Oslo
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oslo Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

 • Oslo: panoramische sightseeingervaring

  1. Oslo: panoramische sightseeingervaring

  Maak kennis met de hoogtepunten van Oslo tijdens een 2,5-uur durende panoramische sightseeingervaring die ideaal is, zelfs voor mensen die weinig tijd hebben. Je volgt je deskundige gids naar belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de skischans Holmenkollen, waar de Olympische Winterspelen van 1952 werden gehouden. Krijg een fascinerend inzicht in de skigeschiedenis van Noorwegen en profiteer onderweg van een fantastisch uitzicht over de stad. Vervolg je tocht met een comfortabele sightseeingbus naar het unieke Vigeland-sculptuurpark, waar je een wandeling kunt maken door 's werelds grootste beeldenpark gemaakt door een enkele kunstenaar. Je bewondert meer dan 200 sculpturen van Gustav Vigeland (1869-1943), gegoten in brons, graniet en gesmeed ijzer.

  Prima tour om uiteenlopende highlights van Oslo te bekijken. Maar de tour zelf is drukbezocht (volle bus) en ietwat gehaast bij de bezienswaardigheden.

 • Oslo: Norwegian Explorers 3 Museum Tour: Vikings to Today

  2. Oslo: Norwegian Explorers 3 Museum Tour: Vikings to Today

  Begin je avontuur in de Oslo-fjord net als de Noorse ontdekkingsreizigers. Maak een korte boottocht naar de musea. Na een wandeling op het schiereiland, arriveert u bij het Viking Ship Museum om drie originele Viking-schepen te zien en de verhalen van moed en avontuur te horen die de Vikingen de veroveraars van de 9e eeuw maakten. Bezoek het Fram Museum, het museum van de poolreizigers en kom aan boord van het schip dat het mogelijk heeft gemaakt. Bekijk de hutten en leer hoe deze dappere mannen leefden. Ervaar een replica van het noorderlicht en voel temperaturen onder het vriespunt in de koelruimte. Bezoek de Gjoa-instap en luister naar het verhaal van de Northwest Passage. In het Kon-Tiki Museum ziet u de open instap gemaakt van balsahout die de beroemde ontdekkingsreiziger Thor Heyerdahl naar Polynesië bracht in een 101-dagen avontuur. Terug met de bus (winter) of veerboot (zomer) ...

 • Oslo: panoramisch uitzicht en beeldenparkwandeling

  3. Oslo: panoramisch uitzicht en beeldenparkwandeling

  Je gids geeft informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden in het stadscentrum, te beginnen met het middeleeuwse fort van Akershus en de stad Christiania. Vervolg je reis naar het hart van Oslo en ontdek institutionele gebouwen zoals het Noorse parlement, het Koninklijk Paleis en de Universiteit van Oslo. Rijd door de koninklijke tuinen, prachtig versierd met een scala aan bloemen die onvermijdelijk uw aandacht zullen trekken. Stap uit bij het unieke beeldenpark in Frogner, gemaakt door slechts één kunstenaar. Vind de sculptuur die u het meest aanspreekt in deze selectie van kunst gewijd aan de thema's van het leven. Laat je gids de ins en outs van het leven in deze levendige noordelijke hoofdstad delen terwijl je de contrasten van de architectuur bekijkt. Rijd naar 300 meter boven de zeespiegel om de Holmenkollen-skischans te bezoeken, waarschijnlijk de beroemdste skiarena ter...

 • Bergen: rondvaart Nærøyfjord en treinrit van Flåm naar Oslo

  4. Bergen: rondvaart Nærøyfjord en treinrit van Flåm naar Oslo

  Begin je dag met een ophaalservice om 06:00 uur bij je hotel in Bergen voor een rit naar Gudvangen. Rijd, tijdens de zomermaanden, langs de spectaculaire Stalheimskleiva met de indrukwekkende 13 haarspeldbochten en unieke uitkijkpunten over het landschap. Na aankomst in Gudvangen stap je aan boord van een futuristisch, elektrisch passagiersschip, voor een rustige vaart door de Nærøyfjord naar Flåm. Geniet, tijdens de vaart over het kalme water, van een adembenemend zicht op het Scandinavische landschap om je heen. Stap van boord in Flåm en in de gezellige trein van de Flåm route, die tot de steilste spoorwegen over een gewone rails ter wereld behoort. Reis door de glooiende landschappen tijdens de rit van 20  km per trein, die ongeveer 1 uur duurt, totdat je bij het station Myrdal aankomt, waar van spoor veranderd om naar Bergen te gaan. Tot slot ga je, via het schilderachtige nationaa...

Oslo: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Oslo? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Oslo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 561 beoordelingen

Sightseeingtour met audiogids op de bus in het Duits voor zover OK

De koptelefoons die bij de tour zijn inbegrepen, passen waarschijnlijk niet bij de meeste, maar hier kun je ook je eigen koptelefoon gebruiken met een jackplug, maar uitleg op maat gemaakt voor de pass van de bezienswaardigheden. Meer tijd op de skischans in Holmenkollen voor een lift was leuk geweest, dus helaas slechts 30 minuten, heel kort. In Vigeland Park is hier voldoende tijd voor met een rondleiding en uitleg in het Engels, maar ook aangeboden, dus dat is prima.

Het is de snelste en meest ongelooflijke manier om Oslo te leren kennen, met een ongelooflijke en zeer nobele kennisgids, een bus die meer lijkt op een uitvoerend vliegtuig en een zeer goed geplande route, om te dienen als een gids voor de rest van uw verblijf Bovendien is de prijs zeer redelijk.

Prima tour om uiteenlopende highlights van Oslo te bekijken. Maar de tour zelf is drukbezocht (volle bus) en ietwat gehaast bij de bezienswaardigheden.