Operahuis, Oslo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Operahuis, Oslo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Oslo: Express City Tour per e-scooter

  1. Oslo: Express City Tour per e-scooter

  E-scooters besparen je al het lopen en ze zijn nog leuk ook! Zweef door de stad met een van onze ervaren gidsen en ontdek wat het is om de manier van leven van Oslo te ervaren. In deze verkorte versie van een e-scootertocht verken je de must-sees van Oslo langs de fjordlijn. De route omvat het zien van het operagebouw van Oslo, het fort Akershus en de middeleeuwse stad, het stadhuis, Aker Brygge en Tjuvholmen.

 • Oslo: privérondleiding met e-scooter

  2. Oslo: privérondleiding met e-scooter

  E-scooters zijn helemaal in de wolken. Ze zijn leuk, ecologisch en ze besparen je tijd en energie zodat je meer kunt zien in een kortere tijd. Deze stadstour met e-scooter is perfect voor iedereen die op een moderne, leuke manier het meeste van de must-see attracties van Oslo wil halen. Laat je inspireren door de rijke geschiedenis, de groene ontwikkeling en de Noorse cultuur van Oslo met de beste lokale gidsen en een van de meest uitgebreide rondleidingen die beschikbaar zijn. Je kunt hoogtepunten zien zoals het Noorse Opera- en Balletgebouw, de wijk Bjørvika, het fort Akershus en de levendige Oslofjord-gebieden en het Koninklijk Paleis met zijn prachtige park vol prachtige standbeelden. Andere hoogtepunten zijn de begraafplaats Our Saviour, de laatste rustplaats voor beroemde Noren zoals Edvard Munch en Henrik Ibsen, het duurzame laboratorium van Oslo, het parlementsgebouw en de stra...

 • Kersttour door Oslo

  3. Kersttour door Oslo

  De tour begint met een 1,5 uur durende verkenning van enkele van de beroemdste highlights in Oslo zoals de Opera van Oslo, Akershus, en het hart van het nieuwe Oslo, Kvadraturen. Dan ga je verder naar de belangrijkste boulevard in Oslo, de beroemde Karl Johans gate, waar je traditionele kerstmarkten bezoekt en van je gids leert over Kerst in Oslo.   Maak van de gelegenheid gebruik om jezelf op te warmen met de traditionele Noorse drank, Gløgg (Glühwein) of proef een aantal traditionele kerstlekkernijen zoals julegrøt (pap), julepølse (varkensworst) of tynnlefser (dun brood) en vergeet niet om je gids alle vragen te stellen die je te binnen schieten.

 • Oslo: wandeltocht van 2 uur

  4. Oslo: wandeltocht van 2 uur

  Zie de hoogtepunten van Oslo met een lokale gids tijdens een geleide wandeling van 2 uur door het centrum van de stad. Deze rondleiding is beschikbaar in een groeps- of privé-versie, en is ideaal als je weinig tijd hebt. Pak de beste plekjes mee van de Noorse hoofdstad, inclusief het havengebied en de middeleeuwse vesting Akershus; bezoek Oslo's moderne stadhuis, en vergelijk het met de pracht en praal van het koninklijk Paleis en het indrukwekkende Stortinggebouw (parlement). In het Nobel Peace Center, ontdek je waarom Noorwegen de thuisbasis is van de kaasschaaf en de Nobelprijs voor de vrede. Bekijk het eigenzinnige Operahuis, en zie andere hoogtepunten van de Noorse hoofdstad.

 • Oslo: zelfgeleide wandeltocht met audiogids

  5. Oslo: zelfgeleide wandeltocht met audiogids

  Bekijk de bezienswaardigheden van Oslo in je eigen tempo en volgens jouw planning tijdens een zelfgeleide wandeling. Download een audiogids op je MP3-speler en krijgt een gedetailleerde kaart om je te helpen met verkennen. Je komt meer te weten over de Noorse koningen en historische evenementen zoals de Great Fire en het Millennial Jubilee. Bezoek het centrum van de Nobelprijs voor de Vrede, en ga naar het Vikingschipmuseum om verhalen over invallen te horen en authentieke Vikingschepen te zien. Je wandelt door het stadscentrum en ontdekt historische gebouwen zoals het middeleeuwse fort Akershus. Je komt meer te weten over het verzet van Noorwegen tegen de nazi's in het Verzetsmuseum en bekijkt het huis van de Nationale Opera en het Ballet in het Operagebouw van Oslo. Bewonder de imposante façade van de kathedraal van Oslo, passeer het parlementsgebouw van het Stortinget en zie de sch...

 • Hoogtepunten van Oslo: 3 uur durende wandeling

  6. Hoogtepunten van Oslo: 3 uur durende wandeling

  Richt je innerlijke kunstenaar op en vorm perfecte indrukken van Oslo tijdens een wandeltocht door de binnenstad. Bekijk alle niet te missen bezienswaardigheden, zoals de koninklijke residentie van het fort van Akershus en het imposante stadhuis van Oslo, gebouwd tussen 1931 en 1950. Duik diep in de geschiedenis van Noorwegen en zijn hoofdstad en leer meer over de cultuur en gewoonten van de mensen. Baan je een weg naar Frogner Park en hoor het betoverende verhaal van hoe een man 's werelds grootste beeldenpark bouwde. Bekijk enkele van de geweldige creaties van Gustav Vigeland, meestal gemaakt van lokaal Iddefjord-graniet. Kijk vol ontzag naar het Monolith-plateau, waar 36 figuren de cirkel van het leven vertegenwoordigen en de indrukwekkende totem uit een monoliet is gemaakt van een enkel steenblok.

 • Olso: Akerselva Trail op trendy kickbikes

  7. Olso: Akerselva Trail op trendy kickbikes

  Stap in het leven van de lokale Oslopolitanen tijdens deze trendy fietstocht langs Olso's Akerselva-rivier, een stukje wildernis in het hart van de stad. Rijd over het Akerselva-pad en spot watervallen, karakteristieke architectuur en meer.

  Begin in Nydalen en werk met de rivier naar beneden naar het stadscentrum. Ontdek Olso's verbazingwekkende symfonie van natuur, water en architectuur.

  Bezoek hoogtepunten zoals de Mølla-waterval, de grootste waterval van Oslo; de eetzaal van Oslo, Mathallen; het Vulkan-district; Hausmania; het centrum van Oslo's alternatieve en straatkunstcultuur; en het beroemde Olso Opera House.

  Met bijna 50 bruggen en ongeveer 20 watervallen onderweg, is het Akerselva-pad een van de mooiste stedelijke natuurbelevenissen in Oslo.

Sitemap Operahuis, Oslo

Wil je alle activiteiten in Operahuis, Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Operahuis, Oslo

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 280 beoordelingen

Een geweldige tour om een draai te maken vanuit Oslo

Ik was met 2 vrienden voor een weekend in Oslo en we dachten dat we een stadstour zouden boeken. Het was een heel, heel goede beslissing. Op deze 2 uur durende stadstour zagen we alle schijnwerpers uit Oslo en leerden veel interessante dingen. Onze stadsgids was erg aardig en praatte veel, ook al was het erg koud en ze was de hele dag op pad geweest. Ik kan deze tour alleen maar aanbevelen als je een overzicht van Oslo wilt krijgen.

Uitstekende waarde om de belangrijkste bezienswaardigheden van Oslo te ontdekken

Zeer goede wandeltocht in het centrum van Oslo. We hadden geluk met mooi weer en hebben echt genoten van de reisroute van onze gids. Ze was zeer goed geïnformeerd over de stad, haar geschiedenis en mensen. Het was een kleine groep (6) en we hadden veel plezier onderweg. We hadden veel vragen en ze had voor iedereen een antwoord. Tour eindigde in een geweldige delicatessenwinkel, een echte schatkamer!

Goed, aanrader

De gids Lina was erg goed. Je kon merken dat ze hart heeft voor Oslo.