Wateractiviteit

Oslo Nature Walks: eilandhoppen

Oslo Nature Walks: eilandhoppen

Vanaf € 45,50 per persoon

Ontdek de prachtige kustgebieden van Oslo gedurende 4 uur eilandhoppen. Verken 3 van de best bewaard gebleven eilanden van de stad en ontdek de ruïnes van een abdij van 1.000 jaar oud, kleine zomerdorpjes aan zee, verborgen stranden en zeekliffen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Vaar van het ene naar het andere eiland in de fjorden van Oslo
 • Vaar langs het eiland Gressholmen
 • Wind je een weg langs het dorp paden vol met bloemen op de zomer eiland Lindoya
 • Ontdek een 1000 jaar oude abdij op het eiland Hovedoya
Volledige beschrijving
Ga aan boord van een lokale veerboot die je naar je eerste bestemming brengt aan het begin van dit leuke eilandhopavontuur. Vaar naar Hovedøya ('hoofdeiland'), waar een van de beste historische kustgebieden van Oslo te zien is. Kom te weten hoe Engels monnikken het Oslo van na de Vikingen christelijk kwamen maken door 1.000 jaar geleden een machtige abdij op het eiland te stichten. Bewonder de goed bewaarde ruïnes als je loopt tussen de kamers en de kamers. Hoor verhalen over hoe het Noorwegen van de Vikingen onderdeel werd van het christelijke Europa. Ga verder door weides met schapen en berkenbossen, en kom uit bij oude vestingmuren en kanonnen uit de Napoleontische Oorlogen in de 19e eeuw. Verken de ruige kustlijn en pauzeer bij enkele stranden en uitkijkpunten. Keer daarna terug naar de pier om een andere veerboot te nemen naar het eiland Lindøya. Beleef bij aankomst op Lindøya de charme van een zomerbestemming. Zie traditionele houten huisjes en tuinen vol bloemen die een schitterend contrast vormen met de omliggende fjord. Krijg geweldig uitzicht vanaf de top van het eiland en krijg zo langzaamaan trek in een lunchpicknick. Pauzeer als je dat wil bij een lokale voedselwinkel om iets te eten te kopen. Geniet van je picknick op een strand met groots uitzicht op het zuidwesten over het water en de heuvels. Stap vervolgens op een derde veerboot en vaar langs het eiland Gressholmen, waar een natuurreservaat een dicht bos, zeekliffen en verscholen stranden bevat. Neem de veerboot terug naar het stadscentrum en geniet van een geweldige binnenkomst in de haven. Bewonder een paar van de mooiste plekken van Oslo, waaronder de oude vesting Akershus, het stadhuis en de vernieuwde haven Aker Brygge.
Inbegrepen
 • Rondleiding
 • Ticket voor het openbaar vervoer (blijft na afloop van de tour nog 20 uur geldig)
 • Regenuitrusting
 • Eten of drinken (kan worden gekocht tijdens de tour)
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
 • Kinderen onder de 9 jaar
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt is in de buurt van het vertrekpunt voor de openbare veerboten, naast het restaurant Fisketorget. Zorg dus dat je 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig bent.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 •  Deelnemers worden aangespoord om een rugzak mee te nemen voor hun zwemkleding, handdoek, water en wat eten voor de lunchpicknick. Water en eten kunnen eventueel ook tijdens de tour aangeschaft worden
 • Draag goede wandelschoenen, want je loopt over grind, onverharde paden en stenen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 117 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een verrassende buiten activiteit!!

Een werkelijk mooie buitenactiviteit die voor bijna iedereen te doen is. Let wel op, voor rolstoel en/of rollator is het niet geschikt. Een leuke manier om eilandjes rondom Oslo te bezoeken. Wel opletten bij het boeken!! kosten voor de veerbootjes (12,50 euro p.p.) komt er ter plaatse nog wel bij!! dit staat niet duidelijk vermeld. In een lokale winkel op één van de eilandjes kan je lekkere lokale producten kopen voor tijdens de lunch.

Verder lezen

15 juni 2019

Super lovely tour with a wonderful guide

Overall fantastic day. The tour was lovely. Our lovely guide gave us a very nice introduction on Oslo’s History and general Norwegian ways of life before starting our island hopping Tour. I really loved that we used the public boat. It made me feel like a local:) . Even though our group was relatively big, our guide made us feel like we were all friends and she managed to have that personal touch with everyone. A real talent! I would recommend to anyone this tour be one of the first things you do when visiting Oslo.

Verder lezen

3 september 2019

Vertalen

Terrific way to experience local life

We loved this tour..partly due to our interesting, charismatic guide. We not only learned some history but saw locals enjoying their free time..taking their dogs on ferries to walk on trails, BBQing, etc. Some on tour enjoyed diving off a dock during our lunch break. Our guide pointed out the Norwegian brown cheese in a local grocery which complemented our lunch. Great way to see another side of Oslo...great city!

Verder lezen

4 juli 2018

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 78965