Ontario
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Ontario: tours & tickets

Ontario: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Ontario

Zicht op de Canadeze Watervallen, van boven, beneden, zijwaarts er in!

Met een minibus v Mercedes opgehaald aan hotel om rechtstreeks nr de Watervallen te rijden !! Na wc stop, direct op de boot, weinig wachttijd en Unieke ervaring !! Trouwens je zieet ook de Amerikaanse Watervallen zeer goed !! Na optionele lunch (met zicht op beide Watervallen op 13de verdiep vd Sheraton), naar verscheidene interessante plaatsen gereden om andere zichten vd Watervallen en de stroom verder door te zien. Korte stop voor Shopping !! Mocht langer. Dan nr Niagara by the Fall, vrije tijd voor shopping en eventuele Tasting v Icewine !! Lange weg terug door filles... Vraag nr wc/drank stop !!

Toronto: luxe dagtrip Niagarawatervallen in kleine groep Beoordeeld door CAROLIEN, 19-08-2018

Over de activiteiten alleen maar lof, de lunch viel tegen

Prima geregeld, netjes op tijd opgehaald bij het hotel en in een ruime auto vervoerd naar de verschillende onderdelen. Hele aardig behulpzame hostess. Boottocht: geweldig. Yourney behind the falls: o.k.. Lunch in de Skylon Tower: matig eten (buffet) maar een geweldig uitzicht. Helikoptertocht: onbeschrijflijk!!!

Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch Beoordeeld door Karin, 12-06-2018

De poncho heb je nodig! En zorg erna voor droge voeten!!

Het is een toeristische attractie, dat wel. Maar het blijft ook een prachtig wonder van de natuur. Daarom beslist van dichtbij bekijken. Echt gaaf. De ticket werkte prima en ondanks de vele toeristen verliep het vlot.

Prachtige ervaring ook zonder helikoptervlucht (afgelast ivm weer)

Leuke afwisselende ervaring. Leuk met kleine groep. Goede organisatie. Helaas ging de helikoptervlucht niet door ivm het weer. Omdat wij niet op een ander moment konden, kregen we binnen een week geld teruggestort.

Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch Beoordeeld door Marcel, 19-08-2019

Leuke en zeer natte trip naar de verlichte watervallen met vuurwerk

Leuke trip. Inchecken ging prima. Kregen poncho tegen het water, maar dat volstond niet. Waren zeiknat. Maar was zeker de moeite waard. De watervallen waren prachtig verlicht en het vuurwerk was mooi. Aanrader!