Orlando
Tuinen & parken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Orlando Tuinen & parken: Onze meest aanbevolen

Orlando: Kennedy Space Center en moerasboottocht

1. Orlando: Kennedy Space Center en moerasboottocht

Op minder dan een uur van Orlando ligt de lanceerbasis van NASA, het Kennedy Space Center. Het bezoekerscentrum biedt een fascinerende kijk achter de schermen op het ruimteprogramma. Bezoek de lanceerbasis van NASA en bekijk de lanceerplatforms van ruimteraketten vanaf een observatiedek van 4 verdiepingen. Wandel langs een enorme maanraket Saturn V en beleef de eerste stappen van Neil Armstrong op de maan opnieuw. Ontmoet een echte astronaut, wandel door de Rocket Garden en geniet van IMAX ruimtefilms op 5 verdiepingen. In het centrum vind je ook ruimteraket Atlantis. Bezoekers komen er oog in oog te staan met het geweldige ruimtevaartuig Atlantis zoals alleen astronauten het ooit hebben gezien. Meer dan 60 interactieve ervaringen met touchscreen en technologisch geavanceerde simulatoren brengen de mensen, passie en het patriotisme van het 30 jaar oude ruimteprogramma van NASA tot leven, en toen de complexiteit van het ontwerp van de Hubble-telescoop en het internationale ruimtestation ISS. Gasten kunnen oefenen met aanleggen bij het ISS, ladingen uit de vrachtruimte halen, supersonische schokgolven maken, het landen op een glijbaan bij terugkomst, ervaren hoe het is om in de ruimte te zweven, een replica van hoge kwaliteit van het ISS verkennen, een orbitale zonsopgang ervaren, de cockpit van de ruimteshuttle bedienen en veel meer. Tijdens je moerasboottocht glijd je door het met gras bedekte moeras van de St Johns-rivier en Lake Poinsett met snelheden tot bijna 75 kilometer per uur. Terwijl de boot langzaam tot stilstand komt, kun je foto's maken van lokale wilde dieren, zoals alligators, adelaars en diverse soorten waadvogels waarvan er honderden rondlopen. Je bezoekt ook een natuurlijk cipresmoeras.

...
Kennedy Space Center: dagtour met moerasbootsafari

2. Kennedy Space Center: dagtour met moerasbootsafari

Uw tour naar het Kennedy Space Center Visitor Complex belooft een spannende dag voor het hele gezin. Leer alles over ruimtevaart tijdens je bezoek aan deze geweldige instelling. Tijdens de NASA-bustour met commentaar sta je in de lanceercontrolekamer en kijk je naar een echte Saturn V-raket, de grootste raket die ooit heeft gevlogen. U kunt ook foto's maken van de lanceerplatforms van de shuttle. Met een beetje geluk zie je daar zelfs een spaceshuttle! Geniet ook in het Kennedy Space Center Visitor Complex van de Shuttle Launch Experience. Deze simulatorrit begon in mei 2007 en bootst de bezienswaardigheden, geluiden en gevoelens na van een lancering van een shuttle. Voel de ongelooflijke reis van een lancering in de ruimte en een baan om de aarde vanuit het oogpunt van een astronaut. Gastbemanningsleden binden zich vast en gaan verticaal voor lancering in een unieke op beweging gebaseerde simulator, de enige realistische simulatie van een lancering die ooit is gemaakt. De 5 minuten durende ervaringsreeks wordt afgesloten met een adembenemend uitzicht op de aarde. Leun na de bustour achterover en geniet van een IMAX-film. Bekijk zeker de nieuwe 3D IMAX Magnificent Desolation. Waarom kiest u er niet voor om door een ruimteveer op ware grootte te slenteren, naar een maansteen te kijken of ruimteijs te proberen? Dit is een dag vol plezier voor het hele gezin. Je tour omvat een tocht met een luchtboot van 30 minuten om de schoonheid van de nabijgelegen moerassen te ontdekken! Zoek naar exotische planten, bloemen en dieren in het wild, waaronder de beroemdste bewoner van het moeras - de alligator.

...
Orlando: Zwem met lamantijnen met optioneel ontbijt & lunch

3. Orlando: Zwem met lamantijnen met optioneel ontbijt & lunch

De vriendelijke lamantijnen van de Crystal River wachten op je tijdens deze leuke daguitstap waar je kunt zwemmen met deze interessante wezens. Je dag begint als je gratis wordt opgehaald van een van de trefpunten in Orlando, Kissimmee, Lake Buena Vista en Disney. Je krijgt een verpakt ontbijt en wordt dan naar de pittoreske Crystal River gebracht. In Crystal River woont de interessante en bedreigde lamantijn. Deze wezens, die ook bekendstaan als zeekoeien, zijn beslist de vriendelijkste reuzen van de zeewereld. Hier krijg je de kans om te snorkelen of zwemmen in het kristalheldere water. Lamantijnen zijn wonderlijke wezens en komen vaak mensen die bij ze in de buurt snorkelen of zwemmen begroeten. Soms rollen ze zelfs op hun rug zodat je ze kunt kietelen! Wie liever boven het water blijft, kan lekker gaan zitten, ontspannen en van de natuurlijke omgeving genieten. Na de lunch bezoek je het prachtige Homosassa State Park, een van Florida's best bewaarde geheimen. In het state park krijg je de mogelijkheid om veel van Florida's bedreigde diersoorten te zien, zoals de floridapanter. Je kunt ook wederom lamantijnen zien vanuit een onderwaterkamer. Deze daguitstap is leuk, ontspannen en relaxt: zwemmen met de lamantijnen is de perfecte uitstap voor de hele familie!

...

Sitemap Orlando

Wil je alle activiteiten in Orlando ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Orlando

Geweldige dagtocht

Vriendelijke en hoffelijke bestuurder (Donald) en bootbemanning (Tom en Carlos). Echt genoten van de lunch in het diner met geweldig goed en echt leuke serveerster. Hield van het gemak van vervoer inbegrepen in het pakket. Zou het zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Stuart was een uitstekende gids

Stuart maakte onze reis zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk. Hij adviseerde ons wat we moesten doen bij NASA, die we volgden en de beste tijd hadden en het gevoel hadden dat we alles hadden gedaan wat we ook nodig hadden. Sterk aanbevolen!!

Een onvergetelijke dag, het is beter om geld en tijd aan deze tour te besteden, in plaats van al deze Disneyland en andere parken!

Stuart en Denise waren geweldig, veel kennis en de tour zelf was geweldig.

Je hebt 2 volle dagen nodig om het meeste uit je bezoek te halen