Orlando

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Orlando Dagtochten vanaf: Onze meest aanbevolen

Orlando: wilde dieren spotten met hovercraft in Everglades

1. Orlando: wilde dieren spotten met hovercraft in Everglades

De Central Florida Everglades zijn natuurlijke wonderen die je het beste kunt verkennen met een lokale inwoner die de omgeving kent. Het prachtige landschap en de deskundige begeleiding van je kapitein maken deze ervaring onvergetelijk. Verken nauwe waterwegen in de Central Florida Everglades. Je pauzeert hier en daar voor een poging om hét dier van Florida te spotten, de Amerikaanse alligator. Zie zeldzame en bedreigde vogels door de lucht zweven terwijl de zon je verwarmt en de bries door je haar zoeft. De hele trip door zul je allerlei wilde dieren tegenkomen. Deze tour is ideaal voor groepen en gezinnen die de onverwachte kant van centraal Florida willen onderzoeken. Een langere reis met onze gedetailleerde natuurtour van 1 uur verhoogt het aantal ontmoetingen met wilde dieren, vooral de Amerikaanse alligator, die tot 4,5 meter lang en 450 kilo zwaar kan worden. Je ervaart de natuur direct naast schildpadden, zeearenden, blauwe reigers, herten en een breed scala aan watervogels in hun natuurlijke omgeving. Bekijk ook het Gem Mining Station. Je kunt emmers vol schatten uit Florida kopen en meenemen naar het mijnbouwstation. Ontdek verschillende edelstenen, alligatortanden, haaientanden, rotsen en andere schatten. Er is een extra toeslag voor zakken en emmers voor edelstenen. Voor of na de tour dineer je met een onvergetelijk uitzicht op het meer bij Boggy Bottom BBQ. Je kunt binnen of buiten eten en geniet van een BBQ  gemaakt van typische recepten die al generaties lang bestaan in Florida. Op het menu staan typische Floridagerechten zoals alligatorstaart, beef brisket en de lekkerste spareribs. Het restaurant is 7 dagen per week, van 10:00 tot 19:00 uur geopend.

...
Kissimmee: moerasboottocht in de Everglades van 1 uur

2. Kissimmee: moerasboottocht in de Everglades van 1 uur

Ga terug naar het tijdperk dat pretparken nog niet bestonden en ervaar de ongerepte moerassen van Florida tijdens een spannende tocht in een moerasboot. Vertrek vanuit Kissimmee en ontdek Shingle Creek, het grootste estuarium (riviermonding) ter wereld waar het natuurschoon je een pure Florida-ervaring belooft. Terwijl je door de moerassen vaart, vertelt je kapitein verhalen over de Amerikaanse Indianen en de geschiedenis van de vroege kolonisten die zich een weg door de moerassen van centraal Florida gebaand hebben. De ultramoderne boten bieden een perfect uitzicht voor alle passagiers. De veelzijdige flora en fauna houdt alle ogen en camera's zonder twijfel bezig. Ervaar, terwijl je het moeras en de natte prairie verkent, het subtropische klimaat dat de groei van de vegetatie flink bevordert en een natuurlijke leefomgeving creëert voor een verscheidenheid aan diersoorten.

...
Van Orlando: Kennedy Space Center-dagtrip met transfers

3. Van Orlando: Kennedy Space Center-dagtrip met transfers

Ervaar hoe geschiedenis gemaakt wordt in het Kennedy Space Center tijdens een dagtour vol hoogtepunten, waaronder NASA tijdmachines en het Hubble Observatory. Spring aan boord de Shuttle Launch Experience simulator die je letterlijk meeneemt naar een andere wereld! Bekijk 3D films en voel wat een bezoekje aan de maan inhoudt. Loop door de ongelofelijke rocket garden. Dit buitenaardse pakket geeft je een retourtje vanuit Orlando, Kissimmee, Disney en Lake Buena Vista, toegang tot het Kennedy Space Center.

...
Orlando: ontmoeting met zeekoeien, snorkelen en tocht met een moerasboot

4. Orlando: ontmoeting met zeekoeien, snorkelen en tocht met een moerasboot

Geniet van het ontbijt terwijl je naar het prachtige Crystal River-gebied gaat om je snorkelavontuur te beginnen. Verken de rivier en bewonder de unieke fauna in zijn natuurlijke habitat. Leer meer over de prachtige lamantijn en krijg de kans om ze van dichtbij te zien. Daarna volgt een geleid bezoek aan het Homosassa Springs State Park. Ontdek de lokale fauna, waaronder de bedreigde panter uit Florida, zwarte beren, rode wolven, bobcats, alligators en meer. Kom meer te weten over het rehabilitatieprogramma van de zeekoeien van het park en stop bij een onderwaterobservatorium dat over de monding van een bron is gebouwd. Geniet van een lunchpakket voordat je naar de Withlacoochee-rivier gaat, om je dag af te sluiten met een spannende tocht met een luchtboot. Dit gebied is een ander natuurlijk toevluchtsoord, waar u meer lokale dieren in het wild kunt zien. Voel de sensatie van het scheren over het water met een opwindende tocht in een boot met platte bodem.

...
Orlando: 1,5 uur durend moerasbootavontuur in de Everglades

5. Orlando: 1,5 uur durend moerasbootavontuur in de Everglades

Ontdek Shingle Creek in Centraal-Florida tijdens een 1,5 uur durende tocht op een moerasboot naar de bovenloop van de Everglades in Florida. Je reist terug naar de tijd van voor de stedelijke ontwikkeling en bouw van pretparken in Orlando wanneer je de moerassen van Florida betreedt. Ga naar de plek waar de grootste riviermonding ter wereld begint vanuit een beekje en leg deze prachtige natuur vast met je camera. Luister naar verhalen over de indianen en vroege kolonisten, die hun paden uithouwden door de moerassen. Reis met een moderne boot met 6 zitplaatsen op diverse hoogten, zodat je onbelemmerd uitzicht hebt op de diverse flora en fauna. Je komt door een natuurlijke leefomgeving met weelderige vegetatie en glijdt door de moerassen en wetlands. Je komt door dichte begroeiing, op zoek naar de bedreigde Amerikaanse zeearend, Amerikaanse alligators in verschillende maten, en vele andere diersoorten die in dit grootste subtropische ecosysteem van de continentale Verenigde Staten leven.

...
Kennedy Space Center met optioneel vervoer vanuit Orlando

6. Kennedy Space Center met optioneel vervoer vanuit Orlando

Ga waar zoveel tevreden ruimteliefhebbers je zijn voorgegaan! Ontdek de vele tentoonstellingen, shows en attracties op het bezoekercomplex van het Kennedy Space Center met inbegrip van de Hubble Telescoop tentoonstelling, Eye on the Universe, Journey to Mars Explorers Wanted, the Virtual Shuttle Launch Experience, the Rocket Garden en IMAX films waaronder Hubble 3D IMAX en Space Station 3D. Space Shuttle Atlantis op het Kennedy Space Center Visitor Complex toont het onbetaalbare ruimteschip Atlantis en het 30-jarige shuttle-programma met meer dan 60 interactieve ervaringen. De NASA-bustour biedt een unieke gelegenheid om een blik te werpen op de werking van het ruimtecentrum achter de schermen, verrassende blik op het Vehicle Assembly-gebouw en de Mobile Rocket Launch-pad te verkennen. Ga verder naar het Apollo/Saturn V Center met de immense, geheel gerestaureerde Saturn V raket; de grootste ooit gebouwd. Herbeleef Neil Armstrongs eerste wandeling op de maan en voel het donderende gerommel van de opstijgende raket.

...
Orlando: Kennedy Space Center en moerasboottocht

7. Orlando: Kennedy Space Center en moerasboottocht

Op minder dan een uur van Orlando ligt de lanceerbasis van NASA, het Kennedy Space Center. Het bezoekerscentrum biedt een fascinerende kijk achter de schermen op het ruimteprogramma. Bezoek de lanceerbasis van NASA en bekijk de lanceerplatforms van ruimteraketten vanaf een observatiedek van 4 verdiepingen. Wandel langs een enorme maanraket Saturn V en beleef de eerste stappen van Neil Armstrong op de maan opnieuw. Ontmoet een echte astronaut, wandel door de Rocket Garden en geniet van IMAX ruimtefilms op 5 verdiepingen. In het centrum vind je ook ruimteraket Atlantis. Bezoekers komen er oog in oog te staan met het geweldige ruimtevaartuig Atlantis zoals alleen astronauten het ooit hebben gezien. Meer dan 60 interactieve ervaringen met touchscreen en technologisch geavanceerde simulatoren brengen de mensen, passie en het patriotisme van het 30 jaar oude ruimteprogramma van NASA tot leven, en toen de complexiteit van het ontwerp van de Hubble-telescoop en het internationale ruimtestation ISS. Gasten kunnen oefenen met aanleggen bij het ISS, ladingen uit de vrachtruimte halen, supersonische schokgolven maken, het landen op een glijbaan bij terugkomst, ervaren hoe het is om in de ruimte te zweven, een replica van hoge kwaliteit van het ISS verkennen, een orbitale zonsopgang ervaren, de cockpit van de ruimteshuttle bedienen en veel meer. Tijdens je moerasboottocht glijd je door het met gras bedekte moeras van de St Johns-rivier en Lake Poinsett met snelheden tot bijna 75 kilometer per uur. Terwijl de boot langzaam tot stilstand komt, kun je foto's maken van lokale wilde dieren, zoals alligators, adelaars en diverse soorten waadvogels waarvan er honderden rondlopen. Je bezoekt ook een natuurlijk cipresmoeras.

...
Orlando: 1 dag zwemmen met zeekoeien, snorkelen & boottocht

8. Orlando: 1 dag zwemmen met zeekoeien, snorkelen & boottocht

Zwem en snorkel met een van vredigste wezens op aarde: de bedreigde zeekoe in Florida. Bezoek het prachtige Homosassa State Wildlife Park en maak een spannende tocht op de moerasboot. De tour is perfect voor degenen die willen ontsnappen aan de voorspelbare pretparken in Florida. Rijd naar de schilderachtige Crystal River, de thuisbasis van de 'zachte reuzen van de zee', de zeekoe in Florida. Hier kun je snorkelen of zwemmen. Met een beetje geluk kun je zelfs in contact komen met deze mooie wezens. In ieder geval biedt de boottocht een adembenemend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van Florida. Na de lunch begin je aan een moerasboottocht met live commentaar. Leer meer over de natuur van de zuidelijke staat van je deskundige gids. 's Middags bezoek je een van de best bewaarde geheimen van Florida – Homosassa State Wildlife Park. Wandel door het prachtige landschap van Florida en bekijk de rijke flora en fauna en nog meer zeekoeien. Deze dagtocht biedt een fantastische afwisseling voor gezinnen of iedereen die de natuurlijke kant van Florida wil leren kennen.

...
Orlando: Kennedy Space Center-bezoek met opties

9. Orlando: Kennedy Space Center-bezoek met opties

Leer alles over ruimtevaart tijdens uw bezoek aan het Kennedy Space Center tijdens een dagexcursie. Ontmoet een echte astronaut, spring aan boord van de Shuttle Launch Experience-simulator, bekijk een van de intrigerende IMAX-films en wandel door de ongelooflijke rakettuin vol echte raketten uit het verleden. Kies uit de volgende opties: • Kennedy Space Center Full-Day: Verken het Kennedy Space Center in uw eigen tempo met algemene toegang inbegrepen in het pakket. • Ultimate Space Experience: geniet van een lunchbuffet en presentatie van een NASA-astronaut, waarna je foto's en handtekeningen kunt krijgen. Maak vervolgens een begeleide bustour van 2 uur door het Kennedy Space Center, die u gebieden laat zien die u niet ziet tijdens de reguliere bustour. Bekijk enkele van de verbazingwekkende ruimteapparatuur van het centrum en geniet van een kleine hoeveelheid vrije tijd om de attracties van het Space Center te verkennen. • Kennedy Space Center Small-Group Experience: Passagiers op deze tour zullen genieten van een ontbijttas op weg naar het complex en bij aankomst krijgen ze een ochtendrondleiding van een ervaren gids. In de middag kunt u op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht. Alle gasten krijgen een voucher van $ 15 die kan worden ingewisseld voor eten of koopwaar overal op het complex. • Kennedy Space Center en Airboat Safari Tour: geniet van de ochtend en vroege middag om het Space Center in uw eigen tempo te verkennen, en in de late namiddag gaat u naar de St. John's River voor een tocht met een luchtboot van 30 minuten. • Dineer met een Astronaut en Space Center Tour: Geniet van uw dag in het Space Center, compleet met een middagvullend lunchbuffet met een presentatie van een astronaut. Je krijgt de kans om vragen te stellen en een foto en handtekening te krijgen. • Kennedy Space Center en Explore Bus Tour: maak een ritje met de Explore Bus Tour die naar NASA Restricted Grounds gaat en u een diepgaande rondleiding geeft door de werking van het terrein. • Alleen vervoer Kennedy Space Center: transfer van Orlando naar het Kennedy Space Center Visitor Complex. Let op: deze optie is exclusief toegang tot Kennedy Space Center. • Kennedy Space Center Express: Ontmoet de bus op het laatste ontmoetingspunt en vermijd het gedoe van pick-ups. Alle touropties zijn inclusief vervoer heen en terug naar het Kennedy Space Center vanaf geselecteerde locaties in de gebieden Orlando, Lake Buena Vista en Kissimmee.

...
Kennedy Space Center: dagtour met moerasbootsafari

10. Kennedy Space Center: dagtour met moerasbootsafari

Uw tour naar het Kennedy Space Center Visitor Complex belooft een spannende dag voor het hele gezin. Leer alles over ruimtevaart tijdens je bezoek aan deze geweldige instelling. Tijdens de NASA-bustour met commentaar sta je in de lanceercontrolekamer en kijk je naar een echte Saturn V-raket, de grootste raket die ooit heeft gevlogen. U kunt ook foto's maken van de lanceerplatforms van de shuttle. Met een beetje geluk zie je daar zelfs een spaceshuttle! Geniet ook in het Kennedy Space Center Visitor Complex van de Shuttle Launch Experience. Deze simulatorrit begon in mei 2007 en bootst de bezienswaardigheden, geluiden en gevoelens na van een lancering van een shuttle. Voel de ongelooflijke reis van een lancering in de ruimte en een baan om de aarde vanuit het oogpunt van een astronaut. Gastbemanningsleden binden zich vast en gaan verticaal voor lancering in een unieke op beweging gebaseerde simulator, de enige realistische simulatie van een lancering die ooit is gemaakt. De 5 minuten durende ervaringsreeks wordt afgesloten met een adembenemend uitzicht op de aarde. Leun na de bustour achterover en geniet van een IMAX-film. Bekijk zeker de nieuwe 3D IMAX Magnificent Desolation. Waarom kiest u er niet voor om door een ruimteveer op ware grootte te slenteren, naar een maansteen te kijken of ruimteijs te proberen? Dit is een dag vol plezier voor het hele gezin. Je tour omvat een tocht met een luchtboot van 30 minuten om de schoonheid van de nabijgelegen moerassen te ontdekken! Zoek naar exotische planten, bloemen en dieren in het wild, waaronder de beroemdste bewoner van het moeras - de alligator.

...

Sitemap Orlando

Wil je alle activiteiten in Orlando ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Orlando

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 700 beoordelingen

het park is letterlijk een juweeltje in the middle of nowhere! de service was top, super vriendelijk personeel. er was een buitenbar, edelsteenmijnen en alligatoroase voor ons kijkplezier. er was ook een ruimte die eruitziet alsof er demonstraties of optredens hebben plaatsgevonden voor klanten. er was een ruimte voor het oefenen/showen van primitieve wapens, maar deze was gesloten. Ik had graag een pijl en boog, bijl, wat ze ook maar moesten laten zien, willen gebruiken. ten slotte was er een restaurant en veel zithoeken op het terrein, evenals een cadeauwinkel. echt voor ieder wat wils!

Mijn familie en ik hadden een geweldige tijd. De bootkapitein heeft geweldig werk geleverd door ons een leuke rit te geven en veel dieren in het wild te vinden en ons alles te vertellen over de Everglades en zijn dieren in het wild. Daarna hadden de kinderen een geweldige tijd om edelstenen te zoeken en het eten in het restaurant was geweldig. Zal dit zeker nog een keer doen als we weer naar Florida komen?

Een onvergetelijke dag, het is beter om geld en tijd aan deze tour te besteden, in plaats van al deze Disneyland en andere parken!

Super ervaring van begin tot einde. Paul was een uitstekende bestuurder en Jeff was een uitstekende bootgids. Echt aanbevolen.

Je hebt 2 volle dagen nodig om het meeste uit je bezoek te halen