Kies data
Belevingen in

Orlando

Kom voor de pretparken en het spacecenter, blijf voor de groene buurten, natuurreservaten en andere onbekende juweeltjes.

Orlando: De beste dingen die je niet wil missen

Toegang tot het Kennedy Space Center Visitor Complex

1. Toegang tot het Kennedy Space Center Visitor Complex

Jouw toegangskaartje biedt toegang tot meerdere tentoonstellingen, shows en attracties in het Kennedy Space Center Visitor Complex, inclusief de Space Shuttle Atlantis, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden en IMAX ® Spacefilms. IMAX films inclusief Hubble 3D en Journey to Space. Ook kun je hier de tentoonstelling Exploration Space® bekijken: Explorers Wanted, inclusief een live interactieve theaterpresentatie. Je kunt ook voor een unieke kans kiezen om achter de schermen van het Kennedy Space Center te kijken met een KSC bustour. Ga naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een volledig gerestaureerde, kolossale Saturnus V raket vindt waarvan er nog maar 3 ter wereld van zijn. Wandel terug in de tijd om Neil Armstrongs eerste stappen op de maan te beleven en ervaar het luide lawaai van de lancering van een Saturn V raket. Het merendeel van het verhaal achter het Kennedy Space Center betreft de toekomstige technologie, maar je vindt er ook de U.S. Astronaut Hall of Fame® met de dapperste mannen en vrouwen die de ruimte in zijn gegaan. Hier heb je de kans om de grootste collectie aan astronautenspullen ter wereld te zien, plus simulatoren. Bekijk ook de eerbewijzen voor de helden van de Mercuris, Gemini, Apollo en Space Shuttle programma's.

Universal Orlando: Park to Park-ticket met simpel annuleren

2. Universal Orlando: Park to Park-ticket met simpel annuleren

Een vakantie in het Universal Orlando Resort overtreft je wildste vakantiedromen. In drie verbazingwekkende themaparken kun je je onderdompelen in de nieuwste generatie kaskrakers en een reis maken door de legendarische werelden van ongelooflijke helden. Laat je fantasie de vrije loop in Universal Studios Florida, waar spannende en innovatieve attracties jouw favoriete films, televisieseries en meer tot leven brengen. Beleef bij de buren boeiende verhalen, mythen en legenden in Universal's Islands of Adventure. In het waterpretpark Universal's Volcano Bay — waar je alleen toegang tot hebt met de pas voor 3 parken — begeef je je in een oase van zowel vertier als ontspannende luxe. Geniet ook van een onvergetelijk avondeten en ongeëvenaarde entertainment in Universal CityWalk, waar allerlei thematische restaurants, clubs, concertzalen, bioscopen, winkels, minigolf en nog veel meer zijn gevestigd. Een vakantie in het Universal Orlando Resort betekent eindeloos veel plezier. Universal's Volcano Bay (gesloten op bepaalde data. Bezoek de Universal Orlando-app voor parktijden en updates). WIZARDING WORLD en alle bijbehorende handelsmerken, personages, namen en indicia zijn © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Uitgeefrechten © JKR. (s22) Jurassic World franchise TM & © 2022 Universal City Studios LLC en Amblin Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden. © 2022 MARVEL. Universal Cinemark © 2022 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. © 2022 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown, en XD zijn Cinemark-merken. "Cinemark" is een geregistreerd dienstmerk van Cinemark USA, Inc. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf en bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Adventure Golf Design & Development, Inc. TRANSFORMERS© en zijn logo en alle verwante personages zijn handelsmerken van Hasbro en worden met toestemming gebruikt. 2022 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. Minions en alle gerelateerde elementen en indicia TM & 2022 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. Bekijk voor je bezoek aan Universal Orlando Resort de veiligheidsrichtlijnen op UniversalOrlando.com/SafetyInfo. Je vindt de voorwaarden van deze ticketsoorten door te klikken op de link "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH", onder de sectie "Georganiseerd door".

Universal Orlando: Park to Park-ticket met simpel annuleren

3. Universal Orlando: Park to Park-ticket met simpel annuleren

Een vakantie in het Universal Orlando Resort overtreft je wildste vakantiedromen. In drie verbazingwekkende themaparken kun je je onderdompelen in de nieuwste generatie kaskrakers en een reis maken door de legendarische werelden van ongelooflijke helden. Laat je fantasie de vrije loop in Universal Studios Florida, waar spannende en innovatieve attracties jouw favoriete films, televisieseries en meer tot leven brengen. Beleef daarnaast boeiende verhalen, mythen en legenden bij Universal's Islands of Adventure. Bij Universal's Volcano Bay waterpretpark zie je een spectaculaire vulkaan torenhoog over een zonovergoten strand staan. Wuivende palmbomen omringen het pad door een pittoresk eiland. Het is een oase in de South Seas, midden in het hart van Universal. Van spannende glijbanen tot afgelegen watervallen, Volcano Bay is een waterpretpark als geen ander. Maak je geen zorgen om de wachtrijen. Met de Virtual Line™ van het park heb je de vrijheid om meer tijd door te brengen met je familie. Doe waar je zin in hebt zonder de hele dag in de rij te staan. Volcano Bay is de perfecte plek om weg te komen van alles. Geniet van een strandparadijs zonder Orlando te hoeven verlaten. Geniet ook van het onvergetelijke avondeten en ongeëvenaarde entertainment van Universal CityWalk, waar allerlei thematische restaurants, clubs, concertzalen, bioscopen, winkels, minigolf en nog veel meer zijn gevestigd. Een vakantie in het Universal Orlando Resort betekent eindeloos veel plezier. Universal's Volcano Bay (gesloten op bepaalde data. Bezoek de Universal Orlando-app voor parktijden en updates). WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s21) Jurassic World franchise TM & © 2021 Universal City Studios LLC en Amblin Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden. © 2021 MARVEL. Universal Cinemark © 2021 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. © 2021 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown, en XD zijn Cinemark-merken. "Cinemark" is een geregistreerd dienstmerk van Cinemark USA, Inc. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf en bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Adventure Golf Design & Development, Inc. Sommige beelden op onze website vertegenwoordigen niet de huidige operationele en veiligheidsrichtlijnen. Je vindt de voorwaarden van deze ticketsoorten door te klikken op de link "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH", onder de sectie 'Georganiseerd door'.

Orlando: The Wheel bij ICON Park Observation Wheel Opties

4. Orlando: The Wheel bij ICON Park Observation Wheel Opties

Bewonder het uitzicht over Orlando en omgeving vanaf grote hoogte, vanaf het hoogste reuzenrad aan de oostkust, The Wheel bij ICON Park. Stijg 120 meter de lucht in in een heldere capsule, waarbij je een weids uitzicht over de stad en het landschap van centraal Florida krijgt, inclusief de meren, pretparken en op een heldere dag zelfs de Atlantische kust. Elke capsule is voorzien van een iPad die informatie verschaft over de bezienswaardigheden en de omgeving. Dit is een geweldige ervaring voor alle leeftijden. De capsules met airconditioning bieden je een geweldig uitzicht op Cape Canaveral, het centrum van Orlando en de landschappen van Florida. Je kunt genieten van het stadsgezicht wanneer het jou het beste tijdens de openingsuren uitkomt. Verbeter je ervaring en kies voor de optie met diner, of activiteiten zoals tickets voor de Starflyer, Madame Tussauds Orlando, of SEA LIFE Orlando. Als je het combiticket voor The Wheel en de Starflyer kist, maak je een vlucht in 's werelds hoogste schommel, met een hoogte van 137 meter. Bij deze rit, waarbij je zit, ga je naar de top van een enorme toren en schommel je meet snelheden tot 72 km/u langs International Drive.

Universal Orlando: basisticket met eenvoudige annulering

5. Universal Orlando: basisticket met eenvoudige annulering

Een vakantie in het Universal Orlando Resort overtreft je wildste vakantiedromen. Drie geweldige themaparken laten je kennismaken met de nieuwste generatie modern vermaak, reis door de legendarische werelden van fantastische helden en geniet van sensatie en ontspanning in een uniek tropisch paradijs. Laat je fantasie de vrije loop bij Universal Studios Florida, waar je spannende, innovatieve attracties je favoriete films, televisieseries en meer tot leven brengen. Beleef daarnaast boeiende verhalen, mythen en legenden bij Universal's Islands of Adventure. Bij Universal's Volcano Bay waterpretpark zie je een spectaculaire vulkaan torenhoog over een zonovergoten strand staan. Wuivende palmbomen omringen het pad door een pittoresk eiland. Het is een oase in de South Seas, midden in het hart van Universal. Van spannende glijbanen tot afgelegen watervallen, Volcano Bay is een waterpretpark als geen ander. Maak je geen zorgen om de wachtrijen. Met de Virtual Line™ van het park heb je de vrijheid om meer tijd door te brengen met je familie. Doe waar je zin in hebt zonder de hele dag in de rij te staan. Volcano Bay is de perfecte plek om weg te komen van alles. Geniet van een strandparadijs zonder Orlando te hoeven verlaten. Geniet ook van het onvergetelijke avondeten en ongeëvenaarde entertainment van Universal CityWalk, waar allerlei thematische restaurants, clubs, concertzalen, bioscopen, winkels, minigolf en nog veel meer zijn gevestigd. Een vakantie in Universal Orlando Resort betekent eindeloos veel plezier. WIZARDING WORLD en alle gerelateerde handelsmerken, karakters, namen en aanduidingen zijn © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (S20) Jurassic Park TM Universal Studios/Amblin. © 2020 MARVEL Universal-elementen en alle gerelateerde aanduidingen TM & © 2020 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. Universal Cinemark © 2020 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. © 2020 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown, en XD zijn Cinemark merken. “Cinemark” is een geregistreerd handelsmerk van Cinemark USA, Inc. Blue Man Group © 2020 Blue Man Group Holdings, LLC. Alle rechten voorbehouden. Hollywood Drive-In Golf en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Adventure Golf Design & Development, Inc. Sommige beelden op onze website vertegenwoordigen niet de huidige operationele en veiligheidsrichtlijnen. Je vindt de voorwaarden van deze ticketsoorten door te klikken op de link "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH", onder de sectie 'Georganiseerd door'.

Orlando: toegangsbewijs Museum of Illusions

6. Orlando: toegangsbewijs Museum of Illusions

Kom en verken de wereld van illusies en ervaar het onmogelijke. Gelegen in het hart van International Drive Orlando in ICON Park, nodigt dit verbluffende overdekte museum je uit om de fascinerende wereld van illusies te betreden. Breng je zintuigen in de war en stel je eigen perceptie van de werkelijkheid in vraag, terwijl je jezelf onderricht in de kunst van optische, fotografische en interactieve illusies. Met meer dan 50 exposities om de zintuigen uit te dagen, leer je over visie, perceptie en wetenschap terwijl je door de verschillende gebieden beweegt. Ontdek waarom uw ogen dingen zien die uw hersenen niet kunnen begrijpen. Laat je fantasie de vrije loop in de enorme uitgestrektheid van de Infinity Room, tart de wetten van de zwaartekracht in de Reverse Room en krimp tot miniatuurformaat in de Ames Room. Leg schijnbaar onmogelijke foto's vast terwijl u bezig bent.

Orlando: Aquarium SEA LIFE Orlando

7. Orlando: Aquarium SEA LIFE Orlando

Je begint je reis door de hoofdpersonen van de attractie te ontmoeten: Mia de zeepaard, Magnus de haai en Tyler de zeeschildpad. Ze leggen je uit hoe belangrijk het is om de kostbaarste wezens van de oceaan te fokken, te redden en te beschermen. Daarna ga je naar het eerste deel van de attractie. Dit toont een muur gevuld met kwallen, met deelnemers die kunnen selecteren welke kleur ze willen dat de kwallenomgeving gloeit. Het volgende gedeelte heet Ship Wreck. Hier zijn allerlei soorten wezens, zoals een octopus, gele zeilvindoktersvis en de eerste grote blik op de Atlantische oceaan. Om de hoek vindt je het seizoensgebonden kenmerk van de attractie, axolotls. De axolotl is de meest bestudeerde salamander ter wereld. Het kan zijn eigen ledematen, kaken, staarten, ruggenmerg, huid en organen perfect regenereren. Alle andere dieren met regeneratieve eigenschappen zijn nooit perfect (d.w.z. mensen regenereren de huid, maar vaak met littekens). Verder vindt je er veel kleurrijke vissen zoals kogelvissen en bamboehaaien. Hier kunnen gasten een kijkje nemen in alle levendige en tropische vissen die in de Stille Oceaan te vinden zijn. Zodra je de Stille Oceaan verlaat, bevind je je in een tunnel van 180 graden. Deze tunnel zal je overzetten van de Stille Oceaan naar de Atlantische Oceaan. De volgende paar stappen leiden je naar de grote 360-graden tunnel, de enige in zijn soort in Orlando. Hier ben je getuige van een zeeschildpad, verpleegster en zwarte punthaaien, roggen, paling en honderden andere diersoorten. Daarna bevindt je je in de Indische Oceaan. Ted de onechte karetschildpad kan hier worden gevonden, samen met meer speciale haaien en zeedieren. De volgende kamer mag je niet missen! Bij Stingray Cove kijk je toe hoe roggen opgewonden in hun habitat zwemmen. Er is ook een kans om degenkrabben en meer paling te zien. Aangezien de Everglades beginnen in de achtertuin van Orlando, zou een reis naar het aquarium niet compleet zijn zonder de natuurlijke habitat van Florida te zien. In dit gedeelte vind je allerlei wezens die de Florida Everglades thuis noemen. Voordat je je reis beëindigt, bevind je je in het aanraakzwembad. Dit gebied biedt je de kans van je leven om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met zeesterren en andere wezens.

Orlando: basistickets voor toegang Walt Disney World Resort

8. Orlando: basistickets voor toegang Walt Disney World Resort

Bezoek 4 geweldige themaparken. Krijg toegang tot één themapark per dag met het standaard basisticket. Je kunt elke dag een ander park kiezen. Kies uit 4 fantastische themaparken: Magic KingdomVerken 'Lands of Endless Enchantment', waar je fantasie werkelijkheid wordt. Dit is een must voor iedereen, dankzij de klassieke Disney-attracties en betoverende ontmoetingen met de personages voor het iconische kasteel. EpcotReis de wereld rond: door de zee, de ruimte en daarbuiten. Vanwege de mix van wetenschap, verbeelding en Disneymagie is dit park favoriet bij diegenen die hun verbeelding willen prikkelen. Bij 'World Showcase' kun je de smaken van 11 landen proeven, of geniet van al het moois dat het 'Flower and Garden Festival' te bieden heeft. Houd ons in de gaten voor het gloednieuwe avontuur 'Guardians of the Galaxy', dat in 2022 wordt geopend. Animal KingdomAanschouw de magie van de natuur met zeldzame dieren en spannend vermaak. In 'The World of Avatar' beleef je, terwijl je op de rug van een banshee door de lucht zweeft, een ongelooflijke wereld. Volg daarna een safaritour met gids over de Afrikaanse savanne of vaar op een vlot bij de 'Kali River Rapids'. Disney Hollywood StudiosLaat het avontuur maar beginnen, want spanning en sensatie wachten op je. Waan je in een sterrenstelsel hier ver vandaan tijdens een bezoek aan het nieuwste land 'Star Wars: Galaxy's Edge', waar legendarische verhalen tot leven komen en je het middelpunt van de actie bent. Of beleef je eigen 'Toy Story'-avontuur in een land gewijd aan Woody en Buzz, met belevenissen voor jong en oud. Belangrijk: controleer voordat je boekt de beschikbaarheid via https://disneyworld.disney.go.com/availability-calendar/ Nadat je hebt geboekt dien je een parkreservering te maken via het Disney Park Pass-systeem, dat je kunt vinden door in te loggen op het My Disney Experience-portal.

Orlando: drive-tru safaripark bij Wild Florida

9. Orlando: drive-tru safaripark bij Wild Florida

Ontdek de exotische diersoorten en lokale wilde dieren van het Wild Florida Airboats and Gator Park. Maak met je voertuig een zelfgeleide tocht door de open delen van het park. Zie meer dan 100 exotische deren en lokale wilde dieren van Florida zoals witstaartherten, bizons, cracker cows, zebra's, watusi's, en oryxen. Zie een enorme poel in het park, exclusief bestemd als thuis voor enkele alligators. Pauzeer en voed de ongelooflijke giraffen met de hand; iets wat je maar 1 keer in je leven meemaakt.

Orlando: WonderWorks toegangsticket voor alle toegang

10. Orlando: WonderWorks toegangsticket voor alle toegang

Bezoek WonderWorks Orlando, een plek vol krankzinnige charme, gekke wetenschappers, rare ongevallen en de Bermuda Driehoek, gevestigd in een omgekeerd gebouw bovenop een bakstenen pakhuis. Zodra je door een 'omkeringstunnel' bent gegaan begint de waanzin pas echt. Ervaar een orkaan van 119 kilometer per uur, schud heen en weer op een aardbeving van 5,3 op de schaal van Richter, maak gigantische bubbels die zo groot zijn als jijzelf, doe een dutje op een spijkerbed, draai 360 graden in de rondte in een gyroscoop, land een ruimteveer, en nog veel, véél meer. Vergeet ook niet de kelder uit te checken, want hier vind je een 4D-filmzaal, een glow-in-the-dark touwenparcours en lasertag. Met 100 interactieve zalen vol wetenschappelijke opstellingen is hier voor het hele gezin iets te beleven.

Sitemap Orlando

Wil je alle activiteiten in Orlando ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Orlando

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.207 beoordelingen

Ontzettend leuke parken. Universal studios en Islands of adventure bezocht. Tip om een refil beker te kopen! Hele dag onbeperkt bij te vullen, en er zijn veel verschillende punten. Wij hebben vooral de actracties gedaan met een wachttijd onder de 60 minuten, en hebben echt veel kinderen doen. De actracties zijn ontzettend gaaf, bij sommige is er een fotomoment, alleen is dat niet overal even duidelijk aan gegeven. Het eten is een de prijzige kant vonden wij, Wel handig via de universel app, kan je bij sommige restaurants van ten voren je eten bestellen, en ophalen op de tijd wat je wilt. Ook als je bij het restaurant bent, en dat is kort wachten. Wij hebben er met plezier gebruik van gemaakt.

Magic Kingdom en Hollywood studios bezocht. Beide parken hebben wij een geweldige dag gehad, volop genoten. En nog veel attracties kunnen doen met wachttijden van minder dan 60 minuten. Sommige wachtrijen hadden heerlijke verkoeling Het parkeren is wel aan de prijzige kant, jammer dat het niet voor meerdere dagen kan en dan met korting.

Uitzonderlijk !!! Lange wachtrijen op sommige plaatsen; het is daarom aan te raden om bij de opening aanwezig te zijn om volop van de dag te genieten. Sta $ 10 toe voor parkeren

Uitstekende tentoonstelling met vermakelijke, interactieve informatie en geavanceerde visuele formaten. Noodzaak om de connectiviteit te verbeteren.

great experience. good for a full day of innovations and history