Orto Botanico di Palermo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Orto Botanico di Palermo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

    1. Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

    Ontdek Palermo, de belangrijkste stad van Sicilië, op een hop on, hop off-bustour met open dak! Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, rijd langs het Teatro Massimo en ga door in de richting van Piazza Quattro Canti en de nabijgelegen markt Vucciria. De tour gaat verder naar de botanische tuinen, in de buurt van Palazzo Steri. Je vangt een glimp op van het centraal station, en bereikt dan de buurt met het Koninklijk Paleis, de vlooienmarkt en de kathedraal. Rijd daarna over de oeroude Via Roma terug naar het beginpunt. De tweede route neemt je mee langs de mooie villa's van Palermo. Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, bewonder de schitterende Engelse tuin en ga dan verder naar Villa Malfitano en het prachtige Castello della Zisa. De tour komt in de buurt van Mercato del Capo en Teatro Massimo, rijdt in de richting van de haven, en keert daarna terug naar ...

Sitemap Orto Botanico di Palermo

Wil je alle activiteiten in Orto Botanico di Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Orto Botanico di Palermo

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 206 beoordelingen

De beste manier om Palermo in slechts enkele uren te bekijken!

Het centrum van Palermo is groter dan we dachten en deze tour boeken was een geweldig idee! Bovendien wordt het online boeken van het ticket aanbevolen omdat het loket 's middags niet open is. Nadelen: - Tijdens de eerste rit moest ik mijn boeking per e-mail naar een van de werknemers van het bedrijf sturen. - Een aantal passagiers wilden dezelfde lijn nemen op dezelfde lijn, waarschijnlijk omdat ze samen met een cruise aankwamen. We vermeden het door de andere lijn te nemen en het bedrijf reageerde door extra bussen aan de route toe te voegen. Ze organiseerden de rij ook vrij goed door nummers aan de passagiers te geven, dus wie het eerst arriveerde, stapte als eerste de bus in. - Een van de medewerkers was behoorlijk onbeleefd en niet behulpzaam voor iedereen.

Er waren twee routes en ze waren allebei erg kort, elk slechts 1 uur. Maar ze waren zeer informatief en je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden vanuit de bus. Enige probleem was om de eerste bushalte te vinden. Dit komt vooral door de aanleg van wegen. Maar CitySightseeing Parlermo gaf vanwege bouwwerkzaamheden geen aanvullende informatie over hoe de bus te vinden is. Ook de vrouw op kantoor was niet behulpzaam.

Ik vond het erg leuk. We zagen Palermo vanuit het perspectief van twee routes. De gids in de bus was erg aardig en vriendelijk, bereid om vragen te beantwoorden. De hele tour is een beetje kort. Het enige probleem was het vinden van de startstop vanwege de renovatie van de straat, geen informatie over waar te gaan en waar te zoeken.

De moeite waard om de hele stad te zien

Een uitstekende reis die een groot deel van de stad beslaat met een koptelefoon met een gedetailleerde beschrijving van alle gebouwen en de geschiedenis.

We konden onze 24uurs ticket 48 uur gebruiken. Ideaal om de stad te verkennen.