Datums kiezen

Onze-Lieve-Vrouwekerk, Kopenhagen

Onze-Lieve-Vrouwekerk, Kopenhagen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kopenhagen: zelfgeleide speurtocht door de stad

1. Kopenhagen: zelfgeleide speurtocht door de stad

Leer Kopenhagen in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeltocht op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Loop naar de beste oriëntatiepunten en verborgen juweeltjes en los uitdagingen op. Werk samen met je team of neem het tegen ze op terwijl je spannende feiten leert en herinneringen creëert die je niet snel zult vergeten. Leer interessante informatie over de stad en haar bezienswaardigheden. Start de activiteit op elk gewenst moment, het schema is indicatief. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour op het indrukwekkende Stadhuisplein. Bezoek de kathedraal van Kopenhagen met zijn prachtige interieur. Fotografeer The Round Tower, een van de oudste observatoria, en bewonder Christiansborg Palace met zijn unieke architectuur. Stop bij de Old Stock Exchange, een van de oudste gebouwen in Kopenhagen, en bekijk het Koninklijk Theater met een geweldige akoestiek. Loop rond de prachtige Nyhavn en bewonder de Kissing Bridge met zijn innovatieve ontwerp. Ontdek Amalienborg, het zeer verfraaide huis van de Deense koninklijke familie, en sta versteld van het rococo-ontwerp en de 4 paleisgevels. Bekijk eindelijk de betoverende Frederikskerk van marmer.

Kopenhagen: begeleide wandeling

2. Kopenhagen: begeleide wandeling

Na het verzamelen met uw gids op het centraal station van Kopenhagen, verlaat u de richting van Tivoli Gardens. Bezoek terwijl je daar bent de mooiste hoogtepunten van Kopenhagen. Deze hoogtepunten kunnen variëren afhankelijk van uw voorkeuren en het reisschema van de gids. Enkele van de hoogtepunten die je tegenkomt zijn Tivoli (buiten), het stadhuis, Ny Torv en Gammel Torv, de kathedraal van Kopenhagen, Strøget, Christiansborg Castle, de oude beurs, de ronde toren, Rosenborg Castle, Nyhavn en Amalienborg Castle.

Kopenhagen: Stadsrondleiding met gids

3. Kopenhagen: Stadsrondleiding met gids

Doe een rondleiding met gids in kleine groep in Kopenhagen en duik onder de oppervlakte van de Deense hoofdstad. Bezoek de beroemde bezienswaardigheden en waag je buiten de gebaande paden om verborgen schatten in minder bekende wijken te ontdekken. Onze deskundige lokale gidsen zullen hun passie voor Kopenhagen met je delen en de meest iconische bezienswaardigheden ontdekken. De wandeltour door Kopenhagen begint bij ons centrale trefpunt. Tijdens deze tour maak je kennis met de historische hoogtepunten en culturele hoogstandjes van Kopenhagen. Met een deskundige privégids bewonder je de schilderachtige huizen in de kleurrijke grachtenwijk Nyhavn en bekijk je andere hoogtepunten zoals het middeleeuwse plein Amagertorv of het paleis Christiansborg, waar het Deense parlement is gevestigd. Bezoek vervolgens de meest herkenbare bezienswaardigheden van de Deense hoofdstad en verlaat het toeristische pad om verborgen juweeltjes te ontdekken in de minder bekende wijken van de stad.

Kopenhagen: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

4. Kopenhagen: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour op het imposante Stadhuisplein van Kopenhagen! Bezoek de kathedraal van Kopenhagen met zijn prachtige interieur. Fotografeer de Ronde Toren, een van de oudste observatoria, en bewonder het Christiansborg-paleis met zijn unieke architectuur. De Oude Beurs is een van de oudste gebouwen in Kopenhagen en een van uw bestemmingen. Dan wacht het Koninklijk Theater op je, vergeet niet foto's te maken, het heeft een geweldige akoestiek! Nyhavn zal u sprakeloos achterlaten met zijn rustige schoonheid. Bewonder de Kissing Bridge met zijn innovatieve ontwerp. Amalienborg is uw tijd en de ruimte in uw mobiele geheugen waard, het zal een koninklijk tintje aan uw tour toevoegen, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Frederick's Church zal zijn (waar de tour eindigt), een plek die imposant en betoverend is .

Het leven van H.C. Andersen - audiowandeltour met gids

5. Het leven van H.C. Andersen - audiowandeltour met gids

"Reizen is leven" -Hans Christian Andersen, 1855. Begin aan een meeslepende audiowandeling waarin je de stappen volgt van de beroemde Deense schrijver H.C. Andersen. Ervaar zijn bescheiden begin in Kopenhagen en zijn klim naar wereldwijde bekendheid als geliefd auteur. Doorkruis het 19e-eeuwse Kopenhagen en onthul bij elke bocht verhalen uit Andersens leven. Was H.C. Lijkt het leven van Andersen echt op de betoverende sprookjes die hij schreef? Terwijl je je verdiept in deze audiowandeling, word je geconfronteerd met de contrasten en parallellen tussen zijn ervaringen uit het echte leven en de magische werelden die hij creëerde – waarvan vele geïnspireerd zijn door de straten van deze oude stad. Je kunt de tour in je eigen tempo doen en wanneer het jou uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van een reisgezelschap of een specifiek tijdschema. Ben je klaar om het leven van H.C. Andersen?

De bezetting van Kopenhagen 1940-45 - Zelfgeleide audiowandeling

6. De bezetting van Kopenhagen 1940-45 - Zelfgeleide audiowandeling

Ga mee op ontdekkingsreis door de bezettingstijd met deze geluidswandeling van historicus Allan Spangsberg Nielsen. Tijdens de tour word je langs 14 belangrijke plekken in Kopenhagen geleid, elk met zijn eigen unieke verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. Van de oude grachten van Kastellet waar de Duitsers aan land slopen, tot schuilplaatsen voor verzetsmensen, tot het Shell House, het hoofdkwartier van de Gestapo. De tour biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van Kopenhagen op een geheel nieuwe manier te ervaren en is ook geschikt voor lesgeven. Duik in de geschiedenis en ontdek de vergeten plekken in Kopenhagen die nog steeds de stempel dragen van een bijzondere tijd in de geschiedenis van Denemarken.

Kopenhagen: app-gebaseerd stadsverkenningsspel en rondleiding

7. Kopenhagen: app-gebaseerd stadsverkenningsspel en rondleiding

Leer Kopenhagen in je eigen tempo kennen met deze app-gebaseerde game en audiogids. Download de app naar je telefoon en ontmoet je vrienden of familie in het stadscentrum. Loop naar verschillende locaties, ontvang aanwijzingen en los de opdrachten op. Ga op een tour die interactief, leuk en perfect is voor alle leeftijden. Begin met het downloaden van de app naar uw smartphone. Ga naar het indrukwekkende stadhuis van Kopenhagen en begin je ervaring. Bezoek vervolgens de kathedraal van Kopenhagen met zijn prachtige interieur. Maak foto's bij The Round Tower, een van de oudste observatoria, en bewonder het Christiansborg-paleis. Stop bij de Oude Beurs, een van de oudste gebouwen in Kopenhagen, en bekijk het Koninklijk Theater met een geweldige akoestiek. Loop rond Nyhavn en bewonder de Kissing Bridge. Ontdek Amalienborg, het rijkelijk versierde huis van de Deense koninklijke familie, en sta versteld van het rococo-ontwerp. Zie ten slotte de betoverende Frederikskerk, gemaakt van marmer. Gebruik je fantasie en teamwerk om op elke locatie raadsels op te lossen. Pauzeer de app als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of nog wat tijd wilt doorbrengen bij een van de bezienswaardigheden. Vind attracties eenvoudig met de navigatiefunctie van de app.

Hoogtepunten en verborgen juweeltjes van privérondleiding door Kopenhagen

8. Hoogtepunten en verborgen juweeltjes van privérondleiding door Kopenhagen

Dit is niet zomaar een stadstour; dit is het beste van Kopenhagen met verborgen juweeltjes die alleen een local je kan laten zien. Maak kennis met Kopenhagen tijdens een stadstour die je het perfecte overzicht geeft van cultuur, geschiedenis en lokale levensstijl - deze tour heeft het allemaal! Vergeet grote toeristische groepen en de drukte; het is tijd om Kopenhagen op zijn best te zien dankzij de kennis en verhalen van je lokale gids. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden zoals Nyhavn, de Ronde Toren en Rosenborg Castle en ontdek stadsgeheimen die je de stad vanuit een ander perspectief laten zien. Zoals ze zeggen: de lokale bevolking weet het het beste! Withlocals Highlights & Hidden Gems Private City Tour™ is een van de kenmerkende tours van Withlocals die beschikbaar is in grote steden over de hele wereld. Wij werken met gepassioneerde lokale gidsen die een eerlijke vergoeding verdienen. We ondersteunen lokale economieën door alleen lokale producten aan te bieden en overtoerisme met alleen kleine, niet-opdringerige groepen te voorkomen. Onze reizen zijn CO2-neutraal en afwijken van de standaard toeristische routes.

Kopenhagen: Wandeltour 2 uur

9. Kopenhagen: Wandeltour 2 uur

Een twee uur durende wandeling door het centrum van de stad. We zien de middeleeuwse stad, het Parlement, Nyhavn (mooie gracht). Kopenhagen is meer dan de hoofdstad van de gezellige hygge, het is ook een levendige stad van handel en innovatie met veel ruimte voor balans tussen werk en privé, een zacht stadsontwerp en een welvaartsstaat die iedere deen van de wieg tot het graf helpt. Treed in de voetsporen van Hans Christian Andersen, wiens droom bijna mislukte voordat hij begon, en ontdek of zijn eigen leven echt een sprookje was en bekijk een aantal van de plaatsen waar hij woonde.

Kopenhagen: begeleide wandeling door de oude stad

10. Kopenhagen: begeleide wandeling door de oude stad

Op zoek naar de charme van Kopenhagen die zich verschuilt achter knusse straathoeken waar een overvloed aan schilderachtige, krakende gebouwen een eerbetoon is aan een vervlogen tijdperk? Zoek niet verder! Deze oude overblijfselen van de stad zijn als het zoeken naar een speld in een hooiberg, je moet weten waar je moet zoeken. Tijdens deze kleine groepsreis door de oude binnenstad van Kopenhagen reis je terug in de tijd en laat je je betoveren terwijl je in de voetsporen treedt van de historische wortels van Kopenhagen en de verborgen schatten van de stad onthult. Teruglopend door de geschiedenis, begin je met een kijkje op Rådhusplatsen, de thuisbasis van het stadhuis van Kopenhagen. Een stap verder terug in de tijd brengt je naar de pleinen Nytorv en Gammeltorv. Je reist langs de Onze-Lieve-Vrouwekerk (ook bekend als de kathedraal van Kopenhagen), waar een Australische gewone burger kroonprinses werd; kijk omhoog naar de sterren zoals astronomen hebben gedaan vanaf de top van de Ronde Toren en bewonder de kleurrijke gevels van de huizen rond de historische ontmoetingsplaats Gråbrødretorv. Als je net als veel Denen een zoetekauw bent, zul je genieten van een bezoek aan de Bolsje-fabriek. Voordat je wandeltocht eindigt, kun je genieten van een korte wandeling langs de belangrijkste winkelstraten, terwijl je je een weg baant door geheime steegjes die je naar een uitzicht op Slotsholme brengen. Met het indrukwekkende Christiansborg-paleis is Slotsholmen een hotspot voor zowel royalty's als politici. Daar is hij dan, je wandeling door de oude binnenstad van Kopenhagen - kort, krachtig en compleet.

19 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze-Lieve-Vrouwekerk, Kopenhagen: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Onze-Lieve-Vrouwekerk, Kopenhagen

Wil je alle activiteiten in Onze-Lieve-Vrouwekerk, Kopenhagen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.