Orlando
Natuurparken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Orlando Natuurparken: Onze meest aanbevolen

Orlando: toegang tot Wild Florida Park en een alligatorshow

1. Orlando: toegang tot Wild Florida Park en een alligatorshow

Het Wild Florida Park biedt bezoekers de mogelijkheid om de wilde landdieren en tropische vogels uit de staat te observeren en te ontmoeten. Met deze toegang van 1 uur zie je zebra's, watusirunderen, herten, waterbuffels, emoes, wilde zwijnen, zebu's, en monsteralligators! Bezoek de tropische vogels, zie een demonstratie met alligators, maak een wandeling langs bezienswaardigheden en neem een kijkje in de cadeauwinkel. Ga via de promenade van de Hawk Swamp door een ongerept ecosysteem van cipresmoeras. Probeer de heerlijke barbecue met gerookte ribbetjes, kip, pulled pork, gebakken alligator, en zelfs kikkerbillen. Individuen en groepen van alle soorten en maten zijn welkom. Wild Florida ligt op slechts een korte rit van Orlando, Disney World, Kissimmee, de Space Coast, en het internationale vliegveld van Orlando. Het park biedt je het beste van Orlando's populairste activiteiten: moerasboottochten, alligators en wilde dieren. 

...
Orlando: Kennedy Space Center en moerasboottocht

2. Orlando: Kennedy Space Center en moerasboottocht

Op minder dan een uur van Orlando ligt de lanceerbasis van NASA, het Kennedy Space Center. Het bezoekerscentrum biedt een fascinerende kijk achter de schermen op het ruimteprogramma. Bezoek de lanceerbasis van NASA en bekijk de lanceerplatforms van ruimteraketten vanaf een observatiedek van 4 verdiepingen. Wandel langs een enorme maanraket Saturn V en beleef de eerste stappen van Neil Armstrong op de maan opnieuw. Ontmoet een echte astronaut, wandel door de Rocket Garden en geniet van IMAX ruimtefilms op 5 verdiepingen. In het centrum vind je ook ruimteraket Atlantis. Bezoekers komen er oog in oog te staan met het geweldige ruimtevaartuig Atlantis zoals alleen astronauten het ooit hebben gezien. Meer dan 60 interactieve ervaringen met touchscreen en technologisch geavanceerde simulatoren brengen de mensen, passie en het patriotisme van het 30 jaar oude ruimteprogramma van NASA tot leven, en toen de complexiteit van het ontwerp van de Hubble-telescoop en het internationale ruimtestation ISS. Gasten kunnen oefenen met aanleggen bij het ISS, ladingen uit de vrachtruimte halen, supersonische schokgolven maken, het landen op een glijbaan bij terugkomst, ervaren hoe het is om in de ruimte te zweven, een replica van hoge kwaliteit van het ISS verkennen, een orbitale zonsopgang ervaren, de cockpit van de ruimteshuttle bedienen en veel meer. Tijdens je moerasboottocht glijd je door het met gras bedekte moeras van de St Johns-rivier en Lake Poinsett met snelheden tot bijna 75 kilometer per uur. Terwijl de boot langzaam tot stilstand komt, kun je foto's maken van lokale wilde dieren, zoals alligators, adelaars en diverse soorten waadvogels waarvan er honderden rondlopen. Je bezoekt ook een natuurlijk cipresmoeras.

...
Kennedy Space Center: dagtour met moerasbootsafari

3. Kennedy Space Center: dagtour met moerasbootsafari

Uw tour naar het Kennedy Space Center Visitor Complex belooft een spannende dag voor het hele gezin. Leer alles over ruimtevaart tijdens je bezoek aan deze geweldige instelling. Tijdens de NASA-bustour met commentaar sta je in de lanceercontrolekamer en kijk je naar een echte Saturn V-raket, de grootste raket die ooit heeft gevlogen. U kunt ook foto's maken van de lanceerplatforms van de shuttle. Met een beetje geluk zie je daar zelfs een spaceshuttle! Geniet ook in het Kennedy Space Center Visitor Complex van de Shuttle Launch Experience. Deze simulatorrit begon in mei 2007 en bootst de bezienswaardigheden, geluiden en gevoelens na van een lancering van een shuttle. Voel de ongelooflijke reis van een lancering in de ruimte en een baan om de aarde vanuit het oogpunt van een astronaut. Gastbemanningsleden binden zich vast en gaan verticaal voor lancering in een unieke op beweging gebaseerde simulator, de enige realistische simulatie van een lancering die ooit is gemaakt. De 5 minuten durende ervaringsreeks wordt afgesloten met een adembenemend uitzicht op de aarde. Leun na de bustour achterover en geniet van een IMAX-film. Bekijk zeker de nieuwe 3D IMAX Magnificent Desolation. Waarom kiest u er niet voor om door een ruimteveer op ware grootte te slenteren, naar een maansteen te kijken of ruimteijs te proberen? Dit is een dag vol plezier voor het hele gezin. Je tour omvat een tocht met een luchtboot van 30 minuten om de schoonheid van de nabijgelegen moerassen te ontdekken! Zoek naar exotische planten, bloemen en dieren in het wild, waaronder de beroemdste bewoner van het moeras - de alligator.

...

Sitemap Orlando

Wil je alle activiteiten in Orlando ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Orlando

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 30 beoordelingen

Ze namen ons eerst mee naar de airboat-rit en we verloren de kans om te lunchen met een echte astronaut voor wat we eigenlijk premium prijs betaalden. In de e-mail die ik ontving was een KSC-tour van 8 uur en een boottocht van 4 uur met een totaal van 12 uur. We hadden nog steeds veel plezier, maar voor de prijs die we betalen was het zeker niet waard.

Fantastisch dagje uit.

Boottocht was zo leuk, zou het graag langer hebben gedaan. Kennedy Space Center is een must voor iedereen, zoveel te zien en in te nemen. De omvang en schaal van het complex is moeilijk te beschrijven. Onze gidsen en buschauffeurs waren uitstekend, zeer informatief over zowel onze reiservaringen. Fantastische dag.

Stuart was een uitstekende gids

Stuart maakte onze reis zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk. Hij adviseerde ons wat we moesten doen bij NASA, die we volgden en de beste tijd hadden en het gevoel hadden dat we alles hadden gedaan wat we ook nodig hadden. Sterk aanbevolen!!

Stuart en Denise waren geweldig, veel kennis en de tour zelf was geweldig.

Je hebt 2 volle dagen nodig om het meeste uit je bezoek te halen