Oslo
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oslo Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

  1. Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

  De Oslo Pass is je ticket naar de stad Oslo. Deze kortingskaart is de beste manier om Oslo te ervaren en geeft je toegang tot meer dan 30 musea en attracties, gratis openbaar vervoer, rondleidingen  en speciale aanbiedingen bij restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De pas is beschikbaar voor een periode van 24, 48 of 72 uur. De Oslo Pass is een echte aanwinst en betaalt zichzelf al snel uit. Je ontvangt een boekje met alle voordelen van een Oslo Pass, samen met de kaart zelf. De kaart is geldig voor alle attracties die in het Oslo Pass-boekje staan en ze geeft je onbeperkt toegang tot de metro, bussen, trams, lokale treinen en veerboten naar de eilanden in de binnenfjord van Oslo. Je kunt met je kortingskaart de volgende tours maken:  Oslo Walks, OURWAY Tours: Oslo City Walk. Daarnaast heb je toegang tot het openbare buitenbad  Frognerbadet. Bezoek de volgende musea met je Osl...

  Met de 48 uurs Oslopas hebben we in 2 dagen heel veel bezienswaardigheden en musea bezocht, openbaar vervoer verbindingen staan heel duidelijk aangegeven en met de Oslopas heb je bijna overal gratis toegang. Als je overal toegangskaarten moet kopen ben je veel duurder uit. Echt een aanrader als je veel musea wilt bezoeken.

 • Oslo: 5-uur durende privéstadwandeling met hoogtepunten

  2. Oslo: 5-uur durende privéstadwandeling met hoogtepunten

  Bekijk de hoogtepunten van Oslo met een deskundige lokale gids tijdens een 5-uur durende wandeling. Ontmoet je gids in het stadscentrum waar je de tour begint. Raak de sweet spots van de Noorse hoofdstad, waaronder het stadhuis van Oslo, het Noble Peace Centre, het Nationaal Theater, het Koninklijk Paleis, het Parlement en het fort Akershus. Ga vervolgens naar Frogner Park en hoor het betoverende verhaal van hoe één man 's werelds grootste beeldenpark heeft gebouwd. Bekijk enkele van de verbazingwekkende creaties van Gustav Vigeland, meestal gemaakt van lokaal Iddefjord-graniet. Pak vervolgens je zwaarden en schilden terwijl je je voorbereidt om je een weg te plunderen door het Viking Ship Museum en de geschiedenis van de Vikingen. De drie Viking-schepen en artefacten in het museum zijn een ware wow-ervaring die je terugvoert naar de tijd van de Berserkers. Keer ten slotte terug naar ...

 • Oslo: pret met de slee

  3. Oslo: pret met de slee

  Ervaar het ultieme winterplezier in Oslo tijdens deze onvergetelijke rodelrit in Holmenkollen. Begin je tour bij het centraal station van Oslo, waar je gids je verwelkomt en een korte inleiding geeft op het komende avontuur. Je ontvangt ook een ticket voor het openbaar vervoer in Oslo dat 24 uur geldig is. Bewaar het ticket, want je neemt de metro vanaf de onderkant van de sleebaan naar de top van de heuvel tijdens je 1,5 uur durende slee-avontuur. Vanaf het Nationale Theater kun je de metro nemen naar Holmenkollen, waar je meer kunt leren over de cultuur en geschiedenis van de Noorse wintersport. Ontdek de fameuze skischans en de schilderachtige omgeving met prachtig uitzicht op Oslo. Na je tour van ongeveer 1 uur ga je verder naar  Frognersenteret, waar je een meer dan 2 km lange rodelbaan in Oslo vindt. De keuze is aan jou: je kunt een ontspannen rit maken of een wedstrijdje met je ...

 • Oslo: privétransfer van de luchthaven van Oslo naar het stadscentrum

  4. Oslo: privétransfer van de luchthaven van Oslo naar het stadscentrum

  Je wordt opgehaald van de luchthaven Oslo Gardermoen door je chauffeur, die je zal ontmoeten met een bord met de naam van de hoofdreiziger. Van daaruit wordt u naar uw hotel of een privéadres in het centrum van Oslo gebracht. Als u niet in een hotel verblijft, moet u uw gidsen de informatie geven over uw exacte adres/locatie. U krijgt een schoon en comfortabel voertuig en een professionele Engelssprekende chauffeur die ervoor zorgt dat u veilig en snel op uw bestemming wordt afgeleverd. Alle auto's zijn nieuw en goed uitgerust, en uw vriendelijke chauffeur zal u aan beide uiteinden van uw reis helpen met uw bagage.

 • Olso: privétransfer van het stadscentrum naar de luchthaven van Oslo

  5. Olso: privétransfer van het stadscentrum naar de luchthaven van Oslo

  Je wordt door je chauffeur opgehaald bij je hotel of privéadres in het centrum van Oslo. Reis comfortabel naar de luchthaven van Oslo, waar je wordt afgezet bij de vertrekhal. Geniet van een handige transfer in een schoon en comfortabel voertuig, met een professionele Engelssprekende chauffeur die ervoor zorgt dat u veilig en snel op de luchthaven wordt afgeleverd. Alle auto's zijn nieuw en goed uitgerust. Uw chauffeur helpt u ook met uw bagage.

 • Oslo: privéwandeling door stad en Vigelandpark

  6. Oslo: privéwandeling door stad en Vigelandpark

  Bekijk de must-see bezienswaardigheden van Oslo tijdens een begeleide wandeling door de stad en het Vigeland-park. Bezoek het Nobel Peace Center, waar je een ongerept uitzicht hebt op de Oslofjord met in de verte het fort Akershus. Vervolg je tour door het centrum van Oslo, langs het Nationaal Theater waar je meer te weten komt over Noorse toneelschrijvers. Passeer het stadhuis van Oslo en het Koninklijk Paleis op de heuveltop met uitzicht op de belangrijkste autovrije winkelstraat.

  Spring op een tram en ga na een aangename wandeling door het stadscentrum richting Vigeland Park. Stap uit de tram en ga de wijk Frogner binnen, waar u wordt begroet door de grote poorten van Vigeland Park, 's werelds grootste beeldenpark. Verken het werk van Gustav Vigeland, die elk van de stukken in het park heeft gemaakt. Geniet van een ontspannen wandeling door het werk van een van de ber...

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Oslo

Essentieel voor een dag in Oslo!

Als je van plan bent om musea te bezoeken tijdens een snel bezoek aan Oslo, is de Oslo Pass essentieel. We hadden geen problemen om het overal te gebruiken en alle musea hadden bewegwijzering die speciaal was ontworpen voor gebruikers van de Oslo Pass, dus we wisten altijd waar we heen gingen. Oslo is een prachtige stad en de Oslo-pas is het geld meer dan waard!

Goede keuze

We namen de optie van 72 uur, en de waarheid is dat het de moeite waard is, we hebben 5 musea bezocht, daarmee was het bijna afgeschreven, aangezien de musea elk ongeveer 120 nok waren, metro, bus en tram gratis. Jammer dat hij niet vanaf het vliegveld in de buurt komt. Maar je schrijft het uiteindelijk af.

Geweldige manier om Oslo te zien.

De pas bevatte alles wat we wilden zien en het openbaar vervoer. Ik raad deze pas ten zeerste aan. We deden de 48 uur durende en hadden genoeg tijd voor alles wat we wilden doen. Ook kwamen we erachter dat veel musea op donderdag gratis zijn. We konden onze pas voor de volgende dag bewaren. Fijne reizen.

Je kunt zo heel makkelijk door Oslo reizen, en musea bezoeken.

Fantastische manier van reizen en bekijken door Oslo