Kies data

Oslo Toegangstickets

Oslo Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Oslo: toegangsticket Paradox Museum

1. Oslo: toegangsticket Paradox Museum

Ervaar 's werelds grootste collectie op paradoxen gebaseerde exposities met dit ticket voor het Paradox Museum Oslo. Dompel jezelf onder in ervaringsgerichte moderne kunst die meer dan levensgroot is. Leg leuke en interessante foto's vast om te delen met je vrienden en familie. Check in en toon uw ticket bij de ingang vóór uw getimede toegangsslot. Volg de borden door een doolhof van exposities die zijn ontworpen om te worden ervaren in een eenrichtingsstroomsysteem. Krijg ongelooflijke foto's van illusies met gemarkeerde fotopunten die u de beste opnamehoek geven. Haal de puzzel uit exposities met beschrijvingen die uitleggen 'wat te doen' en 'wat er aan de hand is'. Leer meer inspirerende informatie met scanbare QR-codes. Stel gerust vragen over foto's of krijg hulp bij het maken van groepsfoto's van het personeel. Bezoek voordat je terugkeert naar de realiteit de Paradox Boutique, waar een verscheidenheid aan games, kledingstukken, souvenirs, memorabilia en gadgets wordt verkocht.

Oslo: dagpas voor alpineskiën bij SNØ Ski Dome

2. Oslo: dagpas voor alpineskiën bij SNØ Ski Dome

Bezoek de enige skikoepel ter wereld die langlaufen, alpineskiën, snowboarden, freeskiën en ijsklimmen onder één dak biedt. Of je nu een beginner bent, op familiereis bent of een professionele skiër bent, je kunt spelen, leren en nieuwe vaardigheden testen op de hellingen. Ontdek drie alpine hellingen, een beginnersgebied, een skipark en een langlaufloipe die aan het plafond hangt. Bekijk 's werelds hoogste overdekte ijsmuur of probeer de skischool van SNØ of privélessen. Laat je koffers thuis en probeer een nieuwe look met een verhuurservice voor kleding en uitrusting . Vind een aantal sportwinkels met enkele van de meest populaire merken op het gebied van sport- en outdoormode, skiën en wintersport, en zelfs een winkel die de uitrusting voor u op maat maakt. Dineer op alles, van pizza en gebak tot een kopje koffie, te nuttigen in een van de eetgelegenheden op het resort. Geniet van een warme snack terwijl je door de grote panoramische ramen geniet van het uitzicht op gelukkige mensen op de piste.

Oslo: zelfgeleide sprookjesachtige app-game voor gezinnen

3. Oslo: zelfgeleide sprookjesachtige app-game voor gezinnen

Ga op avontuur in Oslo en verken de vergeten sprookjes van de gebroeders Grimm met een gezinsvriendelijk buitenspel op je telefoon. Loop of fiets naar verschillende locaties terwijl je raadsels oplost om de verhalen te ontsluiten. Download de app en ga naar het stadscentrum. Je volgt een route door de stad die buiten de gebaande paden ligt. Ga naar verschillende locaties en voer op elke locatie een kleine taak uit. Je zult veel plezier beleven aan het stellen en beantwoorden van interessante hypothetische vragen. Luister naar de fascinerende vergeten sprookjes van de gebroeders Grimm. Voltooi uitdagingen, verzamel punten terwijl je bezig bent en veel plezier met het verkennen van de plekken als een team. Vermijd grote drukte door de attracties van buitenaf te bekijken. Als je klaar bent, los je de bonustaken op die beschikbaar zijn in de app.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Oslo

Welke topattracties zijn een must-see in Oslo?

Overzicht activiteiten in Oslo

Wil je alle activiteiten in Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.