Ondergronds Colosseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ondergronds Colosseum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Rome: Palatijn, Colosseum, Forum Romanum zonder wachtrij

  1. Rome: Palatijn, Colosseum, Forum Romanum zonder wachtrij

  Ontmoet je gids buiten het Colosseum en ga tijdens een rondleiding terug in de tijd naar het oude Rome. Sla de lange wachtrijen over bij dit magnifieke amfitheater en luister naar fascinerende verhalen over de gebeurtenissen die binnen de muren plaatsvonden.

  Kom meer te weten over de technologische vooruitgang die Romeinse ingenieurs gebruikten om hun indrukwekkende bouwwerken te bouwen. Ontdek hoe het Colosseum keizers en brullende menigten in vervoering bracht. Bezoek het Forum Romanum en de Palatijn

  Geniet van vrije tijd na je rondleiding om de bezienswaardigheid op je gemak te verkennen.

  Geweldige host, helaas weet ik haar naam niet meer. Duidelijk, weet veel, humor, let goed op de groep, en wat een prachtige tour!

 • Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

  2. Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

  Deze fantastische tour gaat naar het hart van het oude Rome en laat je de meest iconische monumenten van het Rijk verkennen. Een ervaren tourgids neemt jou en je groep mee terug naar de tijd van de gladiatorengevechten in het Colosseum. Je gids onthult ook de geheimen van het Forum Romanum, dat het politieke en economische centrum van de stad was. Geen rondleiding over dit gebied zou compleet zijn zonder het verkennen van de Palatijn. Dit was het Beverly Hills van het oude Rome, waar keizers en edelen woonden, hoog boven het gewone volk dat lager woonde.

 • Rome: tour ondergronds Colosseum, Arena & Forum Romanum

  3. Rome: tour ondergronds Colosseum, Arena & Forum Romanum

  Je verkent 's werelds meest beroemde amfitheater met een officiële gids en reist terug naar de tijd van het Romeinse Rijk in het monumentale Colosseum. Je krijgt toegang tot gebieden die niet beschikbaar zijn voor gasten met een regulier ticket, inclusief het ondergrondse niveau waar de wilde dieren werden gehouden voordat ze het gevecht aangingen met de gladiatoren. Treed de arena binnen via de Porta Libitinaria en ga naar de eerste verdieping.Maak je ervaring compleet door verder te gaan naar het 3e niveau, ook bekend als Belvedere (alleen als je deze optie gekozen hebt) voor een spectaculair uitzicht op de arena en het omliggende gebied. Je komt meer te weten over de innovatieve technieken die de ingenieurs hebben gebruikt om het monument te bouwen en te horen hoe het al honderden jaren bewaard is gebleven. Laat je verrassen als de geschiedenis tot leven wordt gewekt en je de politi...

  Quite a long tour (3hrs) of which half of the time we spent in Forum Romanum, and the rest in the colosseum. The Forum is ok to visit, with some nice views. The underground tour at the colosseum was interesting but not spectacular. We were told it was an extended tour that opened just a few months ago to the public. A guide from the Colosseum itself followed us and opened some closed doors here and there, indicating it’s indeed a special tour. The colosseum itself was beautiful, both from the outside and inside. Would definitely recommend to visit this, but not necessarily with a guide. Our guide was informative but for me she didn’t had to talk 3hrs non stop. The group was not too big, 13 people in total. I would recommend groups not larger than 15 to get a good experience.

 • Colosseum: tour inclusief ondergronds stelsel en tickets voor Forum Romanum en de Palatijn

  4. Colosseum: tour inclusief ondergronds stelsel en tickets voor Forum Romanum en de Palatijn

  Zie 3 iconische Romeinse attracties in 1 met een uitgebreide rondleiding door het Colosseum en toegangstickets voor het Forum Romanum en de Palatijn. Benut je tijd in het Colosseum optimaal met een gids die je de attractie laat zien. Ga het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk binnen en ga dan naar beneden naar het doorgaans ontoegankelijke ondergrondse stelsel. Sla dan de kassarijen van het Forum Romanum en de Palatijn over om beide locaties in je eigen tempo te verkennen. Zie het thuis van de politieke, sociale en religieuze leven van Rome bij het Forum Romanum, waar je ruïnes als de tempel van Caesar vindt. Krijg onbelemmerd uitzicht over Rome vanaf de Palatijn, het centrum van de 7 heuvels van Rome en een uniek Kodakmoment.

 • Avondtour Colosseum, inclusief ondergronds

  5. Avondtour Colosseum, inclusief ondergronds

  Ontdek het beroemdste amfitheater van het Romeinse Rijk tijdens een rondleiding met gids op het rustigste moment van de dag: 's avonds. Betreed het amfitheater en luister als hoe je gids het verleden van de arena tot leven brengt. Stel je voor hoe het publiek op de tribunes hun favoriete gladiator toejuichte.  Ga verder naar de ondergrondse kamers en gangen, die normaal gesproken slechts beperkt toegankelijk zijn voor het publiek. Zie waar de wilde dieren en gladiatoren voor de strijd verbleven en bekijk de vele liften die de beesten de arena in hebben gehesen. Laat je gids de geschiedenis van het Colosseum tot leven brengen zonder de drukte, maar met verhalen over de gladiatoren die hier vochten en over hoe het leven in de arena eruit zag. Geniet van het voordeel van een bezoek 's avonds, wanneer het grote publiek weg is en het monument wordt verlicht.

 • Rome: rondleiding Colosseum Underground & Arena

  6. Rome: rondleiding Colosseum Underground & Arena

  Sla de wachtrij en lange wachtrijen over als je het Colosseum binnengaat. Krijg exclusieve toegang tot gebieden die niet zijn opgenomen in reguliere bezoeken. Bekijk het Forum Romanum en de Palatijn. Duik in de oude geschiedenis, krijg een geweldig uitzicht over de arena, leer de spellen en bewandel het pad van Gladiators! Vind jezelf backstage van de beroemdste spellen in het oude Rome en loop de trappen van de gladiatoren voor de gevechten. Laat je verrassen door de logistiek en techniek achter de schermen. Daal af in het ondergrondse gedeelte met een archeoloog en bekijk de lopende opgravingen. Ga naar het maaiveld en leer over de innovatieve bouwtechnieken die door de oude Romeinse ingenieurs werden gebruikt. Reis terug in de tijd terwijl je je onderdompelt in de geschiedenis van het oude Rome en ontdek de sociale en politieke functie van dit machtige amfitheater. Maak je Colosseu...

  Wij hadden een zeer aangename, grappige dame als gids die heel vlot en boeiend verhalen en info kon vertellen. De moeite waard om het colosseum ondergronds en de arena te verkennen met deze gids! Gewoon DOEN!

 • Rome: Colosseum onder het maanlicht

  7. Rome: Colosseum onder het maanlicht

  Ontmoet buiten het metrostation Colosseum om een aantal groothoekfoto's van het monument te maken voordat je naar binnen gaat. Sla de lange rijen over om het theater binnen te gaan en krijg meteen een idee van de enorme omvang. Treed in de voetsporen van de gladiatoren en ga in de arena staan voor een prachtig uitzicht op het ondergrondse gebied. Ga onder de grond om de ondergrondse kamers te verkennen en verhalen te horen over de hevige gevechten tussen de gladiatoren en wilde dieren. Bewonder terwijl het verleden tot leven wordt gebracht door verhalen over woeste games. en zie waar de keizer boven de arenavloer zat terwijl je een rondleiding door de omtrek maakt.

 • Rome: Colosseum-tour met toegang tot het Forum Romanum en de Palatijn

  8. Rome: Colosseum-tour met toegang tot het Forum Romanum en de Palatijn

  Begin uw begeleide wandeling buiten het prachtige Colosseum. Sla de lange wachtrijen over als je het indrukwekkende amfitheater binnengaat. Duik in de geschiedenis van het oude Rome, want je vermakelijke gids leert je alles over de Romeinse geschiedenis, architectuur en archeologische feiten. Neem de tijd om het bijna 2000 jaar oude monument in je eigen tempo te verkennen. Ga verder naar het Forum Romanum. Bekijk het historische gebied dat ooit het centrum was van alle politieke, sociale en economische leven in de 'Eeuwige Stad'. Verken de oude ruïnes in je eigen tijd. Bezoek de Palatijn, een van de oudste delen van de stad Rome, vermoedelijk de locatie van de grot, waar Romulus en Remus werden gevonden door de wolvin. Leg vanaf dit iconische punt prachtige panoramische foto's van het Colosseum en de stad zelf vast.

 • Colosseum Underground en Ancient Rome Tour

  9. Colosseum Underground en Ancient Rome Tour

  Ontdek wat er onder de arenavloer ligt terwijl je getuige bent van de kerkers, ondergrondse tunnels en kamers van het colosseum. De tour begint met speciale toegang tot de arenavloer waar je een introductie krijgt voordat je ondergronds afdaalt. Terwijl je op de arenavloer staat, loop je in de voetsporen van gladiatoren en stel je de brullende menigte voor. Krijg een goed beeld van waar de keizer met een enkel gebaar het lot van de krijgers zou beslissen die hieronder wachten. Daal vervolgens af onder het colosseum en zie de tunnels die het colosseum met de Ludus Magnus verbonden, waar de gladiatoren zouden trainen. Observeer de kamers die wilde dieren huisvesten en zie de liften die werden gebruikt om deze roofdieren op de arenavloer los te laten, tot verrassing van gladiatoren en de vreugde van toeschouwers. Ga verder met een wandeling door het Forum Romanum, het centrum van het oude...

  Hele leuke tourguide (Sergio, man uit Portugal). Maakte leuke grapjes tussendoor, waardoor de lange tour van 3 uur in de warmte zeker dragelijk maakte. Het vloog voorbij!

 • Rome: Colosseum, Forum Romanum en Palatijn

  10. Rome: Colosseum, Forum Romanum en Palatijn

  Sla de wachtrij over bij het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn tijdens deze begeleide wandeling. Leer alles over de geschiedenis van deze iconische attracties in je deskundige gids. Bezoek het Colosseum, bewonder het enorme gebouw vanuit elke hoek, merk op waar het gebouw is afgebrokkeld door eerdere aardbevingen en treed in de voetsporen van de oude Romeinen. Loop naar de Palatijn en geniet van een adembenemend uitzicht op de ruïnes van bovenaf. Bij het betreden van de Palatijn zie je het Huis van Augustus en zie je een brede collectie fresco's die je een dieper inzicht geven in het oude Rome en zijn heersers. Verken het Forum Romanum, een plek die vroeger de locatie was van triomftochten en verkiezingen en de locatie voor openbare toespraken in het oude Rome. Bekijk de tempel van Romulus, een architectonisch wonder in het Forum Romanum. Luister naar fascinerende verhalen o...

Sitemap Ondergronds Colosseum

Wil je alle activiteiten in Ondergronds Colosseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ondergronds Colosseum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.288 beoordelingen

Ferdinando was een uitstekende gids. Helaas hebben we het Forum niet gehaald omdat het gewoon te heet was, maar het Colosseum was zeer gedenkwaardig en Ferdinando was buitengewoon goed geïnformeerd.

Goed opgevagen door de organisatie. De groep bestond uit 11 personen. Goed duidelijke uitleg en communicatie.Gids kon vragen beantwoorden en had humor. Ze hield rekening met iedereen. Was perfect!

Fantastische tour door het Collosseum, de ondergrondse Collosseum, Forum Romanum enz. Ontzettend veel verteld op een interessante manier door onze gids Serena!

Geweldige tour met veel feitjes. Je krijgt het gevoel terug in de tijd te gaan en meegenomen te worden in het leven van toen door daniele onze tourgids

Inga was een super gids die met veel liefde en passie verteld. Zeker en vast een aanrader.