Kies data

Oslo Vervoer

Oslo Vervoer: Onze meest aanbevolen

Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

1. Oslo: Oslo Pass inclusief openbaar vervoer

De Oslo Pass is je ticket naar de stad Oslo. Deze kortingskaart is de beste manier om Oslo te ervaren en geeft je toegang tot meer dan 30 musea en attracties, gratis openbaar vervoer, rondleidingen  en speciale aanbiedingen bij restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De pas is beschikbaar voor een periode van 24, 48 of 72 uur. De Oslo Pass is een echte aanwinst en betaalt zichzelf al snel uit. Je ontvangt een boekje met alle voordelen van een Oslo Pass, samen met de kaart zelf. De kaart is geldig voor alle attracties die in het Oslo Pass-boekje staan en ze geeft je onbeperkt toegang tot de metro, bussen, trams, lokale treinen en veerboten naar de eilanden in de binnenfjord van Oslo. Je kunt met je kortingskaart de volgende tours maken:  Oslo Walks, OURWAY Tours: Oslo City Walk. Daarnaast heb je toegang tot het openbare buitenbad  Frognerbadet. Bezoek de volgende musea met je Oslo Pass:  Akershus kasteel, Armed Forces Museum, Astrup Fearnley Museum, Ekebergparken Beeldenpark, Fram Museum - Polar Ship Fram, Henie Onstad Kunstsenter, Historisch Museum, Holmenkollen Ski Museum & Tower, Holocaust Center, Intercultureel Museum, International Museum of Children's Art, Kunsternes Hus,   Labour Museum, Munch Museum, Museum van Oslo, Museum voor Wetenschap en Technologie,  Nationaal Museum - Architectuur, Natuurhistorisch Museum, Nobel Piece Center, Nordic Bijbelmuseum,  Noors Folkemuseum - Norwegian Museum of Cultural History, Noors Verzetsmuseum, Noors Maritime Museum, Stadhuis van Oslo, Reptielenpark van Oslo, Transportmuseum van Oslo, Popcentrum,  het Kon-Tiki Museum, The Salmon - Wetenschapscentrum en het Vigeland Museum.

Oslo: privévervoer van de luchthaven van Oslo naar het stadscentrum

2. Oslo: privévervoer van de luchthaven van Oslo naar het stadscentrum

U wordt opgehaald van de luchthaven Oslo Gardermoen door uw chauffeur, die u zal ontmoeten met een bord waarop de naam van de hoofdreiziger staat vermeld. Van daaruit wordt u naar uw hotel of een privéadres in het centrum van Oslo gebracht. Als u niet in een hotel verblijft, moet u uw gidsen voorzien van de informatie over uw exacte adres/locatie. U krijgt een schoon en comfortabel voertuig en een professionele Engels sprekende chauffeur die ervoor zorgt dat u veilig en snel op uw bestemming wordt afgeleverd. Alle auto's zijn nieuw en goed uitgerust, en uw vriendelijke chauffeur zal u aan beide uiteinden van uw reis helpen met uw bagage.

Olso: privétransfer van het stadscentrum naar de luchthaven van Oslo

3. Olso: privétransfer van het stadscentrum naar de luchthaven van Oslo

Je wordt door je chauffeur opgehaald bij je hotel of privéadres in het centrum van Oslo. Reis comfortabel naar de luchthaven van Oslo, waar je wordt afgezet bij de vertrekhal. Geniet van een handige transfer in een schoon en comfortabel voertuig, met een professionele Engelssprekende chauffeur die ervoor zorgt dat u veilig en snel op de luchthaven wordt afgeleverd. Alle auto's zijn nieuw en goed uitgerust. Uw chauffeur helpt u ook met uw bagage.

 • Rådhuset
 • Holmenkollen Ski Museum & Tower
 • The Norwegian Museum of Cultural History
 • Norway Resistance Museum
 • Naturhistorisk museum
 • Norwegian Maritime Museum
 • Nordic Bible Museum
 • Norwegian Museum of Science and Technology
 • The International Museum of Children´s Art
 • Jewish Museum in Oslo
 • Oslo Reptile Park
 • Oslo Tramway Museum
 • Popsenteret
 • Roseslottet
 • The Vigeland Museum.
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Oslo

Welke topattracties zijn een must-see in Oslo?

Overzicht activiteiten in Oslo

Wil je alle activiteiten in Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oslo

Als je goed gebruik maakt van de pas, is het zeker de moeite waard! Een waar genoegen om naar veel plaatsen te gaan alleen al vanwege de presentatie en om naar believen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Dankzij kortingen in bepaalde restaurants kon ik mezelf ook trakteren op een paar maaltijden die buiten het budget zouden zijn geweest. Ik denk echter dat degenen die niet geïnteresseerd zijn in musea hun eigen weg kunnen gaan. Ik betwijfel of de pas alleen voor het gebruik van vervoer kosteneffectief kan zijn.

Openbaar vervoer en een groot aantal musea konden met de Oslo Pass bezocht worden. De prijs-prestatieverhouding is zeer goed! We kwamen in elk museum behalve één (in ons geval het Paradox Museum) en bij een ander museum kregen we korting via de Oslo Pass (Viking Planet). De twee genoemde musea waren echter relatief nieuw, maar we hebben met de organisatoren gesproken en ze werken momenteel aan opname in het Oslo Pass-programma.

Een zeer goede optie voor mensen die in korte tijd zoveel mogelijk willen zien. Tijdens mijn 3-daagse verblijf in Oslo heb ik de meeste bekende plekken en musea bezocht. En dankzij de Oslo Pass-kaart kon ik me vrij snel door de stad verplaatsen en veel geld besparen voor museumingangen. Ik raad ten zeerste aan.

Ohne den Oslo-Pass ist es schwierig durch die Stadt zu kommen. Habe ihn gut nutzen können. Auch für die Museen. Ist auf jedenfalls zu empfehlen.

De ideale manier om Oslo te ontdekken en de vele leuke plekken te zien. Oslo (Centrum) heeft een zeer uitgebreid openbaar vervoer netwerk.