Sea Screamer

Sea Screamer: 1-daagse excursie vanuit Orlando

Product ID: 12297

Vanaf € 75,42 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
11 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Wij bieden gratis vervoer aan vanaf talloze locaties in Lake Buena Vista, International Drive, Kissimmee en Disney. Op verzoek kunnen we passagiers ook voor een extra vergoeding bij andere hotels ophalen

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Spot dolfijnen tijdens de 1-uur durende rit op de Sea Screamer
  • Zwem of speel in het water van de Golf van Mexico
Overzicht
Maak een 1-daagse excursie naar de golfkust van Florida en maak een spannend ritje op de Sea Screamer; de grootste speedboot aan de oostkust van de V.S. Kijk onderweg of je dolfijnen ziet, want die spelen graag achter de boot!
Wat te verwachten
Geniet van een dag vol plezier als we nemen u mee naar Florida's Gulf Coast voor een spannende rit aan boord van de Zee Screamer en de kans om dolfijnen te zien in het spel. Dolfijnen regelmatig volg de Zee Screamer en is te zien springen in de golven en het spelen in het kielzog van de boot creëert als het snelheden door de wateren van de Golf van Mexico.

U wilt vasthouden aan je hoed aan boord van de Sea Screamer! De 72-voet lange speedboot is de snelste in de wereld, met dual twin-turbo motoren die u op een 1-uur durende rit bent u waarschijnlijk niet te vergeten zal nemen. Hoewel we met een snelheid reist tot 35 mijl per uur, dan heb je de ervaring zowel comfortabel en veilig te vinden.

De veiligheid en het comfort van onze gasten zijn onze topprioriteit. The Sea Screamer is Coast Guard-vergunning hebben en voorzien van alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen. Als je eenmaal aan boord van je comfortabele kuipstoelen, toiletten en drankjes beschikbaar te vinden.

In aanvulling op de opwinding van de Zee Screamer rit, heb je genoeg tijd om te ontspannen op een wit zandstrand en te zwemmen of spelen in de wateren van de Golf van Mexico. We bieden ook een picknick lunch voor uw plezier.

Aan het eind van de dag van de excursie, zullen we terugkeren naar de omgeving van Orlando en afzetten bij de gewenste locatie voert.
Inbegrepen
  • Vervoer vanaf verschillende locaties
  • Vervoer heen en terug
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken die niet vermeld zijn in de tourbeschrijving
  • Optionele fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Wat je moet weten
De zee kan passagiers op bepaalde zitplaatsen nat spetteren, dus draag gepaste kleding.
Aan boord wordt er frisdrank en water verkocht.

Vanaf € 75,42 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Gray Line of Orlando - Gator Tours

Product ID: 12297