Kies data
Oslo

Vervoer

Oslo Vervoer: Onze meest aanbevolen

Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

1. Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

De Oslo Pass is je ticket naar de stad Oslo. Deze kortingskaart is de beste manier om Oslo te ervaren en geeft je toegang tot meer dan 30 musea en attracties, gratis openbaar vervoer, rondleidingen  en speciale aanbiedingen bij restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De pas is beschikbaar voor een periode van 24, 48 of 72 uur. De Oslo Pass is een echte aanwinst en betaalt zichzelf al snel uit. Je ontvangt een boekje met alle voordelen van een Oslo Pass, samen met de kaart zelf. De kaart is geldig voor alle attracties die in het Oslo Pass-boekje staan en ze geeft je onbeperkt toegang tot de metro, bussen, trams, lokale treinen en veerboten naar de eilanden in de binnenfjord van Oslo. Je kunt met je kortingskaart de volgende tours maken:  Oslo Walks, OURWAY Tours: Oslo City Walk. Daarnaast heb je toegang tot het openbare buitenbad  Frognerbadet. Bezoek de volgende musea met je Oslo Pass:  Akershus kasteel, Armed Forces Museum, Astrup Fearnley Museum, Ekebergparken Beeldenpark, Fram Museum - Polar Ship Fram, Henie Onstad Kunstsenter, Historisch Museum, Holmenkollen Ski Museum & Tower, Holocaust Center, Intercultureel Museum, International Museum of Children's Art, Kunsternes Hus,   Labour Museum, Munch Museum, Museum van Oslo, Museum voor Wetenschap en Technologie,  Nationaal Museum - Architectuur, Natuurhistorisch Museum, Nobel Piece Center, Nordic Bijbelmuseum,  Noors Folkemuseum - Norwegian Museum of Cultural History, Noors Verzetsmuseum, Noors Maritime Museum, Stadhuis van Oslo, Reptielenpark van Oslo, Transportmuseum van Oslo, Popcentrum,  het Kon-Tiki Museum, The Salmon - Wetenschapscentrum en het Vigeland Museum.

Oslo: 24-uurs hop-on hop-off sightseeingbusticket

2. Oslo: 24-uurs hop-on hop-off sightseeingbusticket

Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van Oslo met een handig Hop-on Hop-off sightseeingbusticket. Haal de stress weg bij het vinden van uw weg in een nieuwe stad en voel het gemak van het nemen van uw tijd bij elke bezienswaardigheid of attractie. Kies voor een 24- of 48-uursticket en haal het meeste uit je bezoek met museumkortingen, een informatieve audiogids en een gratis koptelefoon. Bekijk de gedetailleerde dienstregeling van het museum in de brochure en weet altijd wanneer de volgende busophaaldienst is gepland. Ervaar de grootste hoogtepunten van Oslo, zoals het Vigeland-beeldenpark, het Noorse museum voor culturele geschiedenis, het Vikingschipmuseum, het Fram Polar Ship Museum, het fort en kasteel van Akershus en het nationale operagebouw van Oslo.

Oslo: privétransfer van de luchthaven van Oslo naar het stadscentrum

3. Oslo: privétransfer van de luchthaven van Oslo naar het stadscentrum

Je wordt opgehaald van de luchthaven Oslo Gardermoen door je chauffeur, die je zal ontmoeten met een bord met de naam van de hoofdreiziger. Van daaruit wordt u naar uw hotel of een privéadres in het centrum van Oslo gebracht. Als u niet in een hotel verblijft, moet u uw gidsen de informatie geven over uw exacte adres/locatie. U krijgt een schoon en comfortabel voertuig en een professionele Engelssprekende chauffeur die ervoor zorgt dat u veilig en snel op uw bestemming wordt afgeleverd. Alle auto's zijn nieuw en goed uitgerust, en uw vriendelijke chauffeur zal u aan beide uiteinden van uw reis helpen met uw bagage.

Oslo: wandelexcursie Frognerseteren en Vettakollen

4. Oslo: wandelexcursie Frognerseteren en Vettakollen

Ontmoet buiten het bezoekerscentrum van Oslo in Jernbanetorget. Neem samen met een lokale gids de metro naar station Frognerseteren en geniet onderweg van de mooie uitzichten. Begin de wandeling langs een deel van het pad van koning Olav en over het pittoreske Fuglemyrene voordat je de top van de berg Vettakollen bereikt. Geniet onderweg van de bezienswaardigheden en geluiden van het Noorse bos. Hoor de lokale vogels zingen en ruik de kenmerkende geur van dennenbomen terwijl je je een weg baant langs het pad.   Zodra u de top van de berg Vettakollen bereikt, kunt u genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad Oslo. Bewonder de schoonheid van de Oslo-fjord en bekijk de vele kleine eilanden die langs de kustlijn verspreid liggen. Na het genieten van het adembenemende uitzicht, wandelt u terug naar het metrostation en eindigt u de excursie bij het startpunt bij Jernbanetorget.

Olso: privétransfer van het stadscentrum naar de luchthaven van Oslo

5. Olso: privétransfer van het stadscentrum naar de luchthaven van Oslo

Je wordt door je chauffeur opgehaald bij je hotel of privéadres in het centrum van Oslo. Reis comfortabel naar de luchthaven van Oslo, waar je wordt afgezet bij de vertrekhal. Geniet van een handige transfer in een schoon en comfortabel voertuig, met een professionele Engelssprekende chauffeur die ervoor zorgt dat u veilig en snel op de luchthaven wordt afgeleverd. Alle auto's zijn nieuw en goed uitgerust. Uw chauffeur helpt u ook met uw bagage.

Hoogtepunten van Oslo: 3 uur durende wandeling

6. Hoogtepunten van Oslo: 3 uur durende wandeling

Richt je innerlijke kunstenaar op en vorm perfecte indrukken van Oslo tijdens een wandeltocht door de binnenstad. Bekijk alle niet te missen bezienswaardigheden, zoals de koninklijke residentie van het fort van Akershus en het imposante stadhuis van Oslo, gebouwd tussen 1931 en 1950. Duik diep in de geschiedenis van Noorwegen en zijn hoofdstad en leer meer over de cultuur en gewoonten van de mensen. Baan je een weg naar Frogner Park en hoor het betoverende verhaal van hoe een man 's werelds grootste beeldenpark bouwde. Bekijk enkele van de geweldige creaties van Gustav Vigeland, meestal gemaakt van lokaal Iddefjord-graniet. Kijk vol ontzag naar het Monolith-plateau, waar 36 figuren de cirkel van het leven vertegenwoordigen en de indrukwekkende totem uit een monoliet is gemaakt van een enkel steenblok.

Oslo: 3 uur durende wandeling met gids door de Lysaker-rivier

7. Oslo: 3 uur durende wandeling met gids door de Lysaker-rivier

Ontmoet je vriendelijke gids in het centrum van Oslo en ga richting Røa, waar het avontuur wacht. Bij aankomst begint u aan uw wandeling langs het pittoreske pad dat langs de rivier de Lysaker loopt. Volg je gids terwijl je bruggen oversteekt, prachtige watervallen bewondert en bewonder de kracht van schuimende stroomversnellingen. Je ziet ook een scala aan weelderig groen en leert over de inheemse flora en fauna terwijl je luistert naar het getjilp van vogels. Aan het einde van een onvergetelijke wandeling bereikt u uw laatste halte, Jar Station, waar u op de metro kunt stappen om terug naar de stad te gaan.

Oslo: 5-uur durende privéstadwandeling met hoogtepunten

8. Oslo: 5-uur durende privéstadwandeling met hoogtepunten

Bekijk de hoogtepunten van Oslo met een deskundige lokale gids tijdens een 5-uur durende wandeling. Ontmoet je gids in het stadscentrum waar je de tour begint. Bezoek de mooie plekjes van de Noorse hoofdstad, waaronder het stadhuis van Oslo, het Noble Peace Center, het Nationaal Theater, het Koninklijk Paleis, het parlement en het fort Akershus. Ga vervolgens naar Frogner Park en hoor het betoverende verhaal van hoe een man 's werelds grootste beeldenpark bouwde. Bekijk enkele van de verbazingwekkende creaties van Gustav Vigeland, meestal gemaakt van lokaal Iddefjord-graniet. Begrijp de poolgeschiedenis echt door je kijk op het hier en nu te verwijderen. Sta jezelf toe terug te reizen naar eeuwen geleden toen de mensheid geen satellieten, geen Google Maps, geen vliegtuigen en geen kristalheldere kennis had van hoe de wereld eruitzag. Betreed het Fram-museum en hoor de verhalen van drie Noorse poolreizigers en hun moed. Keer ten slotte terug naar het stadscentrum waar je het beste deel van de tour zult zien - het operagebouw van Oslo. Bewonder de prachtige architectuur van het gebouw, die doet denken aan een gletsjer die in het water drijft

Oslo: privéwandeling door stad en Vigelandpark

9. Oslo: privéwandeling door stad en Vigelandpark

Bekijk de must-see bezienswaardigheden van Oslo tijdens een begeleide wandeling door de stad en het Vigeland-park. Begin je tour met een bezoek aan het Nobel Peace Center, waar je een ongerept uitzicht hebt op de Oslo-fjord met het fort Akershus in de verte. Vervolg je tour door het centrum van Oslo, langs het Nationaal Theater waar je meer te weten komt over Noorse toneelschrijvers. Passeer het stadhuis van Oslo en het Koninklijk Paleis op de heuveltop met uitzicht op de belangrijkste autovrije winkelstraat. Spring op een tram en ga richting Vigeland Park na een aangename wandeling door het stadscentrum. Stap uit de tram en ga de wijk Frogner in om begroet te worden door de grote poorten van Vigeland Park, 's werelds grootste beeldenpark. Verken het werk van Gustav Vigeland, die elk van de stukken in het park heeft gemaakt. Geniet van een ontspannen wandeling door het werk van een van de beroemdste beeldhouwers van Noorwegen.

  • Citycards
  • Transfers
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Oslo

Wil je alle activiteiten in Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oslo

De enige manier waarop u deze pas geen besparing vindt, is als u alles leest als u eenmaal in een museum bent. We kochten een pas voor 48 uur en hadden de eerste dag bijna al ons geld teruggekregen.

Met de kaart kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer, inclusief veerboten in zone één en toegang tot elk museum. Zeker een aanrader voor een verblijf in Oslo

Ohne den Oslo-Pass ist es schwierig durch die Stadt zu kommen. Habe ihn gut nutzen können. Auch für die Museen. Ist auf jedenfalls zu empfehlen.

Uitstekende waarde, we hebben veel gezien in de 2 dagen dat we in Oslo waren, de pas heeft ons $$$ bespaard!

Naar 4 musea gaan loont al, om nog maar te zwijgen van het openbaar vervoer inbegrepen.