Toegangsticket

Orlando: Aquarium SEA LIFE Orlando

Orlando: Aquarium SEA LIFE Orlando

Vanaf € 28,20 per persoon

Sea Life Orlando Aquarium biedt je de kans om 'face-to-fin' te komen met haaien, pijlstaartroggen, zeeschildpadden en meer. Bewonder een wereld van glinsterende schubben, gigantische tentakels en vlijmscherpe tanden tijdens deze spannende onderwatertrip.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Reis door de enige 360-graden tunnel van Orlando
 • Luister naar duikuitleg georganiseerd door de duikteams onder water
 • Dompel jezelf onder in 3 verschillende oceaanhabitats, samen met het verkennen van natuurlijke waterwegen
Volledige beschrijving
Je begint je reis door de hoofdpersonen van de attractie te ontmoeten: Mia de zeepaard, Magnus de haai en Tyler de zeeschildpad. Ze leggen je uit hoe belangrijk het is om de kostbaarste wezens van de oceaan te fokken, te redden en te beschermen. Daarna ga je naar het eerste deel van de attractie. Dit toont een muur gevuld met kwallen, met deelnemers die kunnen selecteren welke kleur ze willen dat de kwallenomgeving gloeit. Het volgende gedeelte heet Ship Wreck. Hier zijn allerlei soorten wezens, zoals een octopus, gele zeilvindoktersvis en de eerste grote blik op de Atlantische oceaan. Om de hoek vindt je het seizoensgebonden kenmerk van de attractie, axolotls. De axolotl is de meest bestudeerde salamander ter wereld. Het kan zijn eigen ledematen, kaken, staarten, ruggenmerg, huid en organen perfect regenereren. Alle andere dieren met regeneratieve eigenschappen zijn nooit perfect (d.w.z. mensen regenereren de huid, maar vaak met littekens). Verder vindt je er veel kleurrijke vissen zoals kogelvissen en bamboehaaien. Hier kunnen gasten een kijkje nemen in alle levendige en tropische vissen die in de Stille Oceaan te vinden zijn. Zodra je de Stille Oceaan verlaat, bevind je je in een tunnel van 180 graden. Deze tunnel zal je overzetten van de Stille Oceaan naar de Atlantische Oceaan. De volgende paar stappen leiden je naar de grote 360-graden tunnel, de enige in zijn soort in Orlando. Hier ben je getuige van een zeeschildpad, verpleegster en zwarte punthaaien, roggen, paling en honderden andere diersoorten. Daarna bevindt je je in de Indische Oceaan. Ted de onechte karetschildpad kan hier worden gevonden, samen met meer speciale haaien en zeedieren. De volgende kamer mag je niet missen! Bij Stingray Cove kijk je toe hoe roggen opgewonden in hun habitat zwemmen. Er is ook een kans om degenkrabben en meer paling te zien. Aangezien de Everglades beginnen in de achtertuin van Orlando, zou een reis naar het aquarium niet compleet zijn zonder de natuurlijke habitat van Florida te zien. In dit gedeelte vind je allerlei wezens die de Florida Everglades thuis noemen. Voordat je je reis beëindigt, bevind je je in het aanraakzwembad. Dit gebied biedt je de kans van je leven om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met zeesterren en andere wezens.
Inbegrepen
 • Toegang tot Sea Life Orlando
 • Gratis parkeren op het terrein
 • Rondleiding achter de schermen
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

International Drive 8449, FL 32819 Orlando

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Mondkapje of andere vorm van bedekking

Goed om te weten

 • Toegang tot Sea Life Orlando en gratis parkeren zijn inbegrepen
 • Tour achter de schermen is niet inbegrepen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 87 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,8/5
 • prijs / kwaliteit
  3,6/5
 • dienstverlening
  5/5
 • organisatie
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

The aquarium was an excellent excursion to enjoy at ICON. The exhibits were tastefully made and very catching to the eye. The variety of fish and other animals was also lovely. We really did have a great time learning more about the creatures of the deep and their underwater world. Great for the entire family!

5 juni 2021

Vertalen

25 oktober 2021

Vertalen

It was ok a bit expensive for what you get

8 oktober 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 206343