Oros Athos
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Oros Athos

Wil je alle activiteiten in Oros Athos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oros Athos

Vanaf het ophalen was alles direct al goed geregeld. Een dag van tevoren kregen we de vraag bij welk opstappunt we opgehaald wilden worden. De dag zelf stond daar al iemand klaar om ons naar de juiste bus te wijzen. De bus is comfortabel, de leider vriendelijk en de toch zelf is leuk. Ga er alleen niet vanuit dat je alles van dichtbij kunt zien; dat zit er vanaf het water echt niet in. Het strandje waar we aanmeerden (donderdag) is heerlijk om even het water in te gaan. Let wel op: je moet vanaf de loopplank nog een aantal stappen door het water. Droge voeten zul je (waarschijnlijk) niet houden. Al met al een topdag gehad. Een aanrader!

De boottocht was erg leuk, we reden langs de kloosters aan de kust, met een uniek uitzicht. De transfer was ook inbegrepen zoals vermeld, we werden de avond ervoor per e-mail op de hoogte gebracht van de ophaaltijd en werden ook na de tour terug naar het hotel gereden. Het was een heerlijke middag en een echte aanrader!

Op zich een leuke boottocht. De glazen vloer was nogal belachelijk omdat hij helemaal klein was en als je samen met 35 man op de rand geperst staat, zie je nu niet zoveel meer. Dit is echter ongeveer 3 minuten dat je over een rif rijdt, dus nu niet relevant. Dolfijnen zwommen met ons mee, ongelooflijk indrukwekkend.

Mooie boottocht langs de kust met zicht op de kloosters. Wel op afstand, maar wel goed te zien.

Een leuke boottocht. Goede prijs kwaliteit verhouding.