Kies data

Oslo Dagtrips

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Oslo

Welke topattracties zijn een must-see in Oslo?

Overzicht activiteiten in Oslo

Wil je alle activiteiten in Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oslo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 198 beoordelingen

Het is echt een uitstekende tour geweest. van 10u tot 17u30 Met een ervaren gids die een charme was. Ze sprak Engels, maar de audiogids had Spaans. Voor een stad met zulke lange afstanden tussen de verschillende plaatsen om te bezoeken, is het de moeite waard om dit te bezoeken. Zowel ik als mijn familie vonden het erg leuk, de reis door de fantastische fjorden, een ongeëvenaarde omgeving, geweldige achtergrondmuziek en we probeerden wat garnalen die uitstekend waren. Het schema en de stiptheid zeer goed, niets op aan te merken.

Margaret liet ons met veel achtergrondkennis en een snufje humor alle hoogtepunten van Oslo zien: het centrum met het stadhuis, parlementsgebouw en kasteel, de Holmenkollen skischans, Vigeland Park en de openlucht- en Frammusea op het eiland van Bygdoy. Uiteindelijk gingen we met een houten zeilboot de Oslofjord op, waar we nog een goed uur doorbrachten. Het was zeer informatief en onderhoudend en bracht ons dichter bij de stad. Veel dank aan Margret - we hadden veel plezier!

De reis was een geweldige ervaring. Je ziet echt alles wat Oslo te bieden heeft. Je kunt natuurlijk langer op een of andere plek blijven. Maar uiteindelijk is het toch al 7,5 uur onderweg. De boottocht aan het einde laat Oslo van de andere kant zien.

Zeer goed geplande tour en een fantastische gids. We hadden ook geluk met het weer.

Het beste van Oslo in één dag! Uitstekende ervaring.