Rondleiding

Oslo-ontdekkingstour

Oslo-ontdekkingstour

Vanaf € 62,35 per persoon

Ga mee met een bustour met gids en verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Oslo. Leer de geschiedenis van de stad kennen, met hoogtepunten als de Skischans van Holmenkollen, het Vigeland Beeldenpark, het Noors Volksmuseum en het Fram Museum.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden in de binnenstad van Oslo: het Koninklijk Paleis, het stadhuis en nog veel meer.
 • Geniet van het panoramische uitzicht vanaf de Holmenkollen-heuvel en bewonder de beroemde skischans.
 • Geniet van een rondleiding in Beeldenpark Vigeland en leer meer over het leven van de kunstenaar.
 • Verken het Noors Volksmuseum met zijn iconische staafkerk van Gol.
 • Bezoek het fascinerende Fram Museum en leer meer over de grote Noorse ontdekkingsreizigers.
Volledige beschrijving

Ontmoet je lokale gids en stap aan boord van een comfortabele bus voor jouw ontdekkingstocht. Leun achterover en ontspan terwijl je de geschiedenis en cultuur van de stad leert kennen en de belangrijkste bezienswaardigheden bewondert.

Verken de hoofdstraat, Karl Johan, het Koninklijk Paleis, het stadhuis, het parlementsgebouw, de oude stad met het fort Akershus, het operagebouw, het nieuwe Munch Museum, de kathedraal, het Nationaal Museum, Aker Brygge, het Nobel Instituut en Frogner Park. Ga verder naar het exclusieve woon- en recreatiegebied Holmenkollen, beroemd om de prachtige skischans gebouwd op de top van de heuvel, en om de panoramische uitzichten over de stad en de fjord. Maak vervolgens kennis met de kunst van de meest productieve Noorse beeldhouwer, Gustav Vigeland, tijdens een wandeling door het indrukwekkende Beeldenpark met meer dan 200 beeldengroepen, gegoten in brons of uitgehouwen in graniet. Sluit de tour af met een bezoek aan twee van de populairste musea in Oslo, prachtig gelegen op het schilderachtige schiereiland Bygdøy: het Noors Volksmuseum met zijn indrukwekkende buitencollectie van oude Noorse huizen en een beeldschone Staafkerk, en het Fram Museum, waar je meer te weten komt over de indrukwekkende Noorse poolexpedities en het sterkste poolschip ooit gebouwd ziet, dat verder noordwaarts en zuidwaarts voer dan welk ander schip ook - het Fram Schip.

Inbegrepen
 • Gecertificeerde Engelssprekende Oslo-gids.
 • Panoramische sightseeing tour met een moderne bus.
 • Fotostop bij de Skischans van Holmenkollen.
 • Begeleide wandeling door Beeldenpark Vigeland.
 • Entreebewijs en rondleiding in het Noors Volksmuseum.
 • Entreebewijs en rondleiding in het Fram Museum.
 • Lunch.
 • Ophalen bij hotels of havens.
 • Fooien voor de chauffeur en de gids.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Gelieve om 09:45 uur aan te komen bij Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo, Noorwegen. Het trefpunt is het busstation vlakbij de speelgoedwinkel "Sprell". Je moet je voucher in de bus inwisselen voordat de tour begint. Zoek een witte bus met "Oslo Sightseeing" op de zijkant.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Het wordt aanbevolen een lunch mee te nemen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 192 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De tour was gevarieerd en we kregen spannende informatie, maar de Duitse audiogids zat alleen in de bus, alles buiten was in het Engels, het stond nergens vermeld. Het verblijf in het museum was veel te kort, volgens de uitleg van de gids, er was maar een kwartiertje om zelf iets te ontdekken, veel te weinig.

11 maart 2020

Het vertrekpunt is goed te vinden, de bus vertrekt op tijd, minimaal een kwartier van te voren er zijn dus! De gids vertelt leuke weetjes over alle bezienswaardigheden. In 5 uur tijd zie je een heleboel van Oslo. Zorg dat je eten en drinken bij je hebt, want er is weinig tijd onderweg.

2 maart 2020

Wij waren maar 1 dag in Oslo dus daarom deze trip geboekt. In een korte tijd heel veel gezien! Leuk museums, mooie beeldenpark en natuurlijk de ski schans. Je hebt niet veel tijd per museum en bij sommigen hadden wij best wat langer willen blijven. Maar het voordeel is toch dat je relaxed zittend in de bus overal heen wordt gebracht. Er is geen wc in de bus maar je stopt heel vaak bij de museums. Wij hadden zelf lunch en drinken meegenomen. Zoveel tijd om het in de cafetaria's te kopen, heb je ook niet.

Verder lezen

24 oktober 2019

Product ID: 74582