Belevingen in

Oranjestad

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Oranjestad

Wil je alle activiteiten in Oranjestad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oranjestad

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 457 beoordelingen

Een jeepsafaritour van een hele dag was een hoogtepunt van onze reis: het was leerzaam, vermakelijk en leuk. We hebben alle plaatsen op de reisroute bezocht plus een paar "verrassingen" met dank aan onze geweldige gids, Lenushka, alias Boss Lady! Geweldige rijvaardigheid van Boss Lady, haar kennis en liefde voor Aruba, schone en goed verzorgde jeep en geweldig weer droegen allemaal bij aan een onvergetelijke dag. Sterk aanbevolen!

Dit is echt een leuke tour over het hele eiland Aruba. Onze gids Andrew was zo goed geïnformeerd over Aruba en we hebben veel geleerd over de geschiedenis van het eiland op elke plek waar we stopten. Lunch was zo goed en is inbegrepen in de prijs van de tour. Beveel ABC-tours (A Better Company-Adventure Beyond Compare) ten zeerste aan. Bedankt Andre!

Deze ervaring was geweldig! Nestor was mijn gids en hij leerde me zelfs hoe ik moest galopperen, de richting van het paard moest beheersen en ik galoppeerde gedurende 2 seconden! Hij was super knap, vriendelijk en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde op Pamela (het echt goed getrainde paard). Idd kom zeker terug!

Was een hele mooie en relaxte tour. Djerell de guide is enorm aardig en niets was hem teveel. Hij vertelt je over alles wat we tegen kwamen en over het eiland zelf. Een trotse bewoner die ons de mogelijkheid gaf om foto's te maken van wat wij wilden. Een aanwinst voor het eiland.

De tour en gids waren de beste. Ik was dol op de kleurrijke vissen. Erg mooie dag. Zou het sterk aanbevelen, en zeer betaalbaar!