Kies data

Oranjestad Snorkelen

Oranjestad Snorkelen: Onze meest aanbevolen

Vanuit Oranjestad: jeepsafari dagtour door het eiland

1. Vanuit Oranjestad: jeepsafari dagtour door het eiland

Dit superleuke safari-avontuur met gids is bedoeld om de ruige en ongeziene schoonheid van Aruba te zien. De 4x4-tocht brengt je naar een van de hoogste uitkijkpunten, met uitzicht op het eiland, en naar plekken die alleen toegankelijk zijn voor een voertuig met vierwielaandrijving. Je dagtocht begint met een ritje vanaf je hotel of de Cruise Terminal. Tijdens de tour zul je een aantal haltes aandoen: California Lighthouse, Wish Garden, de kapel van Alto Vista, Shark's Mouth, Bushiribana Gold Mill Ruins, Natural Bridge, Arikok National Park, Indianen grotten, en San Nicolas. Je krijgt de kans om te zwemmen en te snorkelen bij de beroemde Natural Pool en Baby Beach. Geniet van een rit rond Aruba in een spiksplinternieuwe Land Rover in Afrikaanse stijl, met zachte belkeding voor extra comfort. Je rit is inclusief uitzonderlijk goede schokdemping, die een comfortabele reis rond het eiland garandeert.

Aruba: Jeepsafari naar natuurlijk bassin en grotten

2. Aruba: Jeepsafari naar natuurlijk bassin en grotten

Dit safari-avontuur met gids laat je kennismaken met de ruige en onontdekte schoonheid van Aruba. Deze excursie is niets voor niets bekroond. Je reist per Jeep door een prachtige omgeving en stopt onderweg ook nog voor leuke activiteiten. Deze off-road rit brengt je naar een van de hoogste uitkijkpunten met uitzicht op het eiland en naar plekken die je alleen per 4x4 kunt bereiken. Ontspan in het moderne voertuig, voorzien van extra demping voor ultiem comfort. Onderweg pauzeer je bij de Natural Bridge, de Gold Mill Ruins en het Arikok National Park. Ook is er tijd om de rotsformaties van Ayo en de Arikokheuvel in volle glorie te aanschouwen. Warm geworden van de zon? Neem dan een frisse duik in een natuurlijk bassin. Er is een snorkellocatie op de route, waar je de felgekleurde inheemse vissen kunt bestuderen. Een professionele chauffeur is ook je gids en rijdt je in alle comfort rond. Daarbij staat veiligheid altijd op nummer één. Leun achterover en geniet van de rit.

Aruba: Off-Road Natural Pool Safari

3. Aruba: Off-Road Natural Pool Safari

Begin uw tour met handige hotelovername voordat u wordt overgebracht naar de vertreklocatie voor een veiligheidsbriefing en oriëntatie met uw gids. Elk openluchtvoertuig biedt plaats aan acht passagiers, waardoor het ideaal is voor reizen met een groep. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen of je wilt rijden of passagier, voordat je in caravanformatie vertrekt met je gids aan de leiding. Je capabele 4WD-voertuig geeft je toegang tot delen van de kustlijn en het ruige binnenland van Aruba dat traditionele tours niet kunnen bezoeken. Onderweg naar het Arikok National Park passeer je de California Lighthouse en de overblijfselen van een natuurlijke brug. Luister tijdens de vele haltes naar informatief commentaar van je gids terwijl je reist. In het Natural Pool kun je snorkeluitrusting gebruiken om de onderwaterwereld in het vulkanische rotsbad te verkennen. Je tour eindigt later met handige drop-off terug naar je hotel.

Oranjestad: Mangel Halto en Baby Beach Snorkeltour

4. Oranjestad: Mangel Halto en Baby Beach Snorkeltour

We halen je op bij je hotel, we gaan naar het duikcentrum. De snorkelinstructeur geeft u uitleg over het gebruik van de snorkeluitrusting, met alle veiligheidsmaatregelen. Je zult genieten van prachtige turkooisblauwe wateren, ondiepe wateren, je zult koraalrif en een verscheidenheid aan vissen zien, engelvissen, papegaaivissen, trompetvissen, sergeant-majoor Doktervissen, Oesters, Octopus, Schildpadden, Zee-egels Zeester, Zeekomkommer. Aan het einde hebben we water, koekjes, banaan.

Aruba: boottocht met snorkelen en open bar

5. Aruba: boottocht met snorkelen en open bar

Begin je zeil- en snorkeltrip voor de kust van Aruba met een handige ophaalservice van het hotel, gevolgd door een schilderachtige zeeboottocht aan boord van een catamaran van 21 meter. Leun achterover en ontspan terwijl je bemanning je over prachtig blauw water vervoert. Je kunt genieten van de zon en tropische cocktails. Breng tijd door op verschillende snorkellocaties, waaronder het koraalrijke scheepswrak SS Antilles en Boca Catalina. Er zijn diverse sandwiches en je kunt genieten van de open bar aan boord van de boot.

Aruba: snorkelervaring aan het strand

6. Aruba: snorkelervaring aan het strand

Breng de ochtend ontspannen door in de tropische wateren van de Caribische Zee en bewonder het onderwaterleven op een geweldig snorkelavontuur. Profiteer van ophaalservice bij je hotel of cruiseschip en ga dan naar het afgelegen strand van Mangel Halto met een open bus. Laat je tenen in het poederwitte zand zakken en trek de meegeleverde snorkeluitrusting aan om het kalme water in te gaan. Neem de tijd om te ontspannen in de zon op Baby Beach en ervaar de relaxte sfeer van een van de populairste retraites van Aruba. Ga voor nog een snorkel als je wilt en zwem met de scholen kleurrijke vissen die onder de golven fladderen. Ga terug naar je hotel of de cruiseschipterminal in de vroege middag.

Ontdek Aruba: 4 uur durende bustour + snorkelen

7. Ontdek Aruba: 4 uur durende bustour + snorkelen

De eerste bestemming van je excursie is de Aruba Aloe Museum en Fabriek. Aloë vera werd voor het eerst in 1840 op het eiland geïntroduceerd en werd een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Aruba. Op een gegeven moment was Aruba de grootste exporteur van aloë ter wereld en was twee derde van het eiland bedekt met planten. Hierna bezoek je de rotsformatie van Casibari, een cluster van enorme rotsen die op een schijnbaar onverklaarbare manier vanuit de woestijngrond omhoog rijst, met een mysterieus vormenspel als resultaat. Je reist verder naar de Natural Bridge, een koraalkalkstenen formatie die is uitgeslepen door het jarenlange beuken van de golven, en daarna naar de Alto Vista Kapel uit 1750, gebouwd waar ooit de eerste katholieke kerk van Aruba stond. Je volgende bestemming is de beroemde vuurtoren California, genoemd naar het schip de Califonia, die de meeste noodsignalen ontving van de Titanic toen het in 1912 in het ijzige water ten onder ging. In dit gebied vind je de mooiste uitzichten van Aruba. Je eindbestemming is Arashi Beach, beroemd om z'n mooie witte zand en goede snorkelmogelijkheden.

Aruba: all-inclusive ochtendzeil met piratenschip

8. Aruba: all-inclusive ochtendzeil met piratenschip

Na het verzamelen op Hadicurari Beach begint uw ochtendzeiltocht op een piratenschip. Zweef langs de kust van Palm Beach en passeer enkele van de mooiste witte zandstranden van Aruba. Kijk vanaf de boeg met een koud tropisch drankje terwijl je de zeeën afspeurt naar de kleurrijke en exotische vissen van Aruba. Ga later snorkelen bij een van de grootste scheepswrakken van de Caribische Zee, voordat je naar de rustige baai van Boca Catalina vaart. Daar kun je snorkelen in de baai of een paar trucjes doen terwijl je touwtjespringt in het kristalheldere water, terwijl de altijd behulpzame bemanning een heerlijke lunch of snacks bereidt. Na je zeilavontuur keer je terug naar het ontmoetingspunt van je tour op Hadicurari Beach.

Overzicht activiteiten in Oranjestad

Wil je alle activiteiten in Oranjestad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oranjestad

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 59 beoordelingen

Super aanbevolen activiteit, we gingen naar alle karakteristieke sites van Aruba en de gidsen Bosslady, JD en Jonathan waren zeer attent, leuk, ze maakten de ervaring uniek, ze zijn de beste. De lunch inbegrepen in het plan was erg goed, we hadden de hele tijd water. De tijd op elke plaats was genoeg om te weten en te genieten.

Het was een hele leuke tour met super aardige gidsen. Ik kan het team van Marc alleen maar aan iedereen aanbevelen. Hij is zeer goed geïnformeerd over elk klein detail en antwoordt altijd op een vriendelijke manier. Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden aan land vanaf Aruba. Aanbevolen op elk moment.

De trip lijkt duur, is het ook maar het is wel je geld waard. Je ziet in een dag bijna alle highlights van Aruba. Op Oranjestad en Palm Beach na. Je gaat echt offroad. Ik was zelf maar 4 dagen op Aruba. En deze trip heeft er voor gezorgd dat ik wel alles heb kunnen zien.

Uitstekende aandacht, de open bar is echt, bier. Wijn, tequila, sandwich en fruitspinchi! Het vertrek, het gezonken schip, de zonsondergang... een van de top 5 favoriete broden!

Een mooie manier om het natuurpark optimaal te beleven