Kies data

Dingen om te doen Oslo

Van de bergen en fjorden tot het nachtleven en de musea, in de Noorse hoofdstad verveel je je geen moment.

Beschikbare activiteiten

69 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 5

Veelgestelde vragen over Oslo

Welke topattracties zijn een must-see in Oslo?

Andere activiteiten in Oslo

Wil je alle activiteiten in Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oslo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.815 beoordelingen

Een zeer goede optie voor mensen die in korte tijd zoveel mogelijk willen zien. Tijdens mijn 3-daagse verblijf in Oslo heb ik de meeste bekende plekken en musea bezocht. En dankzij de Oslo Pass-kaart kon ik me vrij snel door de stad verplaatsen en veel geld besparen voor museumingangen. Ik raad ten zeerste aan.

Voor een stad waar alles ongelooflijk duur is, was dit het geld meer dan waard. Ik maak een geweldige tocht door de fjord op een frisse winterdag. Mijn aanbeveling als je deze tour in de winter doet, is om je erg warm te kleden. Gelukkig droeg ik mijn skibroek en ben zo dankbaar dat ik dat gedaan heb.

Geweldige ervaring, zij het erg koud daar op het water in januari. Je ziet de typische kleurrijke houten huisjes en badhuisjes en hebt soms fantastische uitzichten over de zee en de eilanden en natuurlijk een paar bezienswaardigheden van Oslo. Aan boord zijn er warme dranken en ook een toilet.

Mooie boot (oude tuigage). Perfecte tour, met prachtig uitzicht op de oevers van de fjord, beginnend in de ochtend en gecombineerd met een of meer museumbezoeken op het museumschiereiland. Zorg voor heel erg warme kleding in de winter met warme handschoenen, mutsen, enz. (2 uur aan dek).

Was het zeer waard, toegang tot meerdere musea en gratis vervoer in meerdere zones van de stad