2 Dagen Universal Orlando™Themapark Tickets

Product ID: 66317
Gecertificeerd

Vanaf € 231,92 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 dagen
Afgedrukte voucher geaccepteerd

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ga achter de schermen en wees het middelpunt van de actie van je favoriete films in Universal Studios Florida™
 • In Universal's Islands of Adventure™ maak je een onvergetelijke reis en komen al je favoriete mythes, legendes en films tot leven
 • Geniet van uitstekend dineren, live muziek, winkelen, en nog veel meer in Universal CityWalk™
Overzicht
Het Universal Orlando Resort is een wereld van actie en sensatie met twee ongelooflijke pretparken, uitzonderlijke winkels, en geweldig vermaak.
Wat te verwachten
In zowel Universal Studios Florida en Universal's Islands of Adventure zal de hele familie onvergetelijke momenten beleven. Beleef het ultieme avontuur, maak plezier met de kinderen en voel jezelf weer kind, geniet van een romantisch diner, en daag jezelf uit in de waanzinnige achtbanen.

In Universal Studios™ waan je je een filmster. In de vele achtbanen, shows, en attracties speel jij de hoofdrol. Universal Studios is het enige pretpark ter wereld waar je de spanning, opwinding, en het plezier beleeft van de beste films en TV-programma's die ooit gemaakt zijn.

Aan de overkant, in Universal's Islands of Adventure, voel je de adrenaline door je bloed stromen in de meest opwindende achtbanen ooit. Wees zelf de held in je favoriete mythen, legenden, tekenfilms, strips, en sprookjes.

In Universal CityWalk komt alles samen. Hier wordt al het plezier gecombineerd met geweldige restaurants. Aan elke smaak wordt voldaan - zowel qua vermaak als eten. Het is alles wat je zoekt, maar allesbehalve gewoon.

Dit ticket geeft 2 dagen toegang voor 1 persoon tot beide pretparken van Universal Orlando. Het ticket is geldig voor 2 verschillende dagen tijdens een periode van totaal 7 opeenvolgende dagen, beginnend op de dag dat je voor het eerst het ticket gebruikt. Het ticket geeft ook 7 opeenvolgende kalenderdagen toegang tot geselecteerde entertainmentlocaties op de Universal CityWalk. Die periode begint op de dag dat je voor het eerst het ticket gebruikt. Het ticket moet gebruikt worden op de datum die op het ticket aangegeven staat. Het ticket vervalt volledig op de vervaldatum die op het ticket aangegeven staat. Ongebruikte dagen komen te vervallen.

Dit ticket is niet verkrijgbaar voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
Inbegrepen
 • 2 dagen toegang tot pretparken Universal Studios Florida en Universal's Islands of Adventure
 • Toegang tot geselecteerde uitgaansgelegenheden van Universal CityWalk
Niet inbegrepen
 • Parkeren
 • Kortingen op eten of souvenirs
 • Geeft geen toegang tot evenementen waarvoor een apart toegangsbewijs nodig is
 • Geeft geen toegang tot het AMC® Universal Cineplex 20 met IMAX®, de Blue Man Group show, en Hollywood Drive-In Golf ™
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Haal je Universal Orlando-tickets (niet je GetYourGuide voucher) op bij Universal Studios Orlando en Universal's Islands of Adventure, 6000 Universal Boulevard, Orlando, FL 32819 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Tickets moeten op alle dagen door dezelfde persoon gebruikt worden. Alleen geldig tijdens de normale openingstijden. De parken, attracties, en shows kunnen gesloten zijn vanwege werkzaamheden, weersomstandigheden, en speciale gebeurtenissen of de openingstijden kunnen veranderen. Ook kunnen ze worden stopgezet zonder voorafgaande kennisgeving en zonder aansprakelijkheid van Universal Orlando Resort. Voor sommige delen van CityWalk™ moet je minimaal 21 jaar oud zijn en wordt je alleen toegelaten op vertoon van een geldig legitimatiebewijs met foto. Dit is niet je ticket. Je Universal Orlando-ticket wordt apart per e-mail naar je gestuurd, deze moet je aan de ingang tonen voor toegang tot de parken.

Vanaf € 231,92 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 66317