Ondergronds Colosseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ondergronds Colosseum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

1. Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtdoor de arenavloer op door de poort vernoemd naar Libitina, de godin van begrafenissen. Loop waar dode gladiatoren en dieren ooit werden weggevoerd. Voel de grootsheid van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien maar een beperkt aantal bezoekers er voor een bepaalde tijd kan zijn. Verken de algemene toegangsruimte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbluffend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Betreed het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld van het verleden schetsen met boeiende verhalen en legendes.

Rome: Colosseum by Night met Underground & Arena Floor Tour

2. Rome: Colosseum by Night met Underground & Arena Floor Tour

Ontdek het Colosseum in de sereniteit van de nacht met een rondleiding. Geniet van toegang tot de belangrijkste delen van de structuur, evenals exclusieve toegang tot de ondergrondse kerkers en de arenavloer onder het maanlicht, waar ooit hevige gladiatorengevechten plaatsvonden. Bij aankomst in het Colosseum in de avond, ontmoet je je gids die je zal begeleiden op je exclusieve reis. Weg van de gebruikelijke drukte van de dag, geniet van de gelegenheid om het Colosseum op een meer intieme en boeiende manier te bewonderen, terwijl je voor het eerst de tribunes ontdekt. Vervolgens betreedt u een van de beperkende delen van het monument, de ondergrondse. Ontdek een netwerk van tunnels waar leeuwen, tijgers en andere angstaanjagende dieren werden gehouden. Bekijk de overblijfselen van kooien, houten liften en gladiatorenkamers waar strijders hun angstaanjagende lot in de arena wachtten. Ga naar de arenavloer door de boog genaamd "The Gate of Death". Luister naar spannende verhalen van je gids onder het griezelige maanlicht. Bewonder het 360-graden uitzicht op het amfitheater terwijl je je de aanblik van duizenden schreeuwende toeschouwers voorstelt terwijl je op een reconstructie van de arenavloer staat.

Rome: Colosseum Underground & Arena met voorrangstoegang

3. Rome: Colosseum Underground & Arena met voorrangstoegang

De ondergrondse van het Colosseum is een fantastisch bezoek, met zowel reconstructies als de originele ruïnes van de ondergrondse verdieping waar gladiatoren en dieren ooit werden gehouden voordat ze op de arenavloer werden gehesen. Voel de angst en hoor het gebrul van de menigte boven je terwijl je geniet van deze volledige ondergrondse tour in het Colosseum. Als je onder de arenavloer stapt, loop je in de voetsporen van gladiatoren die hier voor de strijd wachtten en hoor je verhalen over het echte leven van de gladiatoren terwijl je door de tunnels beneden reist. Maak zelf een wandeling naar het nabijgelegen Forum Romanum, ooit het politieke centrum van de stad. Geniet van het uitzicht op de ruïnes voordat je de Palatijn beklimt, de woonwijk van de elites van het oude Rome, en kijk neer op het Circus Maximus-wagencircuit.

Rome: begeleide Colosseum-nachttour

4. Rome: begeleide Colosseum-nachttour

Een rondleiding door het meest iconische Romeinse monument in de fascinerende nachtelijke sfeer na de reguliere openingstijden als de drukte is verdwenen. Je ontmoet je tourcoördinator buiten het metrostation Colosseum, op slechts een steenworp afstand van het monument. Na een korte introductie begeleidt onze vriendelijke gids je naar de skip-the-line ingang, voor snelle toegang. Eenmaal binnen begin je je tocht onder de grond en verken je de tunnels, kamers en kuilen van het Colosseum. Dit gedeelte van het Colosseum is beperkt tot het publiek en laat slechts een beperkt aantal bezoekers per dag toe, dus geniet van deze exclusieve kans om meer te zien dan de meeste mensen doen. Bewonder de techniek van de 88 liften die het beste spektakel van Rome tot leven brachten. Vervolgens ga je naar de arenavloer. De meeste bezoekers mogen alleen rond het podium lopen, maar je hebt toegang tot de gereconstrueerde Timore Floor, die op dezelfde plek staat waar de bloedige spelen plaatsvonden. Dit is een unieke ervaring.

Rome: Colosseum onder het maanlicht

5. Rome: Colosseum onder het maanlicht

Ontmoet elkaar op ons kantoor in Via del Colosseo nr 24, net om de hoek van Caffe Roma (boven het metrostation Colosseum). Exclusiviteit, privacy en entertainment zijn de woorden die de ervaring van deze tour perfect beschrijven! Je slaat de dagelijkse lange rijen over om het Colosseum binnen te gaan en krijgt meteen een vip-ervaring. Loop in de voetsporen van de gladiatoren, verken de Colosseum-beperkte delen van de metro en de arena. Ga door de achterdeur naar binnen om een prachtig uitzicht op het ondergrondse gebied te krijgen. Ga onder de grond om de ondergrondse kamers te verkennen en verhalen te horen over de hevige gevechten tussen de gladiatoren en wilde dieren. Bewonder terwijl het verleden tot leven wordt gebracht door verhalen over woeste games. en zie waar de keizer boven de arenavloer zat terwijl je een rondleiding door de omtrek maakt.

Colosseum: snelle toegang met toegang tot Palatijn en forum

6. Colosseum: snelle toegang met toegang tot Palatijn en forum

Krijg skip-the-line toegang tijdens een rondleiding door het Colosseum in Rome. Krijg een dieper inzicht in de sociale en historische elementen rond deze sites. Nadat je je gids bij Largo Gaetana Agnesi hebt ontmoet, kun je uit de eerste hand het gladiatorenverleden van Rome ervaren en een beter begrip krijgen van hoe eerdere beschavingen het monument hebben gevormd. Begin je ervaring op het eerste niveau en hoor over de bloedige gladiatorengevechten die daar ooit plaatsvonden. Bekijk vervolgens de opstelling van de zitplaatsen die symbool stond voor de rigide aard van de oude Romeinse samenleving. Ervaar vóór het einde van de Colosseum-tour het tweede niveau en geniet van het beste uitzicht binnen en buiten de structuur. Na een bezoek aan het Colosseum zal uw gids of een medewerker u naar de ingang van het Forum Romanum en de Palatijn brengen, zodat u deze locaties op eigen gelegenheid kunt blijven verkennen.

Rome: Colosseum Gladiator Tour voor kinderen en gezinnen

7. Rome: Colosseum Gladiator Tour voor kinderen en gezinnen

Geef uw hele gezin de kans om een nieuwe manier van een bezoek aan het Colosseum te ervaren. Krijg prioriteitstoegang om de chaos en de lange wachtrijen te vermijden. Eenmaal binnen ontdek je op een leuke manier de geschiedenis en geniet je samen met je kinderen van deze unieke ervaring. Leer van je officiële gids alles over de glorieuze daden van de Gladiatoren in dit majestueuze amfitheater. De rondleiding zal dynamisch en interactief zijn en zal zeker een langdurige en leerzame herinnering blijven voor uw kinderen. Het hele gezin wordt op een interactieve manier en met een quiz in etappes geboeid door het levensverhaal van Flavius Attilius. De kinderen worden betrokken en actief betrokken bij het beantwoorden van de vragen door het gebruik van smartphones die ze van hun ouders hebben gekregen.

Rome: Best of Rome-pass met het openbaar vervoer

8. Rome: Best of Rome-pass met het openbaar vervoer

Ontdek de "Eeuwige Stad" in je eigen tempo met een all-access pasje voor de belangrijkste monumenten van Rome. Wissel je voucher in bij het kantoor op de reserveringstijd die je kiest en het personeel zal je helpen om alle attracties te boeken. Bezoek de Sint-Pietersbasiliek in je eigen tempo. Wandel door de opvallende gangpaden van de grootste kerk ter wereld en bewonder Michelangelo's "Pieta" en de prachtig bewerkte preekstoel van Bernini. Neem de stress uit je bezoek met begeleide toegang tot elke attractie. Ervaar meesterwerken uit de kunstgeschiedenis in de gangen, binnenplaatsen en galerijen van de Vaticaanse Musea. Zie fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en eer de voormalige pausen op de plek van hun graven. Reis terug naar de tijd van het Romeinse Rijk met een ticket voor het Colosseum en het Forum Romanum. Treed in de voetsporen van Romeinse burgers aan de Via Sacra en ontdek waar de stad werd gesticht op de heuvel Palatijn. Gebruik je onbeperkte OV-kaart voor 72 uur om de stad te verkennen. Verrijk je basisoptie met de Vaticaanse Tuinen per minibus en ontdek de architectonische wonderen van de Vaticaanse Tuinen met een meertalige audiogids.

Rome: wandeltour Colosseum, Forum Romanum, en Palatijn

9. Rome: wandeltour Colosseum, Forum Romanum, en Palatijn

Loop in de voetsporen van de geschiedenis tijdens een begeleide wandeling door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Luister naar verhalen over gladiatoren en de gruwelijke spelen die plaatsvonden. Leer tijdens je bezoek meer over de ingewikkelde technische systemen van de arenavloer en bekijk de bogen van twee grote keizers. Ruik het bloed en proef de angst als je door de Gladiatorenpoort in een van de dodelijkste arena's uit de geschiedenis stapt: het Colosseum. Volg je gids over de arenavloer en luister naar verhalen over gladiatoren. Leer vervolgens over de technische hoogstandjes van de oude Romeinen. Dankzij jouw exclusieve toegang tot de arenavloer kun je uit de eerste hand de complexe systemen observeren waardoor wilde dieren uit het niets lijken te komen, evenals de omstandigheden waarin mens en dier hun laatste uren doorbrachten voordat ze deel uitmaakten van de show. Bezoek vervolgens de nabijgelegen triomfbogen van keizers Titus en Constantijn, twee van de slechts drie overgebleven in de stad en verbluffende getuigen van de groeiende macht van een van de grootste rijken uit de geschiedenis. Het beste van alles is dat je kunt kiezen tussen een privé- en groepstour voor jouw bezoek, zodat je het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn precies zoals je deze wilt ervaren.

Rome: Colosseum en het oude Rome kleine groepsreis

10. Rome: Colosseum en het oude Rome kleine groepsreis

Leer meer over de geschiedenis van het oude Rome van een officiële gids tijdens het verkennen van het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn tijdens deze dagtour met kleine groepen. Loop door het oude stadscentrum, het Forum Romanum, en bekijk de ruïnes en de nog overeind staande tempels. Ga verder naar de Palatijn, leer over de keizerlijke paleizen en geniet van bovenaf van een geweldig uitzicht over Rome en het Forum Romanum. Ga als laatste het Colosseum binnen en geniet van toegang met skip-the-line tickets. Dompel je onder in de geschiedenis van de gladiatorengevechten en de architectuur van het meer dan 2000 jaar oude stadion terwijl de gids de groep door het eerste en tweede niveau leidt.

Sitemap Ondergronds Colosseum

Wil je alle activiteiten in Ondergronds Colosseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ondergronds Colosseum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.947 beoordelingen

Uitstekende gids die veel over het Colosseum en het leven van toen vertelde. Iedereen kreeg een "oortje" waarmee de gids redelijk te horen was. Door de catacomben het het Colosseum begonnen en vervolgens omhoog naar de arena en tribunes. Mooie fotomomenten door de gids aangegeven en ze maakte ook van ieder groep een foto voor de mooiste plekjes. Vervolgens door naar het Forum en Palatijnse heuvel. Zeer de moeite waard. Excursie werd afgesloten met een lunchtip bij een lokaal restaurant buiten de toeristische zone. Fantastisch gegeten.

De rondleiding was fantastisch. Lorenzo onze gids was deskundig, grappig en nam de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. De tour voelde niet gehaast en er was voldoende tijd om alles in je op te nemen. Als je naar het colosseum en de Palantine-heuvel gaat, dan zou ik deze tour ten zeerste aanbevelen.

Augustine was zeer deskundig en energiek. Super grappig, dus het maakte de tour interessant maar boeiend. Zou zeker aanraden om je tour te boeken. De zomermaanden zijn behoorlijk warm. Zorg ervoor dat u indien mogelijk water en een hoed meeneemt.

WOW, palatijn was prachtig , super gids, bijzonder gepassioneerd in zijn vak .

Fijne gids die erg veel wist te vertellen. Mooie tour door de catacomben