor Luena die het bezoek leuk en plezierig maakte. Het was kort en we raden het 100% aan

A very nice tour, excellent guide who gives you the real Roman experience. Nice to see the city in a different way.