Oostende
Rolstoeltoegankelijk

Rolstoeltoegankelijk
5 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Oostende

13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Oostende Rolstoeltoegankelijk: onze aanbevelingen

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: VK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Oostendse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

Oostendse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen zal een competitieve ervaring worden, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

"The Walter Case" Oostende : ontsnappingsspel in de open lucht

"The Walter Case" Oostende : ontsnappingsspel in de open lucht

🕵️‍♀️ DE WALTERZAAK 💣 Terwijl je een banaal chantageverhaal tegen een CEO van een miljardair onderzoekt, leer je dat er een bom verborgen is in de stad, klaar om te ontploffen in twee uur! Jij bent de enige met voldoende vaardigheden om de zaak op te lossen. Speel als privédetective en beleef een meeslepend onderzoek in het hart van de stad. Ondervraag de getuigen en verzamel onderweg aanwijzingen om de bom op tijd onschadelijk te maken! UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Zoek de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Verken de must-see plaatsen en ontdek een aantal verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor je klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

Oostende: Stadsverkenningsspel "Geheimen van Oostende"

Oostende: Stadsverkenningsspel "Geheimen van Oostende"

🌟DE GEHEIMEN VAN OOSTENDE💎 Duik diep in het hart van de stad en verken zowel de iconische bezienswaardigheden als de verborgen juweeltjes! Ga op een spannende reis, ontdek verhalen achter de historische monumenten en observeer de gebouwen en monumenten op zoek naar verborgen aanwijzingen. Terwijl je de raadsels oplost die geworteld zijn in de fundamenten van de stad, ontgrendel je bij elke stap van je reis verhalen en leuke feiten. Ervaar de stad als nooit tevoren en vertrek met spannende herinneringen aan het verleden en heden... UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Vind de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Ontdek de must-see plaatsen en ontdek enkele verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die u bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt

Oostende: Toegangsticket Mu.ZEE Museum voor Moderne Kunst

Oostende: Toegangsticket Mu.ZEE Museum voor Moderne Kunst

Ontdek de Belgische kunstgeschiedenis met een ticket voor Mu.ZEE in Oostende en bewonder Belgische kunst van 1880 tot vandaag van kunstenaars die hebben bijgedragen aan de Belgische kunstgeschiedenis. Vind moderne meesters zoals Victor Servrackx, Jean Brusselmans, Jules Schmalzigaug, Gust De Smet, Frits van den Berghe, Roger Raveel en Raoul Kesyer. Bewonder werken van hedendaagse kunstenaars als Luc Tuyans, Panamarenko, Jan van Imschoot, Lili Dujourie, Marie-Jo Lafontaine, Thierry de Cordier, Johan Creten en Benoit Plateus. Bewonder het museumgebouw, gehuisvest in een oud warenhuis uit de jaren 40 en ontworpen door de Antwerpse architect Gaston Eysselinck. De modernistische architectuur is een hoogtepunt op zich. Geniet van de zomertentoonstellingen in 2022 van 2 juli tot 27 november zoals "Joris Ghekiere: Journey on Paper'' en "Leonard Pongo Primordial Earth." 

België/Europa: 5G eSim Mobiel Data Plan

België/Europa: 5G eSim Mobiel Data Plan

Maak je reis naar België probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met high-speed dekking in België en andere 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al je essentiële apps tijdens je reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze zero-waste oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, bekijk dan de foto's met compatibiliteitsrichtlijnen om te bevestigen of je in aanmerking komt. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (inclusief Cycladen), Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië (inclusief Vaticaanstad, San Marino, Sardinië), Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (inclusief Azoren en Madeira), Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje (inclusief Canarische Eilanden en Balearen), Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Oezbekistan.

Expeditie Oostende: een stadsavontuur in je eigen tempo

Expeditie Oostende: een stadsavontuur in je eigen tempo

Ga op expeditie in Oostende. Ontdek de belangrijkste feiten en bekendste locaties van de stad. Verken Oostende met je familie of vrienden. Kunnen jullie de opdrachten aan? Behaal jij de hoogste score in Oostende? Deze expeditie belooft een fantastische dag in Oostende. Geen tijds- of leeftijdslimieten, deze activiteit is toegankelijk voor iedereen. Speel in één team of vorm kleinere teams om het tegen elkaar op te nemen. Je leert de hoogtepunten van de stad kennen terwijl je een leuke activiteit doet. Deze activiteit is perfect voor families, vrienden of collega's.

Oostende: Moordmisdaadspel Interactieve stadsrondleiding met gids

Oostende: Moordmisdaadspel Interactieve stadsrondleiding met gids

Los een moord op en bekijk tegelijkertijd alle hoogtepunten van het centrum van Oostende. Speel dit unieke spel met een groep vrienden of je familie. Je ontvangt vooraf instructies, een fotolijst en een antwoordformulier via e-mail. Je ontvangt ook een plattegrond van de stad waar de moord plaatsvond. Het centrum is verdeeld in secties waar je een locatie moet zoeken waar je een groepsselfie kunt nemen. Als je de plek hebt gelokaliseerd, stuur je een selfie via WhatsApp naar je spelbegeleider. Als de locatie klopt, sturen ze je de volgende aanwijzing over de moord. Terwijl je langs de mooiste plekjes in het centrum loopt, verzamel je steeds meer aanwijzingen over de moord. Tijdens het spel heb je genoeg tijd om een café of winkel binnen te gaan die je passeert en om enkele hoogtepunten van Oostende te bewonderen.

Brussel : eSIM Internet Data Plan België hoge snelheid 4G/5G

Brussel : eSIM Internet Data Plan België hoge snelheid 4G/5G

Dompel jezelf onder in de charme en cultuur van België zonder een slag te missen! Onze eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met high-speed data, of je nu de middeleeuwse architectuur van Brugge bewondert, de bruisende kunstscène in Brussel verkent of je tegoed doet aan de wereldberoemde Belgische chocolade en bieren in Antwerpen. Hoe het werkt: 1. Kopen: Kies het datapakket dat bij je reisplannen past. 2. 3. Scannen en activeren: Bij aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je kunt aan de slag! 3. Blijf verbonden: Geniet van ononderbroken connectiviteit tijdens je Belgische avontuur. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk onze compatibiliteitslijst op https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

Kroegentocht Oostende: Spanning en plezier in Oostende

Kroegentocht Oostende: Spanning en plezier in Oostende

Kroegentocht Oostende is een leuke combinatie van een kroegentocht en een ontdekkingstocht door de stad. Je bezoekt kroegen, leert de stad kennen en geniet van een leuke tijd met vrienden of collega's in Oostende. Je speelt een Pub Trail tegen elkaar. In de kroeg doe je samen met je vrienden grappige opdrachten. Maar je speelt ook spannende uitdagingen buiten, op de bekendste locaties in het centrum. Zo ontdek je Oostende terwijl je punten verdient met de opdrachten en uitdagingen. Aan het eind is er een winnaar (de speler met de meeste punten). Deze winnaar ontvangt natuurlijk een prijs van ons. Ostend Pub Trail is een grappige en relaxte groepsactiviteit voor een leuke avond (of late namiddag) in Oostende.

Oostende

Oostende

Oostende Rolstoeltoegankelijk: onze aanbevelingen

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: VK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Oostendse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

Oostendse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen zal een competitieve ervaring worden, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

"The Walter Case" Oostende : ontsnappingsspel in de open lucht

"The Walter Case" Oostende : ontsnappingsspel in de open lucht

🕵️‍♀️ DE WALTERZAAK 💣 Terwijl je een banaal chantageverhaal tegen een CEO van een miljardair onderzoekt, leer je dat er een bom verborgen is in de stad, klaar om te ontploffen in twee uur! Jij bent de enige met voldoende vaardigheden om de zaak op te lossen. Speel als privédetective en beleef een meeslepend onderzoek in het hart van de stad. Ondervraag de getuigen en verzamel onderweg aanwijzingen om de bom op tijd onschadelijk te maken! UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Zoek de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Verken de must-see plaatsen en ontdek een aantal verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor je klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

Oostende: Stadsverkenningsspel "Geheimen van Oostende"

Oostende: Stadsverkenningsspel "Geheimen van Oostende"

🌟DE GEHEIMEN VAN OOSTENDE💎 Duik diep in het hart van de stad en verken zowel de iconische bezienswaardigheden als de verborgen juweeltjes! Ga op een spannende reis, ontdek verhalen achter de historische monumenten en observeer de gebouwen en monumenten op zoek naar verborgen aanwijzingen. Terwijl je de raadsels oplost die geworteld zijn in de fundamenten van de stad, ontgrendel je bij elke stap van je reis verhalen en leuke feiten. Ervaar de stad als nooit tevoren en vertrek met spannende herinneringen aan het verleden en heden... UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Vind de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Ontdek de must-see plaatsen en ontdek enkele verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die u bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt

Oostende: Toegangsticket Mu.ZEE Museum voor Moderne Kunst

Oostende: Toegangsticket Mu.ZEE Museum voor Moderne Kunst

Ontdek de Belgische kunstgeschiedenis met een ticket voor Mu.ZEE in Oostende en bewonder Belgische kunst van 1880 tot vandaag van kunstenaars die hebben bijgedragen aan de Belgische kunstgeschiedenis. Vind moderne meesters zoals Victor Servrackx, Jean Brusselmans, Jules Schmalzigaug, Gust De Smet, Frits van den Berghe, Roger Raveel en Raoul Kesyer. Bewonder werken van hedendaagse kunstenaars als Luc Tuyans, Panamarenko, Jan van Imschoot, Lili Dujourie, Marie-Jo Lafontaine, Thierry de Cordier, Johan Creten en Benoit Plateus. Bewonder het museumgebouw, gehuisvest in een oud warenhuis uit de jaren 40 en ontworpen door de Antwerpse architect Gaston Eysselinck. De modernistische architectuur is een hoogtepunt op zich. Geniet van de zomertentoonstellingen in 2022 van 2 juli tot 27 november zoals "Joris Ghekiere: Journey on Paper'' en "Leonard Pongo Primordial Earth." 

België/Europa: 5G eSim Mobiel Data Plan

België/Europa: 5G eSim Mobiel Data Plan

Maak je reis naar België probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met high-speed dekking in België en andere 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al je essentiële apps tijdens je reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze zero-waste oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, bekijk dan de foto's met compatibiliteitsrichtlijnen om te bevestigen of je in aanmerking komt. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (inclusief Cycladen), Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië (inclusief Vaticaanstad, San Marino, Sardinië), Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (inclusief Azoren en Madeira), Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje (inclusief Canarische Eilanden en Balearen), Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Oezbekistan.

Expeditie Oostende: een stadsavontuur in je eigen tempo

Expeditie Oostende: een stadsavontuur in je eigen tempo

Ga op expeditie in Oostende. Ontdek de belangrijkste feiten en bekendste locaties van de stad. Verken Oostende met je familie of vrienden. Kunnen jullie de opdrachten aan? Behaal jij de hoogste score in Oostende? Deze expeditie belooft een fantastische dag in Oostende. Geen tijds- of leeftijdslimieten, deze activiteit is toegankelijk voor iedereen. Speel in één team of vorm kleinere teams om het tegen elkaar op te nemen. Je leert de hoogtepunten van de stad kennen terwijl je een leuke activiteit doet. Deze activiteit is perfect voor families, vrienden of collega's.

Oostende: Moordmisdaadspel Interactieve stadsrondleiding met gids

Oostende: Moordmisdaadspel Interactieve stadsrondleiding met gids

Los een moord op en bekijk tegelijkertijd alle hoogtepunten van het centrum van Oostende. Speel dit unieke spel met een groep vrienden of je familie. Je ontvangt vooraf instructies, een fotolijst en een antwoordformulier via e-mail. Je ontvangt ook een plattegrond van de stad waar de moord plaatsvond. Het centrum is verdeeld in secties waar je een locatie moet zoeken waar je een groepsselfie kunt nemen. Als je de plek hebt gelokaliseerd, stuur je een selfie via WhatsApp naar je spelbegeleider. Als de locatie klopt, sturen ze je de volgende aanwijzing over de moord. Terwijl je langs de mooiste plekjes in het centrum loopt, verzamel je steeds meer aanwijzingen over de moord. Tijdens het spel heb je genoeg tijd om een café of winkel binnen te gaan die je passeert en om enkele hoogtepunten van Oostende te bewonderen.

Brussel : eSIM Internet Data Plan België hoge snelheid 4G/5G

Brussel : eSIM Internet Data Plan België hoge snelheid 4G/5G

Dompel jezelf onder in de charme en cultuur van België zonder een slag te missen! Onze eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met high-speed data, of je nu de middeleeuwse architectuur van Brugge bewondert, de bruisende kunstscène in Brussel verkent of je tegoed doet aan de wereldberoemde Belgische chocolade en bieren in Antwerpen. Hoe het werkt: 1. Kopen: Kies het datapakket dat bij je reisplannen past. 2. 3. Scannen en activeren: Bij aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je kunt aan de slag! 3. Blijf verbonden: Geniet van ononderbroken connectiviteit tijdens je Belgische avontuur. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk onze compatibiliteitslijst op https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

Kroegentocht Oostende: Spanning en plezier in Oostende

Kroegentocht Oostende: Spanning en plezier in Oostende

Kroegentocht Oostende is een leuke combinatie van een kroegentocht en een ontdekkingstocht door de stad. Je bezoekt kroegen, leert de stad kennen en geniet van een leuke tijd met vrienden of collega's in Oostende. Je speelt een Pub Trail tegen elkaar. In de kroeg doe je samen met je vrienden grappige opdrachten. Maar je speelt ook spannende uitdagingen buiten, op de bekendste locaties in het centrum. Zo ontdek je Oostende terwijl je punten verdient met de opdrachten en uitdagingen. Aan het eind is er een winnaar (de speler met de meeste punten). Deze winnaar ontvangt natuurlijk een prijs van ons. Ostend Pub Trail is een grappige en relaxte groepsactiviteit voor een leuke avond (of late namiddag) in Oostende.

Veelgestelde vragen over Rolstoeltoegankelijk in Oostende

Welke andere activiteiten dan Rolstoeltoegankelijk zijn de moeite waard in Oostende?

Andere onmisbare dingen om te doen in Oostende:

Topattracties in Oostende

Activiteiten in Oostende

Rondleidingen in België

Wat te doen in België

Andere activiteiten in Oostende

Wil je alle activiteiten in Oostende bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.