Ormos Panagias

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ormos Panagias: De beste dingen die je niet wil missen

  • Vanuit Thessaloniki: rondvaart lagune van Chalkidiki & lunch

    1. Vanuit Thessaloniki: rondvaart lagune van Chalkidiki & lunch

    Je wordt opgehaald (vlak)bij je hotel in centraal Thessaloniki en rijdt met de bus naar Ormos Panagias. Hier begint je boottocht naar de 6 Drenia-eilandjes. Spring in het water om af te koelen en snorkel met de vissen voordat je op het strand luncht. Vervolgens vaar je naar Ammouliani om een koffietje te drinken en nog wat te zwemmen. Wandel door het dorpje en zie hoe het dagelijks leven op een Grieks eiland eruit ziet. Vaar op weg terug naar Ormos Panagia langs het dorpje Vourvourou en de Diaporoseiladen. Geniet onderweg van authentieke bouzoukimuziek en observeer zeemeeuwen en dolfijnen in hun natuurlijke habitat.

Sitemap Ormos Panagias

Wil je alle activiteiten in Ormos Panagias ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ormos Panagias

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 24 beoordelingen

Een must-see locatie, wees bewust van transfer en lunch is erg slecht.

Het is zeker een reis waard omdat het water zo mooi is! De 3 haltes hadden elk hun eigen uniekheid. MT Tours organiseerde de reis. Het ophalen van de bus was erg verwarrend omdat onze ophaallocatie op korte termijn veranderde. Ons werd verteld om naar een afgelegen gebied te gaan zonder bezienswaardigheden in de buurt. De coach wachtte niet, hoewel we slechts 5 minuten te laat waren, dit betekende dat we € 70 betaalden om naar de volgende ophaallocatie te gaan. De dame met wie we in de telefoon spraken was onbeleefd en onbehulpzaam. De lunch was verschrikkelijk, dus ik had liever mijn tijd gebruikt om in het water te blijven. De 2e stop bij Ammouliani had geweldige kleine winkels en eetgelegenheden, ik zou daar in plaats daarvan aanraden te eten. Afgezien hiervan was de dag zelf een geweldige ervaring en het landschap was adembenemend.

Zeer mooie plek, prachtige zee, echt blauwe lagune, fantastisch zwemmen vanaf de boot op de finish en prachtig uitzicht op de dolfijnen, de gids deed eerlijk gezegd niets, we waren het allemaal een beetje kwijt tijdens de reis en op het eiland als hij ons had gegeven meer informatie we zouden niet een beetje allemaal hebben geleefd om te zien wat er later gebeurt, maar aan te bevelen voor de plaats?