Datums kiezen

Ontdek het beste van
Opatija

Opatija

Onze aanbevelingen voor Opatija

Opatija/Lovran: boottocht naar afgelegen stranden op het eiland Cres

1. Opatija/Lovran: boottocht naar afgelegen stranden op het eiland Cres

Je vertrekt met kapitein Tomy vanuit Opatija om 8.30 uur of Lovran om 09.00 uur richting de prachtige stad op de klif - Brseč. Tijdens het ontbijt (2 soorten canapeetjes) geniet je van een panoramische rit langs de oude visserssteden Mošćenička Draga, Medveja, Lovran, je komt aan op het strand van Breseč. Het strand werd in 2018 door CNN gekozen als het op één na mooiste kiezelstrand van Kroatië. Daar heb je een zwempauze van 1 uur en vervolg je de reis naar het strand van Smrdeća op het eiland Cres. Je hebt nog een zwempauze en gaat dan op weg naar Porozina (Cres), waar je ijs kunt kopen, koffie of pizza kunt eten. Na een koffie/lunch ga je verder richting Banja Bay en geniet je van nog een zwempauze en een fruitsnack. 'S Middags brengt kapitein Tomy je terug naar het ontmoetingspunt.

Opatija: boottocht en zwemmen op het eiland Cres met lunch

2. Opatija: boottocht en zwemmen op het eiland Cres met lunch

Je gastheer en kapitein Tomy zullen je om 08:30 uur in Opatija of om 09:00 uur in Lovran ontmoeten en je bent op weg naar het eiland Cres. Na ongeveer 1,5 uur rijden komt de boot aan bij de baai "Smrdeća". Daar geniet je van een pauze van 2 uur waar capt. Tomy bereidt de BBQ-lunch terwijl jij geniet van de zee. Houd er rekening mee dat we 3 soorten menu's aanbieden: Vlees, Vis en Vegetarisch, en u moet ons van tevoren laten weten welke uw voorkeur heeft. Na de lunch gaat u verder naar het lokale dorp Porozina, waar u aan wal kunt genieten van een kopje koffie of een ijsje kunt eten. Na een pauze van een uur in Porozina, brengt Tomy je terug naar het vasteland – naar de prachtige baai van de stad Brseč. Brseč ligt op een hoge klif en hier kun je zwemmen en de Kleine Blauwe Grot bezoeken. Na de laatste pauze van een uur vaart de boot langs de kleine vissersdorpjes Mošćenička Draga, Medveja en Lovran met de terugkeer naar Ika rond 17:00 uur.

Opatija: Privé Opatija Lungomare wandeltour

3. Opatija: Privé Opatija Lungomare wandeltour

Welkom in Opatija, een klein stadje met de mooiste stranden aan de Adriatische kust. Ontmoet je gids naast de fontein Slatina en begin aan een onvergetelijke ervaring. Ontdek hoe het kleine vissersdorpje Opatija de favoriete vakantieplek van de Oostenrijkse aristocratie werd. Bezoek de Kroatische walk of fame waar een gediplomeerde gids grote mensen uit de geschiedenis van Kroatië zal onthullen. Bezoek het populairste standbeeld in Opatija, Meisje en de Zeemeeuw. Beleef een unieke promenade met de Juraj Šporer galerie en het Angiolina park. Wandel door het park en ontdek hoe het allemaal begon met de eerste villa, waarom het is vernoemd naar Angiolina en hoe al deze prachtige planten hier zijn gebracht. De plaatselijke gids begeleidt je niet alleen door de tour, maar heeft ook veel aanbevelingen voor je hele vakantie in Opatija. De tour kan eindigen bij het beginpunt of op een ander punt dat de klanten het beste uitkomt.

Veelgestelde vragen over Opatija

Wat zijn de topattracties van Opatija?

De topattracties van Opatija zijn:

Andere activiteiten in Opatija

Wil je alle activiteiten in Opatija bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.