Kies data

Dingen om te doen Oslo Municipality, Norway

Overzicht activiteiten in Oslo Municipality, Norway

Wil je alle activiteiten in Oslo Municipality, Norway ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Uitstekende service: gemakkelijk te boeken, vriendelijk personeel, vlotte reis, redelijk geprijsd volgens Noorse normen, dekens beschikbaar, goede barservice, goede toiletten en interessant en gemakkelijk te horen commentaar om meer te weten te komen over de geschiedenis van Oslo. Tips: wikkel je warm in voor als de boot op gang komt, draag waterdichte kleding of ga weg van de rand als het regent (het water stroomt van de overkapping en op je schoot), en kom 30-45 minuten eerder aan als je een keuze wilt maken uit stoelen.

Ik heb deze cruise gedaan in november 2022. Je moest heel goed gekleed zijn om de kou, wind en sneeuw te weerstaan. Deze temperatuur verhoogde het plezier van deze cruise, die ons herinnerde aan de moeilijkheden die Noorse ontdekkingsreizigers ondervonden. Deze cruise stelde ons in staat om het leven in Oslo en Noorwegen te zien en te begrijpen. Zonder aarzeling aanbevolen!

Mooie boot (oude tuigage). Perfecte tour, met prachtig uitzicht op de oevers van de fjord, beginnend in de ochtend en gecombineerd met een of meer museumbezoeken op het museumschiereiland. Zorg voor heel erg warme kleding in de winter met warme handschoenen, mutsen, enz. (2 uur aan dek).

Eerlijk gezegd de beste cruise in Oslo! Adembenemend!! Het is noodzakelijk om de laatste slots te kiezen en vooral niet 's ochtends daarheen te gaan om het meeste uit de zonsondergang te halen. Ik raad een 200% uniek moment aan om een keer in je leven te leven.

Superleuke Stadstour,Diverse leuke plekken bezocht, o.a.Holmenkollen Schans, Vigeland park en Fram Museum