Kies data

Oranjestad Nationale parken

Oranjestad Nationale parken: Onze meest aanbevolen

Vanuit Oranjestad: jeepsafari dagtour door het eiland

1. Vanuit Oranjestad: jeepsafari dagtour door het eiland

Dit superleuke safari-avontuur met gids is bedoeld om de ruige en ongeziene schoonheid van Aruba te zien. De 4x4-tocht brengt je naar een van de hoogste uitkijkpunten, met uitzicht op het eiland, en naar plekken die alleen toegankelijk zijn voor een voertuig met vierwielaandrijving. Je dagtocht begint met een ritje vanaf je hotel of de Cruise Terminal. Tijdens de tour zul je een aantal haltes aandoen: California Lighthouse, Wish Garden, de kapel van Alto Vista, Shark's Mouth, Bushiribana Gold Mill Ruins, Natural Bridge, Arikok National Park, Indianen grotten, en San Nicolas. Je krijgt de kans om te zwemmen en te snorkelen bij de beroemde Natural Pool en Baby Beach. Geniet van een rit rond Aruba in een spiksplinternieuwe Land Rover in Afrikaanse stijl, met zachte belkeding voor extra comfort. Je rit is inclusief uitzonderlijk goede schokdemping, die een comfortabele reis rond het eiland garandeert.

Aruba: wandeltocht Nationaal Park Arikok

2. Aruba: wandeltocht Nationaal Park Arikok

Dit is de beste manier om het echte Aruba te ontdekken. Bijna 20% van Aruba is een aangewezen Nationaal Park en de thuisbasis van een lange lijst van diersoorten en planten. Het Nationaal park Arikok is een geweldige plek om te genieten van de indrukwekkende landschappen. Het bezoekerscentrum heeft een modern duurzaam ontwerp en herbergt een tentoonstelling van endemische dieren van Aruba, zoals de Arubaanse zweepstaarthagedis (cododo), Arubaanse kattenoogslang (santanero) en bedreigde rammelaarslang (casabel). Parkwachters zullen je begeleiden op deze wandeling die fascinerende flora en fauna en interessante historische bezienswaardigheden toont. Het Nationaal Park Arikok is de thuisbasis van onschatbare edelstenen die zeldzaam zijn omdat ze inheems zijn op het eiland. De Arubaanse gravende uil (Shoco), Arubaanse ratelslang, Arubaanse hagedis en Arubaanse parkiet (Prikishi) zijn te vinden in het nationaal park van Aruba waar ze samenleven met de inheemse flora en fauna ondersteund door de beschermde ongewone landformaties gemaakt van lava, kwartsdioriet en kalksteen.

  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Oranjestad

Wil je alle activiteiten in Oranjestad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oranjestad

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 9 beoordelingen

Josh is de meest geïnformeerde, meest professionele en leukste gids die ik op Aruba heb gezien. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt tijdens het wandelen in het nationale park. Ik raad hem en deze tour ten zeerste aan. Chauffeurs zijn ook zeer professionele en beleefde mensen, dus je zult zeker genieten van deze tour!

Super aanbevolen activiteit, we gingen naar alle karakteristieke sites van Aruba en de gidsen Bosslady, JD en Jonathan waren zeer attent, leuk, ze maakten de ervaring uniek, ze zijn de beste. De lunch inbegrepen in het plan was erg goed, we hadden de hele tijd water. De tijd op elke plaats was genoeg om te weten en te genieten.

De trip lijkt duur, is het ook maar het is wel je geld waard. Je ziet in een dag bijna alle highlights van Aruba. Op Oranjestad en Palm Beach na. Je gaat echt offroad. Ik was zelf maar 4 dagen op Aruba. En deze trip heeft er voor gezorgd dat ik wel alles heb kunnen zien.

De gids Kelly was zeer deskundig. Hij gaf ons de keuze welke route we wilden nemen. Wij hebben de makkelijkere route genomen. Daar zagen we grotschilderingen en andere bezienswaardigheden. Al met al een geweldige ervaring.

Interessante tour en geweldige landschappen. Ondanks de regen was het erg leuk en de gids was ook geweldig.